yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Fenerbahçemizin bu gece kazandığı muhteşem zaferde tüm oyuncularımızın müthiş emeği ve payı vardı. Ancak PSV maçından 1 gün önce çok sevdiği 17 yaşındaki yeğenini toprağa veren, bu acıyı tüm takımdan saklayan ve sahaya çıkıp PSV'ye de ilk golü atan oyuncumuz Colin Kazım Richards, bu davranışıyla, Fenerbahçelilik duruşunu ortaya koydu. Colin Kazım'ın çok sevdiği yeğeni 17 yaşındaki Roland Beck, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşama veda etti. Bu acı haberi alan Colin Kazım, takımın morali bozulmasın diye ne kimseye bir şey dedi, ne de izin isteyip cenazeye katılmak istediğini yönetime bildirdi. Roland Beck'in cenazesi dün(6 Kasım Salı) Londra'da toprağa verildi. Çok sevdiği yeğeninin cenazesi yerine Fenerbahçe'nin maç kampına katılan Kazım, içinde taşıdığı acıya rağmen PSV maçına çıktı, muhteşem bir oyun ortaya koydu ve takımımızın da ilk golünü attı. Bu hareketiyle büyük bir profesyonellik örneği de sergileyen Colin Kazım, maç bitiminde bu gerçeği takım arkadaşları ve teknik ekibe açıkladığında, Fenerbahçe soyunma odasında duygusal anlar yaşandı. Bu acı haberi öğrenen ve Kazım'ın hareketini takdirle karşılayan yöneticilerimiz de, ailesiyle bir araya gelmesi için oyuncumuza özel izin verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 :( hayret bişey yahu.. takdir etmekten başka ne yapılabilir ki? nerden bu yazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sadece futbolu ile değil, artık karakteri ve işine gösterdiği özveriylede gönüllerimize taht kurdu, Başın sağolsun Colin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: :( hayret bişey yahu.. takdir etmekten başka ne yapılabilir ki? nerden bu yazı? Fenerbahçe resmi sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 çok üzücü helal olsun diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 :( basin sagolsun kazim, attigin gol yegenine armagan olmus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Başın sağolun Kazım :( Çok büyük bir insansın. Yalnızca takdir edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yeğeninin toprağı bol olsun kazım da nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterdi bize saygı duyuyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Vay be helal olsun valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha :/ büyük helal olsun Kazım. Bir büyükde geçmiş olsun. Başın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başı sağolsun. tebrik ederim, büyüklük yapmış. çıkıp topunuda gayet iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hanginiz böle bişe yapabilirdi. Şahsen ben yapamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Schumacher kardesler de zamaninda annelerini kaybedip 2 gun sonraki yarista 1-2 yapmislardi. Gercek profesyonellik bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başı sağolsun.. fakat arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum maçın sonlarına doğru colin kazım çıkmadan önce korner veya yandan bir serbest vuruş öncesi kazımla yasin arasında geçen dialog beni biraz sıkıntıya soktu: colinle yasin yan yana duruyorlar yasin coline bişiler söylüyor(büyük ihtimalle tek başına ilerde adamları çalımlamaya çalışıp topu kaptırdığı pozisyonu) colin kazım'da şşşşşşşt yapıyor çocuğa, yasin de, ne şşşşşşt'i ulan diye karşılık verdi. dedim bu güzel takıma böyle saha içindeki ufak tartışmalar yakışmıyor,umarım aralarında bir gerginlik yoktur,çünkü fener bu tip kavgaları hep yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dün ben bu adamı seviyorum demiştim. başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bende kazım kanat'tan bahsediyorsunuz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başı sağolsun,benim gözümde Kazım hala profesyonel bir oyuncu değil ama profesyonellere yakışır bir harekette bulunmuş,geleceğı olan bir oyuncu,her ne kadar kişiliğini sevmediğimi her tartışmada söylüyor olsam da bu sefer farklı.Bu davranışı çok iyi gerçekten. Başı sağolsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Madcat said: başı sağolsun.. fakat arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum maçın sonlarına doğru colin kazım çıkmadan önce korner veya yandan bir serbest vuruş öncesi kazımla yasin arasında geçen dialog beni biraz sıkıntıya soktu: colinle yasin yan yana duruyorlar yasin coline bişiler söylüyor(büyük ihtimalle tek başına ilerde adamları çalımlamaya çalışıp topu kaptırdığı pozisyonu) colin kazım'da şşşşşşşt yapıyor çocuğa, yasin de, ne şşşşşşt'i ulan diye karşılık verdi. dedim bu güzel takıma böyle saha içindeki ufak tartışmalar yakışmıyor,umarım aralarında bir gerginlik yoktur,çünkü fener bu tip kavgaları hep yapıyor. harbiden yani, yasin kim yahu? dünkü bok gelip kime ulan diyosun sen. takımın tecrübeli bi adamı olsa, kaptan falan mesela hadi yine neyse diycem, ona da karsıyım gerci. hasan sas mesela cok azarlar takımdaki gencleri. simdi akıllanmıs o da fazla konusmuyo. yasin de en yakın zamanda carlos'tan ders almalı, bu yasta gotu kalkarsa vay haline. takıma değil kendine zarar verir, yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ne alakasi var bunun yasla basla, dunku "bok" olmakla, Colin sanki 10 senelik futbolcusu mu FB'nin ayrica? Gitti 15 20 saniye 2 adamin arasinda oldurdu topu, kaleye de arkasini dondu gecemiycegini anlayinca, en sonunda bi de kaptirdi rahatladi, hem atak bosa gitti hem kontra yiyoduk. Tribunde onumdeki 15 16 yasinda cocuk bile YA NAPIYON BEEG diye bagirdiktan sonra Yasin de gayet laf eder, "ssst" demesi terbiyesizlik esas. Hata yaptiysan bi el eder ozur dilersin gecer, hem suclu hem guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 tribündeki velet bile "napıyon beğğ" diyosa, yasin de demeli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 toggie said: takımın tecrübeli bi adamı olsa, yasin edu dan bile daha tecrubeli turkiye ligi için bunu bilmiosun galiba yasın in turkiye liginde su ana kadar 75 macı war nassı tecrubeli olmuo bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Fenerbahçe'nin kadrosuna kaç kere girdi? Kaç şampiyonlar ligi maçı oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Colin'in de CL maci yok henuz, bu ilkti yani. Kadroya da genelde yedek olarak girdi zaten bugune kadar. Bunlarin hicbiri problem degil ama, koskoca R. Carlos bile hatali bir arapas atinca arkadaslarindan ozur diliyosa Colin de bir pozisyonu bok ettiginde aynisini yapacak. Rutbeyle yasla bilmemneyle alakasi yok bu isin, halisaha maci yapmiyoruz. Colin orda kaptirsa topu, donse gol olsa, Yasin'in alinterini kendi bireysel hirs ve hatasi yuzunden bosa cikarmis olmayacak mi Colin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar