Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Milkway .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sivilce yapmayan çikolata istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 magnum çikolata da çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 valla benim icin godiva bile dahil hic bir zaman antep fistik ulkere yetisemiyor kardesim nedenini bilmiyorum ama seviyorum o cikolatayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 antep fıstıklı damak çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 magnum efsane toblerone dehset guylian off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Emaleth said: lindt %85 cacao ftw. Bitter çukulata iyi güzelde acıdır o be =) Guylian ın çukulatları çok severim tabi genelde bulamıyorum.Yoksa Milka 3 tat,nestle bitter,mjoy fındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 milka luffle, lila pause, m-joy, bi de üzümlü fındıklı tableti. lila starsı unutursam çarpılırım. bir de isviçreden gelen bütün çikolatalar, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Emaleth said: lindt %85 cacao ftw. Rulz!!! Ne kadar bitter o kadar güzel. *drool* oh$, lan canım çikolata çekti gene sabah sabah iyi mi.. şlops. bi de bizim okulun marketinde Keebles diye bi markanın chocolate chip cookie lerinden var ki, abbooooov diyorum. azcık bi kurabiye hamuru yapmış herifler, üstüne de boca etmişler chocolate chip leri, zaten eşşek kadar bi paket böyle 30 tane falan var içinde, 5te birini yiyince şeker komasına girmeye ramak kalıyo:D fanıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hacı Muhiddin'in ufak ufak bayramlık çikolataları oluyor, babam kiloyla alır ben de gece operasyonlarında bitiririm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sagra specialde çikolata havuzu vardır bide çeşmeden şarul şurul akar. eski oturdugumuz yerde vardı. istanbulda hiçbiyerde göremiyorum artık ürünleride güzeldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lan lan lan guylian!!! canınız çekerse izmir agorada satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ascraeus said: çikolatayla viski içilir. lol naab (:D yoksa sen içmiyo musun X( LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lindt bence de güzel ama %85 sınırda. şahsen %70 i daha çok seviyorum. hayır yani pastaneler için satılan deli bitterler var, böyle kahverengi pakette. onları yemeye başlar insan sonra. başlayan var. ben gördüm. hafazanallah. guylianı ise hiç sevmem. dandik sütlü çikolata işte. süslü müslü. bana göre deyil. olamas da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 balçova migrostada var onlardan doruk :) 22 ytl mi ne. benim canım milka beyaz çikolatalı gofret çekiyor ayrıca.10 dk içinde 2 tane üstüste yemiş olmama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Beyaz çikolata sevmem. Kitkat,damak favorim.Kilo yapmayan çikolata istiyorum yanındada nescafe mmm canım istedi bak şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 manyakmısınız ya bu kadar agır tahrık ıceren seyler yazmayın cukulataymıs neskafeymıs ustelık cukulata ve neskafeymıs böhühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nescafe demişken, içine magnum essence dark'tan bir parça atıp o erirken diğer magnumları yiyip sonra da nescafeyi içmek süper oluyor. öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 :( wohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çikolata olsun bizim olsun. 24 saat aralıksız yiyebilirim, hiç sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 antepfıstıklı ve fındıklı çikolatalara hastayım .(beyoğlu çikolatası :) ) marka farketmez o kadar .saray şölen pek sevmiyorum . lila pause (böyle yazılır heralde ) çilekliyi severim .milkanın ürünü bu bilmeyenler için . eskiden metro tutkum vardı ,soğuk günlerde tercih edebilirim . bir deee yapabilen yerlerde çikolatanın sıcağı var ya ,sıcak çikolataaa ehe =) tabi fincanda olucak bu . karameli sevmem çikolatada pek .beyaz çikolata olsa yerim ama çok aramam . ve özsüt'te fondü tabi efsanelerimdendir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Modeli farketmez her türlü çikolata yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nutella kinder bueno toblerone toffie var bi de onu unutmusum. bi de bademli magnum'un cikolatasını nihayet cıkardılar. o da süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sütlaç iyidir -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: Modeli farketmez her türlü çikolata yerim. aynen aslında =) şekeri pek olmasın içinde de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar