Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN party 9 kasım Cuma

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Güncelleyelim listeyi

aktiftablet
axedice
bellow
cüce
custodem
holy + 2 kankito
MADBOY (gerçek fenrisi ikna edemezsem sana fenris yazarım :P)
phyx
silmarwen
syn
xhunarion
zydar

Chemical gelirim ama erken kaçarımcılık yapıyor, bide hala cevap vermeyen iki üç kişi var. Dota tayfasına reklam yapıyım dedim yüzüme bile bakmadılar sdf

Şu anki halimizle ondördüz. 6 kişi daha lazım en az ki paticik lan parti diye şanımız yedi düvele yayılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda bi inetrnet buldum :) Geldim hadi :)

edit:
Abi.
Batak oynuyoduk, benim eşimin eli açıktı, onu da oynuyodum yani, yoğuun konsantrasyon anında aradı axedice, ne sorduğunu bile anlamadım. Neyse benim vizeler haftaya, gelicez artık. Bildiğim oyunlar pls. Dota mota oynamayın, icewind falan getirsin biri en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün dershaneden eve dönerken düşünüodum. Lan gitmesemmi acaba. Çok da yorgunum. Falan oldu, belki filan da olur diye. Amaaaaa... Ne zaman gelip de topiki gördüm, kadroya baktım, ahanda o zaman kafamı birdeeenbire boşaltıverdiim. Sonracıma da kararımı kesinleştirdim. %95 geliyorum efendiler :D

Editlen de listeyi taşıyim bu sayfaya.

aktiftablet
axedice
bellow
cüce
custodem
holy + 2 kankito
MADBOY
phyx
Silmarwen
syn
xhunarion
zydar
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesaja bakmaya üşenen tembeller için yazıyorum

Mekan : Beşiktaş Adeks
Tarih : 9 Kasım 2007 Cuma
Saat : 20:00 gibi gelmeye başlayın
Fiyat : 20 lira + fiks menü kaçaysa
Fiks menü alalım bence, ordan sokmaya çalışmazlar heralde bide gece çıkmak zor vs.

En son liste :

aktiftablet
axedice
bellow
cüce
custodem
holy + 2 kankito
jaan
MADBOY
phyx
Silmarwen
syn
xhunarion
zydar

Ayrıca mumu, soulcube ve mike +1 şu anda belli değil ama gelebiliteleri var. Chem hala naz yapıyor. Bence gelmez o.

bu arada sizin blockları açtım, madem lan parti var konuşmak lazım :P ayrıca iletişim namına eklemek isteyenler için emesenim : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...