Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ulaaan sabah 8.30 a mı konur bee.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sırf izlemek için sabahın köründe açtım gözleri, yarı uykulu izledim. Seslendirmeler hoş, kalite güzel, kesinti az.. Fakat kaçıncı bölümünü izledik biz ? (tek tek cdlerden açıp bakmak istemiyorum!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ilk bölüm diil miydi?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ilk bölüm olması gerek: "...But Kenshin is determined never to kill again, and he now uses his sword to protect people instead. As he roams Japan, he comes across the passionate Kendo instructor Kaoru Kamiya. Kaoru is immediately attracted to the wanderer, and Kenshin decides to stay for a bit to help Kaoru rebuild her father's dojo..." haftada bir olayı çok sinirimi bozdu, bari haftada 2-3 gün olsaydı ya.. bölümünbaşında kızın önünden kaçma olayına hasta oldum, wirevari bir uçuşla yana konacaktı ve ben "vaovvv" diyecektim ki gülünecek bir sahneymiş gözleri pörtledi.. :-p ekleme: görmemiş dial-up anime'cisi şekil 1-a..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 13 October 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 tek şey diyorum bonepart+1[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 yanlış anlamışsınız arkidişler. dün sadece pazartesinin yayın akışı vardı. ondan sonraki sayfada geçen hafta salının yayın akışını vermişlerdi. hafta içi hergün 8de animax kuşağı başlıyo :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 grudge hadi ya!!! poff ne yapacağım şimdi hergün 8:30 off off!!! eheh nasıl da kaşındım ama, hem istedim gergün olsun, olunca da parmağı yımılan herife döndüm.. :-p ekleme: yaa iyi de şimdi 8-9 arası kafadan animax yazmış bu salaklar, bu sabah baktığımda 8:30 samurai-x diye yazıyordu. bu animax içinde başka şeyler de olmasın? neyse ben şimdi digiturk rehberine bakacağım orada yazar herhalde..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 13 October 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 izlemek isterim ama 7'de uyanıyorum 8.30 da ders başlıyor..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: hired_gun, 11 October 2003 15:53 tarihinde demiş ki: 1950 den kalma sevimli kahramanklari ismini duymak bile artık bende mide bulantısına yol açıo her bölümüü ezbere biliyo insanğolu.[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 6 30 da kalkıyorum 8 de ders haftasonu da 8 de kalkıyorum 9 da ders oooof ofo ofofofofof ofo fofofofo f ofo[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 öyle gerzek saatlere koymasalar olmaz zaten benim dersim 8:45 te başlıyo benim karşıya gitmem 1 buçuk iki saat alıyo.yani benim için yalan oluyo.hoş cd olarak var ama tv de başka oluyo:P[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Sam, 13 October 2003 17:54 tarihinde demiş ki: ekleme: yaa iyi de şimdi 8-9 arası kafadan animax yazmış bu salaklar, bu sabah baktığımda 8:30 samurai-x diye yazıyordu. bu animax içinde başka şeyler de olmasın? yarın görcez. ya da görücem diim en iyisi :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bi tekrarı olur mu bunun? Bu sabah kaçırdım merak ettim şimdi. Yarın erken kalkıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 tv kartı olan biri keşke kaydetse..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 dun mu vardı sımdı? ee ben kacırdım.. ya hem benım bu haftam tatıl ya nasıl kalkarım saat sabah 8 de yok abı evlı cocuklu bıle olsa kalkmam bana ıyı uykular[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 heh 15 dk sonra yatıp 6 saat sonra sonra kalkıcam, ulen tv'de bir program seyredecek olduk (24 dışında) onun verildiği saate bak, hay benim şansıma..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 tv kartımı abime vermeseydim kaydedebilirdim ama cd yazıcım yok zaten.. bugün de süperdi, haftaiçi hergün varmış. yankesici çocuk katıldı aralarına, bizim battousai neo gibi adam valla.. :rock: savaş sekanslarına hasta oldum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yaw ama inatla kenji diyolar adama fitil oluyorum :|[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 14 October 2003 09:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bi de arada hırsız heriflerden biri küçük hırsız çocuğa köfte dedi:)aman dedim ben de...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya mail atsak baştan 16.00 gibi yayınlarlar mı acaba? Burdan 50 kişi mesaj atsa?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 4 deılde 5 de baslasa sufer[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya farketmez 8.30 olmasın da =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Solonor, 14 October 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ya farketmez 8.30 olmasın da =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. +1 serefısızm ben kendım uc tane (ablam ben babam (hepımız ısıtoyzs belkı :) )) bınlerce fake atabılırz keske oyle olsa ama bastan...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 walla 8.30 da olması benim işime geliyo. akşam vakti olursa araya bişiler girer kaçırırım bazı bölümleri. sabah olunca kalkar kalkmaz ilk iş tv yi açmak oluyo. gayet güzel...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 okulum sabah olunca izleyemem ama iki gün ilk dersim öğlen oluyo o zaman iyi oluyor. kenshinden önce ne yayınlıyolar anime:P olarak.animax demişlerya:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar