DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Üni. hazırlıkta (yaklaşık 3 sene önce) bi kızdan hoşlanmaya başladım.Güzel ve akıllıydı. Zamanla bu hoşlaşma platonik aşka dönüştü benim. Ne yapıp edip kıza açılmam lazımdı yoksa 50 kiloya düşecektim. Gün geldi ama benim kalbim nasıl atıyo. Sesini duyacam nerdeyse. Kıza açıldım (açılmaz olaydım). Gene başlamazmı herkes gibi arkadaşlık ayaklarına yatmazmı. Biraz olsun rahatlama hissettim ve artık bunu aşmaya çalıştım. Ama kıza karşı hâlâ hislerim vardı. Aradan 1.5-2 sene geçti bölümlerimizdeyiz artık. Aramızda 3-4 km uzaklık var. Mâlum görüşemedik ve bende artık aşmaya başladım bu kızı. Sonra bi ara msnde konuşuyoduk öyle rastgeldik. Naber nassın falan feşmekân derken dersler nasıl diye sordum. Sormaz olaydım. Kız demezmi Istanbulda xxx üniversitesinde asistanlığa başladım diye. Insan bi haber verir bumu yani arkadaş kalalım dediğin olay(arkadaş olarakta samimiydik bölüme geçmeden önce)?? Zaten o soruya cevap verdiği anda bende anladım o geçen günlerin hiç birisi sana değmezmiş diye. Ama ne yalan söyliyim kızın fotoğrafını gördükçe duygularım depreşmiyo değil. Taaki o güne kadar. Arkadaşlar facebooku önerdi kullan falan diye bulursun herkesi diye. Neyse ben bu kızı buldum 2. vurgunuda orda yedim. Kız soyadını erkek arkadaşının soyadı yapmış. Dedim yazıklar olsun senin bana çektirdiğin acıya. Neyse arada birkaç ay geçti artık tamamen aştım bu kızı. Ama düşündükçede gerçekten acıyorum harcadığım zamana. Yazık. (vakit ayıran arkidişlere teşekkürler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kıza kızmışsın da pek bişey yapmamış sanki yani tamma istanbula giderken haber verseymiş peki de hani kızlık durum pek yok gibime geldi ama tabi platonik takılmak iyi mi değil mi tartışılır bu arada kesin odtüdesin bölümler arası 3km falan dediğine göre hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 2. tamam aptalca bi durum da haber vermemesi bana saçma gelmedi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tür: düz yazı. konu: unutulan eski platonik aşk bilinmeyen kelimeler: 50 kilo: 50 kilogram kıza açılmak: hissî itirafta bulunmak, muhabbete meyilli olduğunu alenen ifade etmek facebook: insanların eski ilkokul aşklarını bulup depresyona girdiği, "vay anasını lan şu kız daş gibi olmuş, pokayım" dediği interaktif internet sitesi. xxx üniversitesi: yanlış anlaşılmasın, ismi verilmek istenmeyen bi üniversite konu: bi oğlan var. kızı sevmiş. la demiş açılayım. kız demiş yoh. bu da delikanlı çocuk, demiş iyi ozaman unuturum. arkadaş kalmış bunlar. fakat kız xxx üniversitesinde işe başlamış, bunu sölememiş. ve olaylar gelişir. sonuç: 1)kıza açılmamak zayıflamaya neden olur, yer yer 50 kiloya kadar düşülebilir. 2)samimi arkadaşlar asistan olduklarında birbirlerine bunu söylerler. 3)facebook sakat bi olay, girmemek lazım (hadi len, ç.n.) 4)kızlara harcanan zamanın fırsat maliyeti yüksektir. 5)soyadını erkek arkadaşının soyadı yapan kız; a)harcanılan zamanın yazık olduğu bi kızdır. b)evlidir. (bişey değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ah dostum sanma ki bunları yaşayan bir sen misin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bulaşma o işe. hemen sil at kafandan. bunu yapmak zorundasın. tecrübe konuşuyor. senden daha kötü durumdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla ginaly güzel özetlemişsin eyw diyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hacı iyi de rapor mu bekliodun kızdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok benim arkadaş çevremde genelde ne oldu ne bitti olayları haber verirlir yani. alışkın değilim böyle şeylere ama alışacaz artık naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ı ıh ginaly "okuduğumuzu anladık mı?" kısmı yok (td) edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi nereyi anlamadın hemen söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 seni asıl kızdıran, üzen neydi onu çıkaramadım. Bir sürü olay olmuş. Platonik aşkın başkasına aşık olmuş bu mu? garanti ben yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok ya başkasına aşık olma olayı değil. Verdiğim zamana kızıyorum bende diğer insanlar gibi. Değmezmiş meğer bunu anladık en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ivy said: bu arada kesin odtüdesin bölümler arası 3km falan dediğine göre hehe bilkentteyim ben. doğu kampüsünde bölümüm. onunkü merkez kampüsü. arada var bayağı mesafe ayrıca platonix aşk sux. bi daha anında açılmayanın kafasına taş düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hmm üzüldüm senin adına. Ama hiç bir zaman kayıp değildir boşver. Bir şeyler katmıştır sana o kayıp olduğunu düşündüğün zaman bile. Bazen "carpe diem!" diyesim geliyor, her zaman geçerli olmadığı için korkuyorum. sende öyle yapabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 DadashNik0F said: bilkentteyim ben. oha bi bilkentli daha. çığ gibi büyüyoruz, paticikteki en kalabalık grubuz. sabancıyı ve kocaelini geride bıraktık. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 geçmiş olsun. bi insana bi kere aşık olursan, istersen 10 yıl geçsin aradan, onu gördüğünde bi tuhaf olursun. duyguların depreşmez ama için bi tuhaf olur, bi an heyecan kaplar, vücudun iğnelenir gibi olur. alışacaksın bu durumlara. benim de başıma geldi üni hazırlıkta. sonra kızı göre göre alıştım duruma. zaten şu aşkta hiç şansım yağver gitmedi aka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 facebook önceden keşfedilse idi böytle sorun yaşamazdın ordan takip ederdin her anını kızın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 @ginaly sayım yaptık mı? sabancı döver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kız her kendisinden hoşlanana "bugün şurdayım ama Salı orda olma ihtimalim var" gibi bir rapor vermeye kalksa, ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi bende yadırgamadım kızın sana haber vermemesini. Yani sonuçta öyle düzenli olarak telefonlaştığınızı sanmıyorum, ayda bir arayıp hal hatır sormalar yoksa. Haber vermemeside doğal bence. Ama tabi durumunu anlıyorum hak veriyorum. Paticek arkandayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 asinanyavuz said: @ginaly sayım yaptık mı? sabancı döver :P yapalım bi sayım. kesinlikle bilkentli fazla çıkar. kalıbımı basarım ps:kalıbım büyüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 takılma amaçlı şeetmiştim. Sabancılı 35-45 pati vardır diye tahmin etmekteyim. Daha fazla da olabilir tabii :P tamam kalıbın altında ezilebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 [abav]35-45 mi? eööö şey pardon abi..[/abav] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar