axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Önce apartmanda kutunun olması yani altyapının gelmiş olması lazım. Evde kablo tv varsa tamamdır, yoksa 444 0 126 ya telefon açın sorun. Ordan üyelik başvurusunda bulunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kablo modeme ayrıca para veriliyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yeni fiyatlar heran uygulumaya geçebilir, zira uydu bilmem neysi şeysinin genel müdürü geçen ay değişti. piyasada iş bitirici birisi olarak biliniyor kendisi, bu yakınlarda bir çıkış yapabilir kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 evet ve piyasadaki 2. el olmayan modemlerde adsl e göre bayağa bir pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nasılinatsam aldığımdan beri kablodayım adsl e bulaşmadım bile ehe ama bakalım 1mbit sınırsız istiyorum bende zaten dl dediğin nedir ki gülüm? biz mp3 toplamak için 56k ları yaşamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ekim ayında 512k kablom ile 101gb download yapmışım sadece utorrent ile :), 1mbite geçeyim 202 yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4'e geç 808 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4 mbit'e geçelim diyoruzda, ben şu halde bile sorun yaşıyorum, sitelere ulaşmakta sorun yaşayan var mı benim dışımda? Paticik bile açılmıyordu, modemin fişini çıkarıp taktım, girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sorun açısından 4mbit-512knın farkı yok zaten şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aynen oyle. altyapı düzelmeden yuksek hız anlamsız. daha once de soyledigim gibi 20 kişilik otobuse 40 kişi aldılar, çilesini çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Silphatos said: 4'e geç 808 yap. 6ya geçeyim 1212 yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 şuan kabloneti tavsiye etmiyorsunuz yani? bilmiyorum kablonet bağlatmayı düşünüyordum da durum böyleyse, hiç bulaşmayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 LathspeLL said: 4 mbit'e geçelim diyoruzda, ben şu halde bile sorun yaşıyorum, sitelere ulaşmakta sorun yaşayan var mı benim dışımda? Paticik bile açılmıyordu, modemin fişini çıkarıp taktım, girdi.ben yaşıyorum. download hızları deli de, pingler berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bende downloadlar eskisinden bile iyi, 120-123 oluyodu, bugun 127 bile gordum. Wow pingleri berbat ama mesela, 1000ms en az + bi ton loss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Downloadı genelde amerikadan wow'u da avrupadan hallettiğinize göre avrupa çıkışlarında bişe vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 raid vakti 45 dakkalik kesinti uzerine Hızınız 144 Kbps tesekkurler turksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 evet downloadlar bende de cok iyi. 512k ile 60kb ortalama ile cekiyorum. ama pingler malesef kotu. ama yine de 1 hafta oncesine gore daha iyi durumda. 300-400 arası cok sorun olmadan oynayabiliyorum wow. en azından altı kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bende 1 aydan uzun süredir devam eden ping sorunu 3 gün önce düzeldi. Ping olayı daha çok bölgelerle alakalı. Bende sorun varken yine kablo kullanan ama ping sorunu yaşamayan arkadaşlar da vardı mesela. Şu an eski ultratv bölgesinde hala ping sorunu olduğu söyleniyor. Benim için ping sorunu olmadıktan sonra fiyatlar böyle kalsa da çok farketmez açıkçası. Kablo internet kullanma amacım düşük ping almak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geceleri süper benim 100 ping falan oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Turksat kablo'yu aradım teknik sorun ile, arada yeni fiyat listesi sorusunuda sokuşturdum. Cevap: "henüz kesin değil fiyatlar". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oha nasıl değil? hem kendileri böyle böyle diye yayınlıyor, hemde kesin değil? bırak geçmiyorum ben kablonete falan. ne yaptıkları belli değil turksatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben dün başvurdum kabloya, orada da birisine bağladılar beni detaylı sorularım için. ONAYDA bekliyor yeni tarife dedi. Kesin mi dedim. onayda bekliyor dedi :) B)- çok güzel dedim. zamanı belli değil anladım ama bu tarife kesin mi dedim SES ÇIKARTMADI. ben gene de abonelik başvurumu yaptım. Bakalım hayırlısı. 1Mbit kotasız kablo. gelince bakalım neye benzeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu tarifeler 3 ay olmustur herhalde. halen onay beklior şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yeni tarifeler iyi güzel de, yeni altyapı yatırımlarını ne zaman yapmayı düşünüyorlar? Mahallemde kablo yok, ama ben de yararlanmak istiyorum kablonun rahatlığından güzelliğinden, benim başım kel mi? Hadi diyelimki kel, telekom grevinin bitişini bekletecek kadar da sevmiyorlar mı beni? Benim internetsizlik mağduriyetime son verecek cesur bir kurum yok mu bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kullanımı da kafa karıştırdı, eski evimde sorunsuzdum ama şimdi 4 ayrı odada TV var + 1 de modeme giden kablo, sinyal kalitesini korumak, forumlara bakılırsa, epey bilgi ve uzmanlık gerektiriyor. Splitter, tap off, bi de bişey daha kullanmak gerekiyormuş. Ders çalışacağız anlaşılan epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar