Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yihu şimdi oldu ilk ben açtım di mi topici 7-8 saniye sürdü, falans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gaipten sarsıntılar mı geliyor bana lam, alo izmir halkı sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 güzel salladı ama. burdan hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahah zop doğru söylüyormuşsun. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp buyrun buradan. izmir bu sıralar çok güzel sallanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oha şimdi farkettim, kişisel'e açmışım, ehuh pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 deprem heyecanı. http://forum.paticik.com/read.php?13,2933033 gel buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adamın boyu uzun olunca normalden fazla etkilenip panik yapıyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eheh. haberlerdede birşey yok. sizden başka hisseden olmadı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben kendim bizzat said: ilk ben açtım di mi topici çok sağlam arkaya kaçtı şu gazım, ben ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abi ben uyuyodum uyandım deprem olunca :) ki ben istanbulda 7.4lük depremde uyanmamış adamım, nası uyandıysam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yavuzz hasta mısın sen çoogcum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 İstanbul'a da gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tam işerken olmuş tuveletten çıktım bugün arkaaşlar cındır cıngır bagırıyor dedım ne oluyoz deprem ala ala derken yattım uyudum daha dogrusu sızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sabahta oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 be de hissettim uyurken.ama takmadım fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hayret hiçbirini duymadım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tv basında sızmışım :D deprem olunca bi uyandım. uyku sersemi bişi de anlamadm :D geri yattım sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bende hissettim gece arkadaşdaydım. İnanmadı bana ama ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gece olanda uyuyodum duymamışım.sabah sölediler takmadım.sonra ilk derste olmuş.iddaa kuponu yapıyodum ben.iddaa tutar umarım. denizli-trabzon maçı var.trabzon oynadım 2.10 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tam olduğu anda yerden eğilmiş kablolarla uğraşıodum farketmedim,payro söyledi abi oldu falan filan duymadım ake dedim sadece kapıdan çatırt diye ses geldi. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aga demedi demeyin izmir felan değide ısparta bölgesinde çok deprem oluyo geçenlerde bende yaşadım baya şiddetli olucak yakın zamanda baya bi hasar olcak söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şöyle bi baktım, kesin yavuz açmıştır bunu dedim direk. kötü ya, deprem = başınız sağolsun. afiyet olsun. güle güle. aleyküm selam. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 depremlerin sık olması büyük depremleri engelleyen etkenlerden biridir. bak ufaktan ufaktan hissettiriyor sonra birden geçircek diye bişey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 öyle olmadı geçen ama az uz oldu ufak ufak sonra bi oldu uyurken yataktan kalktım ben o derecede hisettim duvardan çatırt sesi duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hissetmedim.Ama neden ben?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar