eregorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 walla savaslarda en onde olcam... gerekirse kalemi savunmak icin her seyi yapcam... savasa gidioz dendimi atima binip gelcem... 3 gun onceden kesif yapcam saldircaimiz yere... full plate gicem... arada sirada sehirdeki crafterlara item toplicam... avlancam... bos zamanlarda bara gidip iccem... sarhos olcam... kari kiza akcam... klasik bi koylu dostu savascisi olcam... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ranger olucam.İnanmış adam kesmek için yolda koşan elemanlara ağaç arasından head shot çekicem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ranger olacam bende fikrimi degistirdim. baktim turk mekanlari var haritada bizede at ustunden ok atmak duser dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ranger çok uber bir class diyip duruyorlar. Öyle ise ilk patch de bir nerf çaktılarmı oturup kalmayın sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 suan icin öle dark templar - soldier tank class 4 mobu aynı anda kesemiosun , 3 mob bile zor ranger melee 4 mob laylaylom kesio range dpsinden bahsetmiorm bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Kesin nerfleyecekler sonra rangerlar laylay kesilcek duruma düşcekler sonra onu duzeltelim bunu yukseltelim derken isyan çıkacak her classtan. Klasik mmo işleyişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 her zaman ki gibi Assassin olucam. diğer classları hiçbir zaman ısınamadım Mmo'da. daoc'da nightshade wow'da Rogue fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu kadar mesaj yazmış birisi için yakışmayacak bir cevap... ben guardian olacağım aquila said: pezemenk olup, savasa giden adamlara kadin saticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aquila said: pezemenk olup, savasa giden adamlara kadin saticam. bende aqunun karılarından olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 en çıtır görünen hangisiyse onu olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu arada decay olmayan bi sistemde weaponsmith tarzı bi crafter olmak seni pek açmayabilir mircim. yine de önce bi görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 jonq said: Kesin nerfleyecekler sonra rangerlar laylay kesilcek duruma düşcekler sonra onu duzeltelim bunu yukseltelim derken isyan çıkacak her classtan. Klasik mmo işleyişi :) ranger'ın level 20 deki haline göre imba olduğu söyleniyor. 80'de nasıl olduğu hakkında aslında kimsenin bilgisi yok. ama 20'deki halide olsa nerfleneceği kesin. bu yüzden umarım sadece güçlü olduğu söylendiği için ranger açmaz herkez oyun çıktığında. aynı nedenden ötürü WoW'da shaman açmamıştım çok istememe rağmen. sonra nerfleri yiyince kimse oynamamaya başladı shaman ile. bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim direk ranger ile başlayacağım kaç kişi açarsa açsın, ne kadar nerf yerse yesin :) sevdiğin class ile oynamak önemli. 2. seçeneğim ise barbarian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 range her zaman bayık gelmiştir bana :D gölgeler benim en iyi dostumdur. uygun zamanı bekleyip, hasmımın işini hançerlerim ile bitirip sadık dostum gölgelere geri dönerim. i r assassin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 barbarian = stunlock rogue şu anda stun edemiosan sicki , ölüosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Xo said: range her zaman bayık gelmiştir bana :D gölgeler benim en iyi dostumdur. uygun zamanı bekleyip, hasmımın işini hançerlerim ile bitirip sadık dostum gölgelere geri dönerim. i r assassin! barbarian , ranger , assasin rogue classinin alt kırımı 3ündede stealth özelliği mevcut =) yani herhangi biri ile gölgelere gizlenipte örseleme faaliyetine girebiliosun tabii yöntemler farklı kıçına ok sokarak genkleyebilrisin kafasını ezerek genkleyebilirsin beline hanceri sokarak genkleyebilirsin ve stealth olayı gerçekten hide in shadows modunda AoC de yani yardıra yardıra stealth modda serbestce gezinemiyorsunuz herzaman saklanacak bi enviroment bulmanız lazim yani gölgeden gölgeye zıplayarak esyaların arkasına saklanarak ilerliyorsunuz.. atmosfere inanılmaz katkıda bulunan bisey bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben conan olucam o değilde, cok garip age of conanin class isimleri takip edemedim ben doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 concqueror(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 scorch said: beline hanceri sokarak genkleyebilirsin this! öte yandan stealth olayı dediğin gibiyse süper yani. harbi bir assassin havasına bürünür insan :) budur =) http://aoc.wikia.com/wiki/Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 şimdilik şöyle güzel bi dark templar female var aklımda ama henüz emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Classları okuyunca Barbarian geçti içimden ama herhalde Barbarian en çok oynanan class olacaktır. Herkes Conan olmak istiyor en nihayetinde. Birde Conqueror güzel görüktü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 aquila said: pezemenk olup, savasa giden adamlara kadin saticam. çok mantıklı deli gibi para kasarsın valla hiç fena fikir değil. Hangi bir laf vardır "arkadaş arkadaşın pezemenkidir" diye bunu online versyonunda ticarete çevirmek :D hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben okucam babam gibi eşek olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 karar verdim her class ı lvl 40 a kadar denicem ondan sonra kendime adam gibi bir yol çizmiş olurum çünkü hepsini birbirinden çok oynamak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 heralde of xotli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dark templar düşünüodum ama betadan sonra artık kesin kararım herald of xotlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar