Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hiç yemedim wasabi denen şeyi. Ama Löwensenf extra acı hardal var burda. Anne tarafım Urfa'lı. Ben de acı severim baya. Ağlasam da yerim yani zevkle. Bu löwensenf extra acı hardalı ağzına attığında acısı burnundan çıkıyor. Yerken etin üstüne falan milim milim sürüp yemek gerekiyor. Bir keresinde kaşıkta kalan kısmını yalamıştım da evde dakikalarca koşuşturmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sushi'ye bile surmem, akli olan da yemez oyle bisey genzini yakiyo insanin daha diline dokundurdugunda, nasi bi olay anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 asıl sushiyi nasıl yiyorsunuz severek ya. ya da benim yediklerim mi kötü yapılmıştı ki. çok iğrenç geldi tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi bugün bi acıbiber turşusu yedim. minik küçük biberlerden, baya da ufaktı. hayatımda öyle bi şey görmedim ya, ben ki ekmek arası kırmızıbiber (yemeklere serpiştirilenlerden yani) yiyen adamım ağzımda tükürük kalmadı acıdan 10dk gezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben acı diye karabiber yemiyen adamım valla cok merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 beyler bişey diyicem dalga geçiceksizin ve anlamıycaksınız.mesala ağzınıza acıyı aldınız attınız.düzgünce yutarsanız sadece boğazınızdaki temas sonucu oluşan acı cıkar ortaya o da o kadar yakmıyo.misal pizzahuttayım acılı pizza yiyorum.1 yuttum 2 yuttum.acıyı almıyorum gayet normal(buarada acıyı severim)3. de yutamadım adam gibi 10 dakka ağzım yandı.bu şeye benzer hap alırken tadı iğrenç olan hapların tadınını almamak içn ağzınızda bişeyler yaparsınız ya onun gibi bişey.yani evde bi deneyin.nasıl yaptığımıda bilmiyorum iç güdüsel bişeyler.ama vardır bi bilimsel açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Metakuso said: asıl sushiyi nasıl yiyorsunuz severek ya. ya da benim yediklerim mi kötü yapılmıştı ki. çok iğrenç geldi tadıkendimiz sariyoduk biz denizden cikan cig ne kaldiysa dolapta koyuyoduk icine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben bunu 10 yasimda yaptim. 21yasindayim o gunden beri azimi yakan bisey cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Killer said: beyler bişey diyicem dalga geçiceksizin ve anlamıycaksınız.mesala ağzınıza acıyı aldınız attınız.düzgünce yutarsanız sadece boğazınızdaki temas sonucu oluşan acı cıkar ortaya o da o kadar yakmıyo.misal pizzahuttayım acılı pizza yiyorum.1 yuttum 2 yuttum.acıyı almıyorum gayet normal(buarada acıyı severim)3. de yutamadım adam gibi 10 dakka ağzım yandı.bu şeye benzer hap alırken tadı iğrenç olan hapların tadınını almamak içn ağzınızda bişeyler yaparsınız ya onun gibi bişey.yani evde bi deneyin.nasıl yaptığımıda bilmiyorum iç güdüsel bişeyler.ama vardır bi bilimsel açıklaması. evet var böyle bi şey adam gibi yutamazsanız boğazın böyle bi noktasına değiyo (ne bilim anlatamadım) 10dk falan rahat yanıyo ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 maki olarak yapılan sushilerin çoğu çiğ değil türkiye'de.. yani yağsız ton somon karides (pişmemişse içi jel gibi olur zaten, sarılmaz) salatalık vs. sadece ebi (yılan balığı) crab (yengeç işte japoncasını bilmiyorum) bir de yılan balığı yumartası / balık yumurtası vs. not: çiğ olmaması için illa ateşe atmak değil... bir ton yöntem var balığı "pişirmek/hazırlamak" için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar