Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diablo said:
mumu bu kendini yere atma olayını bi beceremiyorum ben

dediğin tuşlara basarak gittiğimde böyle bi deişik koşuo ama yere düşüremedim bi adamı :)

abi işte top sendeyken l1 r1 r2 ye aynı anda basarsan adam kendini atıyo yere ama uyarıyorum hakem kesinlikle inanmıyor niyeyse.
Mesaj tarihi:
Birçok şeyin eksik olduğu bir oyun PES 2008 ama halada fazlası ile zevk veriyor bizlere umarım en kısa zamanda tamamı ile çözülür bu takılma olayı yoksa gerçekten çok sinir bozucu bir durumda.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ehehe bence onlar sana alıştı artık bu sene. PES 2008'de oldukça gelişmiş bir yapay zeka kullanılıyor ve senin hareketlerini gözlemleyen sistem sana karşı işlem yapıp senin taktik ve oynayışına karşı bi savunma ile oynayıp seni geri püskürtebilir haberin olsun. Eheheh.. :)
Mesaj tarihi:
takılma olayı hariç bence çok güzel oyun yapmışlar.ufak tefek şeyler patchlerle düzeltilir.ama 10 numara ya.ps2 de pes oynayınca midem bulanıo :)
Mesaj tarihi:
tatil için ankaraya geldim
heryer ps3 kafe olmus , şok oldum.
girdim oynadim :)) normalde keyboardda oynayan biri olarak gamepade alişmasi zor geldi. R2 L2 lerin biraz asagi dogru cekmesi falan.
ama genel olarak gene kendini 24 saat oynaticak bir oyun olmus.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
RabbiT said:
Ehehe bence onlar sana alıştı artık bu sene. PES 2008'de oldukça gelişmiş bir yapay zeka kullanılıyor ve senin hareketlerini gözlemleyen sistem sana karşı işlem yapıp senin taktik ve oynayışına karşı bi savunma ile oynayıp seni geri püskürtebilir haberin olsun. Eheheh.. :)

500 maç falan yaptım ve kesinlikle inanmıyorum böyle bi sistem olduğuna. yok öyle bi sistem. al bi r wingerı koy sağ ileri uca
durmadan önüne top at, bir tane defans gelip orayı kapatıyor mu görelim.
Mesaj tarihi:
:) Ben sadece bahsi geçen yapay zeka ile ilgili takılmak istedim sana; bende seninle aynı fikirdeyim bu konuyla ilgili fazlasıyla şişirilmiş bi'balon diyebilirim bu duruma. Hiç bir çok gelişmişlik göremedim, gayet sıradan geldi bana da. Saygılar.
Mesaj tarihi:
evet alakası yok artık bilgisayarla oynadıgım her maçta istediğim kadar atabiliyorum çok fena baydı ama arklarla oynayınca bambaşka bi oyun oluo
  • Yeni Oluştur...