Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizi hedef almış asi kızlar (argo içerir)


Zopik

Öne çıkan mesajlar

adam olana zaten adam gibi muamele yapılıyor. adam olmayan adam olanın yanında duramıyor. böyle tayyip ağzı (evet bilinen bir kavram) iğrenç şekilde dile getirmek her iki cinse de yakışan birşey olmamasına rağmen hatun kişide ayrı bir iğrenç duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Sen yapıyosun ama varoş gençliği yapmıyor, anadolu gençliği yapmıyor. Bu vidyonun hedef kitlesi zaten sen ben değiliz.


Abi farkında mısın ama her yönden kötü olan birşeye (her açıdan kötü) bir hedef kitlesi belirleyip normal diyorsun. Belki bahsettiğin kitlenin çoğunluğu sağlamasından ötürü normal sıfatı yapıştırıyor olabilirsin ama bu tip birşeyin çokluğu bunu normal yapmaz.

Dahası sözler o kadar iğrenç ki ben senin söylediğin kitleye dahi uyarlayamıyorum bunu. Delikanlı adam arabesk dinler, delikanlı hatun arabesk dinler türkü dinler, hatunların geneli pop dinler ya da arabeske daha az kaymış müziklere takılır. Genelde böyledir bu.

Bilmiyorum karakteri koyacak yer ararken sıçıp batırmış tiplerden daha ötesi olarak göremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
ÇOK kötü . ÇOK .

Eheh şimdi bu doğru, müzikalite falan sıfır zaten geçelim. Ama zopik sen neden iğrendin anlamadım. Ataerkil türk toplumunda kadınların ikinci sınıf namus objesi olarak görülmesi, erkeklerin çapkın olması ama beraber oldukları kızlarla (orospu oluyorlar sanırım bunlar da) evlenmemesi (temiz(?!) değiller çünkü) bir normdur. Çok da terimlere sıkışmayalım tabi, normal değil ama toplumdaki genel anlayış böyle.

Bu şarkıyı yapan kızlar da içine sıkıştıkları kısır döngüyü ve televizyonlarda gördükleriyle feodal düzenden kalma toplumsal değerler arasında kalan erkeklere kendilerinin birer mal olmadığını anlatmak istemişler. Şarkı başarısız, sözler de küfürlü ama Sagopa Kajmer sevmediğimiz birine küfrettiğinde hoşumuza gidiyor bundan niye rahatsız olalım? Biraz abartılı sözler var, bide balina şeysi falan olmamış. Ama şarkının genelinin verdiği bir mesaj var, niye nefret ettin hala anlamadım.

Bu arada hedef kitle sanırım yanlış bi laf oldu, dinleyicilerden değil de şarkının hedef aldığı kesimden bahsediyordum. Bu adamlar bunu dinler de akıllanır mı, tabi ki hayır. Eminem Bush knocked down the towers diyince de kimse akıllanmıyor, burda amaç dikkat çekici bir şekilde insanlara mesaj vermek zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerinden bu kadar geliyo abi ben napıyım eheh. Hayır çok acımasız yargılıyosunuz, beğenmediğim halde savunmak zorunda hissediyorum kızları lol. Gerçi sözleri tam anlamak için bi kaç kere dinleyince o kadar da kötü gelmedi kulağıma, ikinci çalışmaları eminim daha profesyonel olacaktır :P

Of neyse yattım ben, yarın gece lan parti var bugün 2 3 saat uyuycam falan. Kızların agresif tavrını beğendim ama. Aferim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...