Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

aaaa kanal d kenshini veriyomuş yeni haberim oldu. 70'e kadar izledim. gerisi hikaye, bakmışlar rating alıyo boşu boşuna uzatmışlar.
sonunu söliyim mi beyler niahahaha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 13 November 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi tüh bugün yine izleyemedim..
kylie'yi ve kenshin'i kaçırdım gene çok üzüldüm..

birileri Türkçe özet verse süper olur iki saat ingilizcelerin arasında boğuşmak sıkıntı veriyor..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

ghostbusters'ı izlemedim (8:15'e kadar kalkmıyorum yataktan, galiba birazdan gene yatıcam, poff uyku) ama kenshin kısaca:

öncelikle bugün sanosuke ve lokantada çalışan küçük kızın (müdürün kızını almışlar resmen nasıl bir torpil o sesi kurtarabilir) seslendiricleri değişmiş, millet o kadar beğenmiyordu (anime.gen.tr forumlarında, insanlar türkçe dinlemeyei unutmuş anlaşılan :) ) alın bakalım nasıl oluyormuş kötü seslendirme..

sanosuke'nin ordudaki yaşıtı çocuk (o da koca adam olmuş sanosuke gibi seslendirmesi karizma) çıktı bir yerden, fakat tam bombacımülayim (R) :-p "sano gel bombalayalım yüzbaşımıızı katledenleri, hükümeti devirelim" diye baskı yaptı ama sano oralı olmadı. bu esnada bunların eskiden üyesi olduğu sekihu (ya da nasıl yazılıyorsa) gücünün adını kullanan bir çete türedi, en sonda bu ikisi bir olup godular münasip bir yerlerine. hele sano'nun çetecibaşının suratına yandan attığı bir yumruk vardı ki herfin yüzü revoultions'daki smith'in yüsüz gibi yamuldu resmen! :lol: görseniz vaşovski'ler buradan araklamış dersiniz o derece..

ekleme: sabo bu kadar düşünceliysen benim buraya kablo döşer misin? :) bugün kötüydü seslendirme ama genelde iyi.. [hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

[Bu mesaj Sam tarafından 13 November 2003 09:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seslendirmeler oturmamış ama

kenshin - bilge, karizma, sakin
sanosuke - karizma, gaz, biraz eblek, ayı
kaoru - gaz, kenshinle konuşurken daha farklı tonlamalar uygulayan
yahiko - çocuk işte bildiğimiz çocuk, normal bir çocuktan biraz daha bilgili ama

hiç bunlara uyan seslendirmeler duymadım. sırf bu yüzden diyorum netten çekin veya divx olarak satın alın diye[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

"...bugün sanosuke ve lokantada çalışan küçük kızın ... seslendiricileri değişmiş..."

sabah baskısıııııı!!! :) sano'nun hiper karizma sesi gitmiş default kötü adam sesi gelmiş ya.. bu kadar üzüldüğümü bir de sailor moon'da rei ile minako'nun sesleri değiştiğinde hatırlıyorum.. :hmm:

ekleme: sabo anlaşılan sadece bugün izledin, birkaç bölüm daha izlersen neredeyse dediğin gibi olduğunu göreceksin seslendirmenin. fakat bugün sano'nun sesi değişmiş, kötü olmuş..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

[Bu mesaj Sam tarafından 13 November 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 November 2003 08:34 tarihinde demiş ki:
abi tüh bugün yine izleyemedim..
kylie'yi ve kenshin'i kaçırdım gene çok üzüldüm..
[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.

sen bunu yazdığın sırada daha tam yeni başlıyodu kenshin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

dojorel tekrarı yok maalesef, sadece bunu vermeleri bile ilginç zaten her bölümde sano'nun birilerinin kafasını kırdığı düşünülüse.. :-p

bugünkü bölümün senaryosu süperdi, sano'nun maksadının ne olduğunu son ana kadar kavrayamadım.. :) tilki ile rakunun savaşı da süperdi! :lol:[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

evet nasil veriyorlar mutluluk verici. benim televizyonda godugum en kanli cizgifilm. Heralde kimse farketmesin diye sabahin bu saatinde veriyorlar. pokemon a zararli diyenlerin buna tepkisi ne olur acaba..[hline]stardust in the sky, looking for a home to die.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 14 November 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanosuke'nin sesi iki gündür kötü, öncesinde daha kısık, daha gizemli bir sesi vardı ve bence gayet karizmatik bir hava katıyordu. kenshin de varsın biraz değişik olsun, sabahın köründe bir kere yayınladıklarını düşünürsek gene de iyi uğraşmışlar, kanal d'nin matrix seslendirmesini hatırlarsak bu kadarına yatıp kalkıp şükretmemiz gerek.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 14 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
Sabo attığın bütün mesajlar seslendirme ile ilgili:)

Bu arada zannettiğim sabo isen beni hatırlarsın yada "orcish_horde" mu desem:). Sende beni "Silgi" olarak bilirsin. WC3 ten:)

Bu günkü bölüm zaten tartışılmaz. Çok güzel bir bölümdü. zaten Sano ile ilgili bölümler hep güzel oluyor

1) ben animenin orjinalini bitirdim zaten biliyorum, bakıp da "aaa güzel animeymiş" demicem, sadece seslendirmeye bakıcam doğal olarak :)
2) evet ben oyum, naber lan haha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...