Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorumsuz insanlara kafam...

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Böyle birşey olabilir mi ya? Proje almışız, güç bela iki kişi ayarlamışım, grubu tamamlamışım, üç dört tane şirketle görüşmüşüm ve hocaya projemiz üzerinde yoğunlaşmak üzere alternatif seçenekler götürebileceğim diye mutluyum... Zaten işin teknik kısmını (kamera kurulumu, çekimi, sunum hazırlanması, montaj vs.) ben yapacağım, geriye kalanlar sunumu yapacak, beyin fırtınası yapıp projeyi renklendirecek vs. çok bir şey de değil yani.

Neyse işin sorumsuzluk kısmı şu, biz 3 kişi bir kişiyi bekliyoruz, adam iki gündür okula gelmiyor. Tabii böyle olunca gruptaki diğer iki üye hadi bize eyvallah deme noktasına geldi. Daha herşey fikir aşamasında olduğundan grupların da maks sayısı 6ya yükseltidiğinden işleri de kolay.

Kafayı sıyıracağım, bir haftalık hevesim kursağıma takıldı yemin ederim böyle sinir bozucu birşey olamaz. En sonunda ana avrat kalaylıycam o olacak... En güvendiğim adam bir de, hırs küpü oldum yeminle, gidenlere de gitme diyemezsin sonuna kadar haklılar, onların yerinde olsam ben de giderim. Ta...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sorun şu ki, takımları kurduk zaten. Öyle birşey desem kimseyi bulamam tek olarak. Giden iki kişi de zaten başka bir gruba dahil olma güvenceleri olduğu için tavır alabiliyorlar. Her ucu boklu değnek gibi bir şey. Yoksa ben de biliyorum posta koymayı da işte, politik olmam lazım kendim zarar göreceğim yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...