Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ahaha bugün biraz daha erken kalktım, ghostbusters'ı da baştan seyrederim diyordum tam kendime, bir açtım tv'yi tsubasa. dedim ne yapmışlar değiştirişler gene programı, endişelendim. sonra hatırladım ki cumartesileri veriyorlardı tsubasa'yı, (bu dönemeç noktasına gelmem 15 dk aldı) :-p bir baktım kompütere günlerden cumartesi.. :lol: neyse bari totally spies varsa onu izlerim, kalktığıma değsin..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 eh amma haksız dövüş oldu haa, o veledi dövesim geldi. :-p hepsini haklayacaktı kenshin. gemideki onca adamın hiçbişi yapamaması da azıcık abartı olmuş ama mazur görelim.. :) kenshin'in aşkını itiraf etmek durumunda kalmasıbölümün sürprizi oldu öte taraftan.. 8-)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Sağlam bir rakip gibi görünüyordu karşısındaki ama yine fos çıktı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu gün sezon sonuydu sanırım. hajime saito çok tehlikeli bi eleman. sağlam olmaya başlicak bundan sonraki bölümler gerçekten[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ewet yine belini kolay kolay bükemeyeceği biri geldi. Umarım uzun bir sawaş olur. Bu arada bitiş demosu değişti bilmem farkettiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kaç bölümki bu ? bir kenshindir devam ediyor...ediyor etmesine ama bensiz devam ediyor..bunu indirmeme videoya çekmem fln lazım...hrrr..şu öss yi atlatsam...grrr[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tamamı 90 küsür bölüm :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 super bir bolum olacak pazartesi gunku bolum, bugunkinden boyle bir sonuc cikarttim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Tahminimce kenshin bayyaa bir dayak yedikten sonra döwebilecek adamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 izlemiyom hiç, hajime saito ile olan dövüşe mi geldi ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 evet şu anda orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Kenshin in saati yine yarım saat geriye alındı. Onun yerine bütün bir hafta türk filmlerinin en saçma örnekelrinde olan yumurcak serisi yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 abi hasta bir bölümdü ghost busters'da. eski avcılar geri döndü. yeni avcılar önce soğudu onlardan. ama daha sonra birbirleriyle kaynaştılar.. tam sorunu çözdüklerini sandıklarında daha tehlikeli bir durum oldu.. zaten kolay kolay bırakmazlardı eski avcıları.. yahu o kapanları özlemişim ben. çok hoş bir kapan.. Kenshin de iyice boku çıktı ya. adamın bacağını kırdırdı ehehe böyle bişi var mı ya? Deve kendi kendine zarar verdirdi.. Bakalım yarın nolcak.. heyecanlı iki bölüm..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ben size yarın ne olcağını söyliyim yarın kenshin'nin ... diye bir cümleye girermişim:D.Yok ama yarın epey şaşırcaksınız...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 özel mesajtan sölesene belki izleyemem[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 biri bugünkü bölümü anlatabilir mi? Kaçırdım da =)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 şu katil çocukla savaştılar. çocuk kenshin'in her manevrasını taklit etti ve kenshin çocuğa darbe koyarken aynı darbeyi çocukta kodu. kılıçlar keşişti. kenshin'in ki adi kılıç olduğu için pat ucu uçtu.. çocuğun ki ise sadece kenarı paramparça oldu ki o kılıcı kılıç ustaları yapmış.. sonra çocuk defoldu.. bizim kenshin de güzel bir kılıç arayışına koyuldu..valla drizzt versus enteri gibi hissettim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 guzeldi bu bolum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bölümün sonundaki dialog yardı beni... Yanındaki kız: ...Tam senden hoşlanmaya başlamıştım ki...vıdıvıdıvıdı... Kenshin: Demek hoşlanmaya başladın, e artık zamanı gelmişti!! :-P [Bu mesaj Dilbao tarafından 03 December 2003 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bikac bolum izlemeyip, sonra alakasiz bir bolumu izleyince kotu oluyor, ben biraktigimda bu sato ile kenshin dovusmeye hazirlaniyorlardi. simdi baktim muttefik olmuslar :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 O genç ile kenshin karşılaştığında Sisio(Yada her nasıl yazılıyorsa:) ) ile kenshin dövüşmesini bekleyen babamın(Uzun süredir benimle beraber izliyor her sabah işe gitmeden önce:) ) yorumu aynen şöyle "Herhalde dövüşmelileri bir 4 bölüm daha alır:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 O genç çocuk'un öyle gözüktüğüne bakmayın çok derin bir background'u var.55'inci bölümü bekleyin :D tabi bu arada 40. bölümü kaçırırsanız kendinizi de yuhlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi oha diyorum fantazinin bu kadarı da olmaz.. adam turp mudur nedir birşeye basit bir darbe koydu turp yarıldı.. sonra birleştirdi turp rejenere oldu.. ya ters uçlu bıçak nedir ya. karakterleri tanıyalım: kenshin Kenji olarak da bilinen kenshin, uçar kaçar parçalar doğrar blendera koyar herkesi dilimler.. kılıçlar hakkında bilgisi eşsizdir ama kılıç yapamaz. dövüş sanatı hakkında herşeyi bilir ama sıradan bir velet onun kılıcını kırar. bazen battosayi olur bazen gezgin kenshin olur. ota boka karışır benim de kafam karışır... bu arada kylie rulez demeye devam..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bonecrusher: 1) o kadar hızlı ve keskin bir şekilde kesiyor ki o kılıç, hücrelere zarar vermiyor ve hücreler bu şekilde birleşebiliyorlar 2) ters uçlu bıçak, bununla adam öldüremezsin, darbe koyabilirsin, bayıltabilirsin, yüzünü dağıtabilirsin, adı üstünde ters uçlu, ters tarafıyla savaşıyorsun yani kılıcın. 3) sıradan bir velet değil o kesinlikle, adını unuttum şimdi. neydi adı ya off, her neyse sıradan falan diil, ayrıca kılıcı da son derece iyi yani, kılıcın kalitesi de farkediyor 4) kylie = karou ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ghost busterstaki kylie..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar