Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo İnternet Yeni Fiyat Listeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AZ 0NCE ARADIM KABLO INTERNETI
1 OCAKTAN ITIBAREN YUKARIDAKI FIYATLAR GECERLI OLCAK DEDI
YANE HAYAL GORMUYORUZ

ama sacma olan su
niye 1 ocak
madem bole bi ansin war neden bugun gecemiorum 4 mbite
Mesaj tarihi:
Bu kadar geç geldikten sonra böyle bir indirimin çok da anlamı yok. Bu gecikme yüzünden bir sürü üye kaybetti kablo internet, yani bilinçli yürütülen bir çalışma sonucunda TT'ye bir sürü üye kazandırdı.
Mesaj tarihi:
ya hakkaten sürünüyor benim internet hala. bununla alakalı olabilir mi?

256lık sözleşmem var. fakat bi kaç gün öncesine kadar 512 veriyorlardı. ne olacak şimdi? 1 Ocaktan sonra 256 mı verecekler tekrar? yoksa direk 1mbit e mi yükseltecekler?
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
ya hakkaten sürünüyor benim internet hala. bununla alakalı olabilir mi?

256lık sözleşmem var. fakat bi kaç gün öncesine kadar 512 veriyorlardı. ne olacak şimdi? 1 Ocaktan sonra 256 mı verecekler tekrar? yoksa direk 1mbit e mi yükseltecekler?

o iki katına çıkarma olayı test halinde olduğu için bi gün 256, bi gün 512 kullanıyo olabilirsin. stabil değil, ocak'tan sonra sabit bir hale geçecek diye düşünüyorum. yani bana öyle dediler.
Mesaj tarihi:
son iki aydır gelen faturaya (istanbul) bi fiyat listesi sıkıştırmışlardı aradım dedim "arttırmak istiyorum arttırın beni bu fiyatlardan uçurun holey!" dedim ama arzu hanım kızımız bana "o fiyatlar 1 ocaktan itibaren geçerli olacak 1 ocakta uçuralım sizi" dedi boynum bükük "bari bi attaya götürseydiniz şerefsiz kokonalar" diyerek kapattım telefonu bekliyorum ne zaman arayacaklar çok korkuyorum

1 ocaktan itibaren uçacağız oley!
Mesaj tarihi:
Burdan, "olm hala kabloda inat ediyosun bak ben senden 10 milyon fazla veriyorum 2mbit alıyorum" diye beni "THE DARK SIDE"'a çekmeyen güzel arkadaşıma selam ederim.

khalad'a

"AZ KALDI LAN AZ! BEN DE SENDEN 10 MİLYON FAZLA VERİCEM 4MBİT ALACAM AJAJAJJ!!!!111bi"

• Yeni Oluştur...