Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hdtv var yani gelecek var mi bu alette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben x360 aldım çok memnunum ama PS3 için emin değilim. Oyun listesi ve internetteki haberler pek de hoşuma gitmedi açıkcası. Ama alan birisi daha iyi bilir. Sanırım pati'de bir kaç kişi PS3 sahibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tek derdi cipi olmayışı, dolayısı ile orjinal oyuna mecbur olmak. Ama maddi durum buna uygunsa hiç düşünme :D. Gayet güzel. Haberler satışlarının düşüklüğünden dolayı az oyun çıktığı yonunde ama yine de fena oyunlar çikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla o 3 kirmizi işik muhabbeti dolayisiyla tercihimi ps3 ten yana kullanmiştim ben. kopya oyun oynanamamasi tek eksisi benim acimdan. yapımcılar ps3 e oyun yapmanin pc ye ve xbox a göre daha zor oldugunu (hatta gabe newell ağır sövmüştü) ama ps3 ün potansiyelinin daha yüksek oldugunu söylüyordu. şimdi yavas yavas basta insomniac olmak üzere firmalar ps3 ü cözdü ve daha az ugrasla, ps3 ün gücünü daha cok kullanan oyunlar yapılmaya başlandi. sanıyorumki 2008 ortasinda birçok firma ps3 ü çözmüş olacak ps3 eski ihtişamına kavuşacaktır (40gb in cikmasiyla şimdiden avrupada cok yüksek bi çıkış yakaladı, pre orderlarda cok büyük ümit veriyormus japon piyasası icin). yani acikcasi sadece kasimda cikacak en az 5 tane hit oyun var ve gecen aylardada cikmış bi ton güzel oyun var dolayısıyla su dönemde ps3 alan birisinin oyun konusunda sıkıntı cekeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 *elini vicdanına koyar* alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 elini vicdanına koyup da söyle, bu hayat ne kadar sürecek böyle, karteeel diyip de geçme bize güven de yanlışı seçme sdglkjdsh neyse. ps3 tabiki alınır. firmware elbet kırılacak sakin olalım o açıdan. ama hemen almamanı tavsiye ediyorum, bekle 2008 falan olsun şöyle bi önümüze bakalım di mi? microsoft yakında yeni konsolunu duyurunca bu x-box 360 fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum. ps3 ün potansiyeli = 20 x-box 360 falan şu anda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 elbette alinir en basiti blue ray okuyucularin fiyati 1 milyarin ustundeyken sirf blue ray player olarak bile alnabilir ama onu gectim wireless kumandalar hd tv goruntu destegi tek eksigi oyun sikintisi oda normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ps3 teknolojisi tam olarak çözüldüğünde bomba gibi patlıcak bence, alınmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mumu said: microsoft yakında yeni konsolunu duyurunca bu x-box 360 fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum. ps3 ün potansiyeli = 20 x-box 360 falan şu anda bile. Hmmm bunu nerden çıkarttık? Dahası destekliycek verimiz var mı? Daha dahası destekli sallamaktan anlıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 BonePART said: elbette alinir en basiti blue ray okuyucularin fiyati 1 milyarin ustundeyken sirf blue ray player olarak bile alnabilir ama onu gectim wireless kumandalar hd tv goruntu destegi tek eksigi oyun sikintisi oda normal budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben ps3'ü blu ray ve dvd upscale yetenekleri için açıyorum sadece çok uzun zamandır. Oyun oynamak için ise 360'ı tercih ediyorum ki genelde oyunlar multiplatform çıkıyor , exclusive yeterli oyunu henüz yok Ps3'ün.Ayrıca 360'ın controller daha keyifli yapıyor oyunları. 2 sistemi de al, kafan rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ssj4songoku said: Mumu said: microsoft yakında yeni konsolunu duyurunca bu x-box 360 fanboyları ne diyecek çok merak ediyorum. ps3 ün potansiyeli = 20 x-box 360 falan şu anda bile. Hmmm bunu nerden çıkarttık? Dahası destekliycek verimiz var mı? Daha dahası destekli sallamaktan anlıyor muyuz? en basitinden şuradan çıkardım canım benim BonePART said: elbette alinir en basiti blue ray okuyucularin fiyati 1 milyarin ustundeyken sirf blue ray player olarak bile alnabilir ama onu gectim wireless kumandalar hd tv goruntu destegi tek eksigi oyun sikintisi oda normal tekrar tekrar yazdırmayaydın da direk buna cevap vereydin ya olm. ki şu tek sıkıntı oyun desteği kısmı bir süre sonra çözülecek zaten. ayrıca donanım olarak x-box 360 ps3 ten bayağı geride kesinlikle. hd-dvd diye ezik birşey kullanıyor bir kere. md ne kadar ezikse bu da o kadar ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Donanim icin konsol alanlari da gorduk ya ahahaha... PS3 elbette alinir karar vermen gereken tek sey hangi tur oyunlardan hoslandigin wii-xbox 360 ve ps3'un exclusive'lerine bak ona gore al bu ucu de gercekten guzel konsollar. Ha ama bence ps3'un gelecegi pek parlak degil ben olsam xbox 360 alirdim 2.5-3 sene sonrada yeni cikan xbox'u alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sylian çok afedersin de cahil miyiz konsolu donanıma bakmadan alalım? playstation 1 i alırken de donanımın ne olduğundan haberdardım hala haberdarım ve konsolu da donanım için alırım tabiki. oyun oynicam aletle farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Çok afedersin ama sylian'nın aslında ne dediği hakkında bir ... anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Alınır tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yanlış bilmiyosam Xbox360'ın yazılımla güncelleştirilebilme gibi bi olayı var. Öyle olmasa bile bana cazip gelen Xbox360. Param olsa PS3 yerine Xbox360 alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sadece mgs4 için bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 süs olacaksa alınır... yok oynanıcaksa xbox 360 alınır internete bağlamadan firmware update yaparsın, double-layer oyunları yazarsın... sonra ver elini uykusuz geceler ve LIVE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ne istediğine bakar açıkcası odamda ps3 var çok yakın bi arkdaşımda da x box var aralarında ciddi bi grafik kalitesi var.artı ne kadar doğrudur bilemiyorum ama live ücretli gibi bi şey dedi bana emin diilim.tabii bi de ps3'de heavenly sword faktörü varki oynamak lazımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Alınmaz mı be!... SONY fiyatları düşürdü hadi bakayım hayırlı olsun 1.250 oldu Starter Pack'te bu fiyatta ve 40 gb. aletler 900 alınmazda ne yapılır söyle konuş vatandaş!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ssj4songoku said: Çok afedersin ama sylian'nın aslında ne dediği hakkında bir ... anlamamışsın. baymadın mı x-box savunmaktan. alın size ps3 alma sebeplerinden biri daha : sixaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben aldım gayet memnunum yanında da skate ve pes olunca :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ps3 tabiki alinir, sakin kacirma boyle bir konsolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ama biraz daha beklemeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar