deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Böyle birşey olabilir mi ya? Proje almışız, güç bela iki kişi ayarlamışım, grubu tamamlamışım, üç dört tane şirketle görüşmüşüm ve hocaya projemiz üzerinde yoğunlaşmak üzere alternatif seçenekler götürebileceğim diye mutluyum... Zaten işin teknik kısmını (kamera kurulumu, çekimi, sunum hazırlanması, montaj vs.) ben yapacağım, geriye kalanlar sunumu yapacak, beyin fırtınası yapıp projeyi renklendirecek vs. çok bir şey de değil yani. Neyse işin sorumsuzluk kısmı şu, biz 3 kişi bir kişiyi bekliyoruz, adam iki gündür okula gelmiyor. Tabii böyle olunca gruptaki diğer iki üye hadi bize eyvallah deme noktasına geldi. Daha herşey fikir aşamasında olduğundan grupların da maks sayısı 6ya yükseltidiğinden işleri de kolay. Kafayı sıyıracağım, bir haftalık hevesim kursağıma takıldı yemin ederim böyle sinir bozucu birşey olamaz. En sonunda ana avrat kalaylıycam o olacak... En güvendiğim adam bir de, hırs küpü oldum yeminle, gidenlere de gitme diyemezsin sonuna kadar haklılar, onların yerinde olsam ben de giderim. Ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 en uyuz olduğum durumlardan biri cidden böle bi kişi yüzünden tüm olay yalan olma aşamasına geliyo hevesin kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zor şeyler grup çalışmaları. ya zorla.. ya zorla yapıcaklar abi patronluğunu konuştur ve bi asayiş belirle. benmde canım çok yanmıştı. not: bu arada geçen sene iconda oyun oynamışmıydık abi biz senle call of cthulu falan? çok tanıdık geldi nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 said: not: bu arada geçen sene iconda oyun oynamışmıydık abi biz senle call of cthulu falan? çok tanıdık geldi nick bunu bana dedin sanırım=) yok oynamadık aga yani ben oynamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 git hocaya söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 xD , hoca da diycek tamam yavrucum ben onların eline cetvelle vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi bence sendede hata var. Sen baktın ikinci günü gelmeyen biri oldu. Arıyacaktın gelmeyen kişiyi, abi bu böyle olmuyor kusura bakma diğer üyeleri tutamadım senin yerine başka birisini bulduk diyip kapıyacaktın. Lafdan anlamazsa kıracaksın boynuzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Şimdi sorun şu ki, takımları kurduk zaten. Öyle birşey desem kimseyi bulamam tek olarak. Giden iki kişi de zaten başka bir gruba dahil olma güvenceleri olduğu için tavır alabiliyorlar. Her ucu boklu değnek gibi bir şey. Yoksa ben de biliyorum posta koymayı da işte, politik olmam lazım kendim zarar göreceğim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 başlık çok genel olmuş. şimdi üstüme alınsam mı acaba die düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben bir hastanenin içinde cep telefonunu açmayan dedemi saatlerce ararken dedemin izmirden foçaya dönmüş olduğu bir hikayem var. hiç anlatmıyım. sinirlerim bozuluyor. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oper said: git hocaya söyle. Söylemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aga dikkat et balonun patlıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 biz türküz lam.. yok öle takım çalışması. en fazla grup çalışması olur.. o bile çok bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 nerde çokluk orda sinerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adamı arayıp fırçala arkadaş. laf veriyorsa da ne yapıyorsan yap mübah artı olarak da hocaya gidersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar