CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gecen topicte olursa gelirim deyipte buraya yazmiyanlar doptur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aşırı büyük bi terslik olmazsa geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kesinlikle geliyorum, eksdays bana tehdit yağdırdı PM'den, dövecekmiş beni gelmezse =/ Döt korkusu malesef. Yazın listeye adımı, mümkünse Fenris olsun, MADBOY ya da DELİOĞLAN olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kendin yazsana yahu listeye adını aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Güncelleyelim listeyi aktiftablet axedice bellow cüce custodem holy + 2 kankito MADBOY (gerçek fenrisi ikna edemezsem sana fenris yazarım :P) phyx silmarwen syn xhunarion zydar Chemical gelirim ama erken kaçarımcılık yapıyor, bide hala cevap vermeyen iki üç kişi var. Dota tayfasına reklam yapıyım dedim yüzüme bile bakmadılar sdf Şu anki halimizle ondördüz. 6 kişi daha lazım en az ki paticik lan parti diye şanımız yedi düvele yayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 buz gelicek patiden buzda bilmezsiniz siz ardethten haber yok bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Of tam şamatalık kadro yalnız, felaket eğlenicez garanti. O değil de evet patide fenris vardı galiba birtane. O zaman DELİOĞLAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sayı az ama kadro gayet sağlam. Eğer birbirimize yakın oturmayı da başarırsak sağlam geyik olacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sonunda bi inetrnet buldum :) Geldim hadi :) edit: Abi. Batak oynuyoduk, benim eşimin eli açıktı, onu da oynuyodum yani, yoğuun konsantrasyon anında aradı axedice, ne sorduğunu bile anlamadım. Neyse benim vizeler haftaya, gelicez artık. Bildiğim oyunlar pls. Dota mota oynamayın, icewind falan getirsin biri en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bellow'un kız arkadaşı Mustafa da gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @aktiftablet gözlerim ne güzel senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nedir bu menu fiyat olayı? menuye neler dahil ve toplam fiyat ne? ayrıcana axedice feci topsun. msn den niye blockluyon lan!1!1 lan party e gelmek isterim bir sorun çıkmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Axedice bana da block çaktı sanırım. Görmüyorum ki online adiyi. Ara sıra kafayı kullanıp aç bari, haaa block'lamamış diyeyim. Öküz. Jaan gel sen kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Axe beni de bloklamış olabilir. Kıstırıp dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bugün dershaneden eve dönerken düşünüodum. Lan gitmesemmi acaba. Çok da yorgunum. Falan oldu, belki filan da olur diye. Amaaaaa... Ne zaman gelip de topiki gördüm, kadroya baktım, ahanda o zaman kafamı birdeeenbire boşaltıverdiim. Sonracıma da kararımı kesinleştirdim. %95 geliyorum efendiler :D Editlen de listeyi taşıyim bu sayfaya. aktiftablet axedice bellow cüce custodem holy + 2 kankito MADBOY phyx Silmarwen syn xhunarion zydar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İlk mesaja bakmaya üşenen tembeller için yazıyorum Mekan : Beşiktaş Adeks Tarih : 9 Kasım 2007 Cuma Saat : 20:00 gibi gelmeye başlayın Fiyat : 20 lira + fiks menü kaçaysa Fiks menü alalım bence, ordan sokmaya çalışmazlar heralde bide gece çıkmak zor vs. En son liste : aktiftablet axedice bellow cüce custodem holy + 2 kankito jaan MADBOY phyx Silmarwen syn xhunarion zydar Ayrıca mumu, soulcube ve mike +1 şu anda belli değil ama gelebiliteleri var. Chem hala naz yapıyor. Bence gelmez o. bu arada sizin blockları açtım, madem lan parti var konuşmak lazım :P ayrıca iletişim namına eklemek isteyenler için emesenim : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Nihlathakida ekleyin gelecek o da yuzde 90 ayrica gelicem gelicem ayarlayin diyenler nerde su an? bana laf edenler nerdeler? merakimdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aga çok geç ayarladın, açık söyleyeyim. normalde 2 hafta öncesinden her şey belli olur, liste çıkartırdık. bir de vize haftasına denk geldi. benim belli değil, bir gece ansızın gelebilirim şarkısını armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bana ayarliyacagim gun soylendide ayarladım gec ayarlamakla ilgisi yok bunun ben secmedim bu tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi, CusTodeM said: iyi ben simdiden fiyat aliyimda 23 ekim bu mesajın tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm gelicem gelmesine de, sizden oyun eksiğim var, bi sürü oyunda asansör takım olurum dslgkjgdsh o deil de finink oynasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 axedice said: ...mına eklemek isteyenler için emesenim : [email protected] Öyle mail adresi verilri mi? Bi milyon tane spam gelicek şimdi. Ben quoteladıığm için bi milyon tane daha gelicek. edik: alıntıyı rastgele kırptım, belirtmek istiyorum, özellikle o şekilde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aktf senin quote undan sonra bence ortalık daha fazla sallanabilir. ..mına eklemek isteyenlere emesenini vermiş adam dslgkdsjgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Öyle quote yapılır mı? "...mına" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gelmek istiyorum ama kotu bi tarih olmus. büyük ihtimal gelemem ama yine de umudum var :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar