Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla o zaman karar senin :) zamanında soyle bir fit kullaniyordum belki senin de isine yarar missionlarda. high 8x425 railgun veya 8x350 rail-hani skilim yetmiyor sığımiyor filan dersen 350 lik kullan hem yakından daha iyi vurusun. med 1x Large Shield Boost , 2x Hardener NPC ye gore 2x Hardener NPC ye gore 1x bazen İnvul Hardener , Bazende Target painter veya Shield Boost Amplifier.(tercihim Target Painter den yana) low 1x Damage Control 2xPDU 2x Magnetic Stabilizer rig 3x Capacitor Control Circuit takarsın. Dronları da unutmayalim arada Tech I med dronlar ise yaryor ufaklıkları gebertmek icin.Onlarıda NPC ye gore alırsın Antimatter kullan ammo olarak , hepsine aynı vuruyor nerdeyse. yani bu fiti değiştirmekte gerekebilir, deneme yanılma yöntemi ile sana uyan daha düzgün bir şey bulabilirsin. Ben haylaz bir adam olduğum icin,med slotlarda habire hardener değiştirmektense sununla idare ediyorum. medlerde 1xShield Booster 1xEM hardener 1xThermal Hardener 2xİnvul Hardener 1x Painter. high ve low lar yukaridaki fit le aynı. tabi yukarıdakiler skill yetmezliği durumunda named olması iyidir.bendekilerin nerdeyse Tamamı Tech II , da skiller de ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aslında Konu en zengin kim aramızda ya :) Konudan saptık.Dur geri konuya getirelim. Valla en son yaklasık 3 milyar param vardı.(3 ay kadar once) simdi 230 milyon param var, bir aralar 18 milyar param vardı.(İmplantlar sağolsun, da o isi de öldürdüler) simdi belimi doğrultamadım uğursuzluk çöktü valla.230 milyonu gecemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -6500000 şu an wallet margin trading lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Suan 5bil nakit 14bilde 1 ay icinde geri gelcek param war. Genelde walleti 2 bilin altina dusurmemeye ozen gosteriyorum. Bide 4 acc birden gtc ile uzatiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kırılacaz yakında parasızlıktan jedi 2 ay icinde bi gtc parası yollarsın dimi ex corp m8 ne :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 -Wallet'te tüm karakter ve alt'ları toplasam, 150m ISK para var.. -Geçtiğimiz hafta markete 400m ISK'lık bi yatırım yaptım.. -Elimde 1 tane 1000 Run'lık bi Armageddon BPC'si, 1 tane rig BPO'su, 1 tane cruiser BPO'su, 1 tane de Recon BPC'si var.. -T1 gemim pek yok ama, elimde bir kaç tane Rook ve Falcon, bir de Fenrir var.. Hepsini satsam, bütün yatırımlarım da geri dönse, 2b param olur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gtc nereden satin aliyorsunuz benimde 1b'e yakin param oldu ve almayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi onceden 90d gtcler wardi ama artik kaldirildi. Suan 60d gtcler war istedigin zmn bana bi mail at oyundan bnm satan tanidiklar war elinde warsa ondan aliriz. Onun disindada eve in forum sitesinden bulabilirsin ama SECURE ONLY yazmasina dikkat et yani once parayi yolla dien olursa onu kabul etme dolandirici cok cunku. Secure demek adam sana kodu yollar oyundanda mail gelir ztn bilmemkim sana 60d gtc gonderdi kabul etmek icin su siteye gir diye ztn o site eve in sitesidir. Orda kendi kullanici adini we sifreni girceksin daha sonra sag tarafta gorursun ztn sana gtc yollandi diye bi sekme gibi bisey cikiyor. Ona tikla fiyatini kontrol et odeme yapmadan once sonra accept diosun olay bundan ibaret senn oyunundan para cekilir karsiligindada oyunun 60d uzamis olur. Suan 60d gtcler 400m isk civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ISK ile GTC (para ile oyun süresi :) ) alabiliyoruz tamam da alt açarken 20$ biliyorsunuz onu ISK ile yapmanın bir yolu yok sanırım var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nasil 20 dolar yaw yok oyle bisey normal trial aciyosun abi sonra 1 aylik gtc aliosun ona olay bitiyo yada 2 aylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 DareJedi said: nasil 20 dolar yaw yok oyle bisey normal trial aciyosun abi sonra 1 aylik gtc aliosun ona olay bitiyo yada 2 aylik. said: Upgrade your trial account to a paying one. This has the fee of $19.95 and includes 30 days of game time. You will be able to continue playing all your characters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 orda dediği oyunu box olarak satın alma parası içinde 30d oyun süresi de dahil. ama onu vermene gerek yok onun yerine gtc ile yada 14.99$ vererek 1aylık oyunu uzatabilirsin. yaklasik 5$ kârın oluyor bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 gtc almyi cok sacma buluyorum sonucta cok kucuk bi bedel yani bi icki alsaniz onun 2-3 kati odiceksiniz absolut falan sorun su ne kadar para olsa bile artmali bu oyunda gtc alinmasi sacma yani isk satin almak daha mantikli :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi sana oyle tabi :) ogrenci adam ne yapicak :) okula gidicek parayi zor denkleyenler war parasi olsada ztn ya TTNET somuruyo ya elektrik parasina gidiyo yada kiz arkadasina gidiyo ztn :) Hele bide bnm gibi 3 acc warsa adamda o ufak bedel dedigin her ay 45 dolari buluyo :) O zmn ne diyoruuuzzz hurrraaaaa GTC ye :) Parasizligin gozu kor olsunda diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deon Direspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 DareJedi said: Abi sana oyle tabi :) ogrenci adam ne yapicak :) okula gidicek parayi zor denkleyenler war parasi olsada ztn ya TTNET somuruyo ya elektrik parasina gidiyo yada kiz arkadasina gidiyo ztn :) Hele bide bnm gibi 3 acc warsa adamda o ufak bedel dedigin her ay 45 dolari buluyo :) O zmn ne diyoruuuzzz hurrraaaaa GTC ye :) Parasizligin gozu kor olsunda diyebiliriz :) Çok güzel bir açıklama olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Valla en zengin kim bilmem ama şunu tavsiye ederim özellikle pvp yapan arkadaşlara. Ne olursa olsun bir rat gemisi fitleyin ve o gemiyi unutun. Gün gelir sıfırı tüketirseniz, o gemi size yeni bir başlangıç yapmanız için ilaç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 paramla gtc alacagima 1.74b'e slave set aldim hayirlisi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ahahaha abi sendekide degisik biseymis abi walla cok billionlari gordum ama hic cesaret edemedim implantlara para yatirmaya heleki pvp implantim +3 un ustune cikmaz bile normali +5 olurda. Insallah pisman olmazsin abi ne diyim. Flysafe buna ihtiyacin olcak. Bak Exodoustada wardi set oyunu oynayamaz olmustu kasinti oynuyodu setli clone ile patladi ustumden yuk kalkti oh bea dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aynen öyle. setsiz oynayır. ben de en fazla +4 set takıyorum. toplamı 50m zaten. bir arkadaş oyunu bıraktı setle patlayınca beyler. az boz bir şey değil. kimse kimseye seti var diye acımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gerçi efein o seti bize 2 savaş kazandırdı hiç yoktan +%53 armor nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 +4 takıcak skillim bile yok ahaha en fazla turret dmg hardwire takmışımdır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 faction ship siz bence sacma implank hardwire soyle nightmare gibi gemi olsa taam butun slot alra takarsin damage veren falan filan aslinda cok pahali deyilmis o imp. iste dreadnaght parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şu para konusunda hep fakır kaldım ulan yenı bılgısayar alınca donucem oyuna, sarıcam ticarete yetti yau =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sitelerden gtc alip satsammi ne bende bu aralar cok fakirim :P morostum var bide ustune archon yapmaliyim ondan sonrada artik bi eaon falan XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar