Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Diablo said: mumu bu kendini yere atma olayını bi beceremiyorum ben dediğin tuşlara basarak gittiğimde böyle bi deişik koşuo ama yere düşüremedim bi adamı :) abi işte top sendeyken l1 r1 r2 ye aynı anda basarsan adam kendini atıyo yere ama uyarıyorum hakem kesinlikle inanmıyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya netten oynamaya calisan oldu mu 3 k ping spikelar yasiyorum delirtti yane aceba accountum amerika tabanli ondan mi yane amerika icin avrupa icin iki ayri konami lobbysi mi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 online için patch gelicek bekliyoruz. 19 unda cıkıcak demişlerdi ama wii ye cıkarttılar, aralık ayında gelicekmiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 patch geldi yukledim kurdum oynadım.. takılma olayı devam edio ama bi parça azalmış sanki. 4 5 patch sora hallolur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Birçok şeyin eksik olduğu bir oyun PES 2008 ama halada fazlası ile zevk veriyor bizlere umarım en kısa zamanda tamamı ile çözülür bu takılma olayı yoksa gerçekten çok sinir bozucu bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Güzel goller gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 abi ben bu pes2008 e alışamadım hala pek. diğerlerinde beni hayatta yenemiyen adamlar bunda çok kolay yeniyor. madara olduk yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ehehe bence onlar sana alıştı artık bu sene. PES 2008'de oldukça gelişmiş bir yapay zeka kullanılıyor ve senin hareketlerini gözlemleyen sistem sana karşı işlem yapıp senin taktik ve oynayışına karşı bi savunma ile oynayıp seni geri püskürtebilir haberin olsun. Eheheh.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 takılma olayı hariç bence çok güzel oyun yapmışlar.ufak tefek şeyler patchlerle düzeltilir.ama 10 numara ya.ps2 de pes oynayınca midem bulanıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tatil için ankaraya geldim heryer ps3 kafe olmus , şok oldum. girdim oynadim :)) normalde keyboardda oynayan biri olarak gamepade alişmasi zor geldi. R2 L2 lerin biraz asagi dogru cekmesi falan. ama genel olarak gene kendini 24 saat oynaticak bir oyun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 RabbiT said: Ehehe bence onlar sana alıştı artık bu sene. PES 2008'de oldukça gelişmiş bir yapay zeka kullanılıyor ve senin hareketlerini gözlemleyen sistem sana karşı işlem yapıp senin taktik ve oynayışına karşı bi savunma ile oynayıp seni geri püskürtebilir haberin olsun. Eheheh.. :) 500 maç falan yaptım ve kesinlikle inanmıyorum böyle bi sistem olduğuna. yok öyle bi sistem. al bi r wingerı koy sağ ileri uca durmadan önüne top at, bir tane defans gelip orayı kapatıyor mu görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 :) Ben sadece bahsi geçen yapay zeka ile ilgili takılmak istedim sana; bende seninle aynı fikirdeyim bu konuyla ilgili fazlasıyla şişirilmiş bi'balon diyebilirim bu duruma. Hiç bir çok gelişmişlik göremedim, gayet sıradan geldi bana da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 evet alakası yok artık bilgisayarla oynadıgım her maçta istediğim kadar atabiliyorum çok fena baydı ama arklarla oynayınca bambaşka bi oyun oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tabi kimi arkadaşlarımız da muhakkak vardır; hep aynı holtaya gelen.. Ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 haha evet benim dışında kimsenin kolay gol atamadığı bi arkadaşım var mesela adamı çözdüm 4-5 atıyorum sürekli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar