Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dusuk level lock gorunce oldurmeden duramiyorum kesin kafasina biniyorum cok zevkli belki bayarda birakir locku falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben 70level NE roguemle, önce 22 level UD rogue ye ashanvale de yardım ettim tam quest i bitirirken onu öldürdüm :D son derece de zevkliydi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bakın! Hepimizin içinde meğerse ne şeytanlar varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tek lvl 70 dalsa eğlenceli oluyo kaçmak falan, bi water walk yapıyosun amcam kalıyo falan ama illa yarıyo kafanı. böyle olunca ben de acımıyorum karşımdakine o gün boyunca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 geçen gün ben de BE pallydan ile oynuyordum STV de quest falan. level 43üm, bir tane draenei priest daldı tam 3 kere öldürdüm. sonra adam kayboldu ortadan, dişi bi dwarf hunter belirdi(lvl70) pallydanımı kesti. ben de kötü durumlar için sakladığım rogue(STV'de bekliyordu) ile girip hunterı kestim. huzur verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Huzur mu? Tek başına kapıştığın elitein %5 canını bırakmışken yoldan geçen lvl70 üşenmeden binekten inip seni kessinde ozaman göreyim senin huzurunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Rock naptın sen kanka oyun bu, beni kesince yüksek yerdeki tanıdıklarıma haber veriyorum sonra zaten savaş çıkıyo:D daha zevkli geçiyo vakit hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Böle sorunlardan dolayı çok ama çoook zaman önce reroll pve yaptım arada !isteğime! bağlı atraksiyonlara giriyorum ve !isteğim! üzerine bitiriyorum süper tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Penthesilea said: Xhunarion said: Horde have the ballz, ally have the lolz. Female NE priest'ten ne bekliyoruz ki lol. Örgü ör hacı. İyidir.ahaha eski gunlere gonderme yaptim ben :D Tey tey BL'de ilk charım hunter'dı, o zaman eclipse vardı, invadoria falan vardı. vardı da vardı. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 BL sux lan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sux'ın alası ama oyun çıkalı 1 ay ya olmuştu olmamıştı. char açarken en üstteki server'ı seçmiştik bizde ehah. 1 sonra bıraktım o server'ı zaten. Pvp/Rp'leri gezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesela beastmaster hunterlar tam bi mobb a petini saldırtınca, peti kesiyorum.. tüm mobblar hunter a koşuyo... İzlemesi çok eğlenceli oluyo. Yada mage lere counterspell atıyorum. Savunmasız bırakmayı daha çok seviyorum. Kesmeye çalıştığı mobblara sheep atarak hplerini doldurmaya fln da çalışırım bazen:) hatta canım çekti.. şimdi gidip bikaç lowlvl kesicem.. 10 bg ye girdim. nerdeyse hepsinde Allies ezdi.. moralim çok bozuk. Egomu deposu yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @Marveloth Önce peti kesmeye kalkarsan, ben sana o peti kesene kadar neler yaparım bir fikrin var mı? Ayrıca bana dalmadan ölmeden önce o peti kese bilceğine gereçketen inanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dalmıştı bana mobla kapışırken. 3-5 kere kesip cezasını verdim. sonra cesedi alıp giderken vicdanım el vermedi bir daha kesmeye, konuşarak anlaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Karazhan önüne raid kurup milleti summon ettirmeyen ally tayfası vardı bir ara bizim serverda. Adamlar HERGÜN aynı tayfa geliyolar sadece karaz girecek olanlara sataşıyorlar summon attırmamaya çalışıyorlardı. Uyuz etmişlerdi bizi baya bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu benzeri dünya sathında sayıları onbinlere ulaşmış whine postlarına tek verilecek cevap vardır uzatmayın: re-roll pve! or roll a paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Rock said: @Marveloth Önce peti kesmeye kalkarsan, ben sana o peti kesene kadar neler yaparım bir fikrin var mı? Ayrıca bana dalmadan ölmeden önce o peti kese bilceğine gereçketen inanıyor musun? Karşımda lvl 20-30-40-50 var :) Topici okumadınmı yoksa rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 "ben hardcore'um beni pve server açmaz" diyene az bile.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @Marveloth Bir daha buluştuğumuzda hatırlatta k'cım sana biraz önce yaptığın şey hakkında uzun uzun birşey açıklıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hesap sormadım direk "bunu yapan şerefsizdir" dedim soru falan sormuyorum yani. senin de keyfin başkalarının keyfini bozmaksa her türlü hakarete de hazır olacaksın, hakarate uğramak istemiyorsan hakedecek şeyler yapmayacaksın bu kadar basit. ananasını da pazardan değil migrostan al bi dahaki sefere. hadi bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Spoiler'ı anlayamayacak akdar beynin basmadı demek. Arkadaşım. Seni mi kesmişim. Delinin zoruna bak. Ne diye kalkıp da bana milleti savunuyosun. Kesiyorum ve kesmeye de devam edicem. Sen bana low lvl kesiyosun diye şerefsizsin diyosun. Burda kesen de pek çok insan var. Hepsine de şerefsiz diyerek hakarette bulunuyosun. Senin gibi hırsına, heyecanına, laf sokma arzusuna yenik düşüp de millete hakaretler yağdıran insanları, sanal ortamda barındırmamak lazım. Dua edelim de bir gün seninle realde karşılaşalım. Ozaman bu şerefsiz muhabbetini tekrardan tartışırız. Tanımadığın bir insana sen şerefsizsin demek klavyeden kolay oluyor sanıyorsun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benimde pek anlam veremedeğim bir olaydır low lvl adam ganklemek de kişisel zevkdir etik olarak yanlış olsada kalkıp yapanlara şerefsiz demek gülünç duruma düşmekten öteye gitmez. Oyun kuralları dahilinde istediğin gibi oynamak senin elindedir sırf hoşuna gitmiyor diye başkasını eleştiremezsin. Artık klişe oldu ama reroll pve :P PS : Örneğin auchindoun serverında her mapte seni gank etmeye hazır ?? adamlar var ama genede kasıyorum ne yapalım onlarda bundan zevk alıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Molto said: kendine honor vermeyecek birini zevk olsun diye öldürmek şerefsizliktir. umarım yapanlar sierra leoneli RUF gerillaları tarafından tecavüze uğrar Bu mesaji yazan serefsizdir. Umarim Sierra Leoneli RUF gerillalari tarafindan tecavuze ugrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Arkadaşlar tamam abartmayalım. Biraz sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sikayet edin kasmayin bu kadar cevap yazmakla anlayacak bir olgunluga sahip degil zaten belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar