WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Necro kız işte bu:) http://ghost-buster.tripod.com/kylie/mainpage.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bugün izleyemedim tüh.. dünkü bölümler gayet güzeldi.. kylie'nin hastasıyım site için saol :) bak hem benden 2 yaş küçükmüş, yaşıtız yani :P[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Beyler yarın kenshin i kaçırmamaya bakın yoksa üzülürsünüz:). Aslında bugün olması gerekirdi ama pazartesi günü yayınlanmadığı için yarına kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bu arada şurayada bak bone:) http://members.aol.com/DoReEgon/egb_study3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 aaaa kanal d kenshini veriyomuş yeni haberim oldu. 70'e kadar izledim. gerisi hikaye, bakmışlar rating alıyo boşu boşuna uzatmışlar. sonunu söliyim mi beyler niahahaha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 13 November 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 abi tüh bugün yine izleyemedim.. kylie'yi ve kenshin'i kaçırdım gene çok üzüldüm.. birileri Türkçe özet verse süper olur iki saat ingilizcelerin arasında boğuşmak sıkıntı veriyor..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ıyyyyyy nedir bu ya allah için arkadaşlar, bunu izlemeyin. gidin netten çekin veya satın alın bilgisayarda izleyin japonca ve alt yazılı olarak. harbi kusasım geldi ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ghostbusters'ı izlemedim (8:15'e kadar kalkmıyorum yataktan, galiba birazdan gene yatıcam, poff uyku) ama kenshin kısaca: öncelikle bugün sanosuke ve lokantada çalışan küçük kızın (müdürün kızını almışlar resmen nasıl bir torpil o sesi kurtarabilir) seslendiricleri değişmiş, millet o kadar beğenmiyordu (anime.gen.tr forumlarında, insanlar türkçe dinlemeyei unutmuş anlaşılan :) ) alın bakalım nasıl oluyormuş kötü seslendirme.. sanosuke'nin ordudaki yaşıtı çocuk (o da koca adam olmuş sanosuke gibi seslendirmesi karizma) çıktı bir yerden, fakat tam bombacımülayim (R) :-p "sano gel bombalayalım yüzbaşımıızı katledenleri, hükümeti devirelim" diye baskı yaptı ama sano oralı olmadı. bu esnada bunların eskiden üyesi olduğu sekihu (ya da nasıl yazılıyorsa) gücünün adını kullanan bir çete türedi, en sonda bu ikisi bir olup godular münasip bir yerlerine. hele sano'nun çetecibaşının suratına yandan attığı bir yumruk vardı ki herfin yüzü revoultions'daki smith'in yüsüz gibi yamuldu resmen! :lol: görseniz vaşovski'ler buradan araklamış dersiniz o derece.. ekleme: sabo bu kadar düşünceliysen benim buraya kablo döşer misin? :) bugün kötüydü seslendirme ama genelde iyi.. [hline]Sade bir forum için imzalara hayır! [Bu mesaj Sam tarafından 13 November 2003 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sam daha sanosuke'nin yumruklarını görmedin mi sen yoksa :), taparım adama ya animede en sevdiğim adam. direk "hadi dövelim" gazında ahha yumruk attığı normal insanların hali içler acısı oluyo haha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 iki bölüm hariç hepsini izledim, sanosuke favori karakterim zaten yukarıda yazmıştım bir yerde, ilk gördüğüm bölümden beri.. :) bir de kaoru var, dişi fatma.. :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sano'nun da sesi değişmiş gibi geldi bana. hatta galiba pokemondaki miyaw'ı seslendiren eleman seslendiriyo :lol:[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 seslendirmeler oturmamış ama kenshin - bilge, karizma, sakin sanosuke - karizma, gaz, biraz eblek, ayı kaoru - gaz, kenshinle konuşurken daha farklı tonlamalar uygulayan yahiko - çocuk işte bildiğimiz çocuk, normal bir çocuktan biraz daha bilgili ama hiç bunlara uyan seslendirmeler duymadım. sırf bu yüzden diyorum netten çekin veya divx olarak satın alın diye[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 "...bugün sanosuke ve lokantada çalışan küçük kızın ... seslendiricileri değişmiş..." sabah baskısıııııı!!! :) sano'nun hiper karizma sesi gitmiş default kötü adam sesi gelmiş ya.. bu kadar üzüldüğümü bir de sailor moon'da rei ile minako'nun sesleri değiştiğinde hatırlıyorum.. :hmm: ekleme: sabo anlaşılan sadece bugün izledin, birkaç bölüm daha izlersen neredeyse dediğin gibi olduğunu göreceksin seslendirmenin. fakat bugün sano'nun sesi değişmiş, kötü olmuş..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! [Bu mesaj Sam tarafından 13 November 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Bonecrusher, 13 November 2003 08:34 tarihinde demiş ki: abi tüh bugün yine izleyemedim.. kylie'yi ve kenshin'i kaçırdım gene çok üzüldüm.. [hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. sen bunu yazdığın sırada daha tam yeni başlıyodu kenshin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hmm sanırım sanosuke yazdığın yerin üstünden geçerken uykuya dalmışım :lol:[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 biliyorum ama okulda nasıl izliycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Restoranttaki kızın sesini duyunca midem bulandı ardından sanonunkini duyunca zaten iptal oldum:). ama yinede bugünkü bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 carsamba cuma, birde cok nadir persembe izleyebiliyorum, -[ arada birsuru bolum gidiyor, tekrari bisiyi var midir bunlarin? Bugunku bolum cok guzeldi, Sano daha bir karizma cikti karsima.[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 dojorel tekrarı yok maalesef, sadece bunu vermeleri bile ilginç zaten her bölümde sano'nun birilerinin kafasını kırdığı düşünülüse.. :-p bugünkü bölümün senaryosu süperdi, sano'nun maksadının ne olduğunu son ana kadar kavrayamadım.. :) tilki ile rakunun savaşı da süperdi! :lol:[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kenshin seslendirme - kesinlikle olmamış. yahiko - eh karou - olmuş gibi sanosuke - olmamış ufak çocuklar - olmuş dede - olmuş megumi - eh, olmuş arası ama en önemli 2 karakter sanosuke ve kenshin olmamış yani...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 evet nasil veriyorlar mutluluk verici. benim televizyonda godugum en kanli cizgifilm. Heralde kimse farketmesin diye sabahin bu saatinde veriyorlar. pokemon a zararli diyenlerin buna tepkisi ne olur acaba..[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 November 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sanosuke'nin sesi iki gündür kötü, öncesinde daha kısık, daha gizemli bir sesi vardı ve bence gayet karizmatik bir hava katıyordu. kenshin de varsın biraz değişik olsun, sabahın köründe bir kere yayınladıklarını düşünürsek gene de iyi uğraşmışlar, kanal d'nin matrix seslendirmesini hatırlarsak bu kadarına yatıp kalkıp şükretmemiz gerek.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Sabo attığın bütün mesajlar seslendirme ile ilgili:) Bu arada zannettiğim sabo isen beni hatırlarsın yada "orcish_horde" mu desem:). Sende beni "Silgi" olarak bilirsin. WC3 ten:) Bu günkü bölüm zaten tartışılmaz. Çok güzel bir bölümdü. zaten Sano ile ilgili bölümler hep güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 *ups:) [Bu mesaj WinterWolf tarafından 14 November 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: WinterWolf, 14 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: Sabo attığın bütün mesajlar seslendirme ile ilgili:) Bu arada zannettiğim sabo isen beni hatırlarsın yada "orcish_horde" mu desem:). Sende beni "Silgi" olarak bilirsin. WC3 ten:) Bu günkü bölüm zaten tartışılmaz. Çok güzel bir bölümdü. zaten Sano ile ilgili bölümler hep güzel oluyor 1) ben animenin orjinalini bitirdim zaten biliyorum, bakıp da "aaa güzel animeymiş" demicem, sadece seslendirmeye bakıcam doğal olarak :) 2) evet ben oyum, naber lan haha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar