Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simcity Societies

Masticore

Öne çıkan mesajlar

21 Kasım 2007 tarihinde çıkıyormuş oyun. İsminden'de anlaşıldığı gibi sırf şehri yönetmiyicez. İnsanların yaşamlarını şekillendiricez. Sosyal yaşamlar,Şehir ortamları,Kültürlerinede müdahele edicez. Resimlerden görüdüğüm kadarıyla pek beyenmedim oyunu. Sims ile Sim City'yi birleştirmeye çalışmışlar ama olmamış.Ayrıca oyunu Maxis yerine Tilted Mill Entertainment firması yapmış. Bu oyunu Maxis'in yapmaması insanı düşündürüyor.
Çok yaşa EA (:D

SS'lere buradan bakabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
spore yalan olcak.
konusu ilk başta cazip gelmişti de, böyle protoss, alien, wookie, orc vs hibi humanoid yaratıklar yapılamadığını görünce kaçasım geldi.
çocukları baz alarak hazırlanmış herhalde, hep böyle şirin şirin yaratıklar hazırlanıyor spore'da.
Sosyal ağlarda paylaş

okuduğum yorumlarda oyunda neredeyse hiçbir amacın olmadığı, oyunun gereksiz şekilde kolay olduğu yazıyordu bir çok kullanıcı tarafından. ama grafikler harbi süpermiş (çok önemliydi sanki) o yüzden dikkate almadım. simcity 2000 in verdiği tadı hiçbiri vermedi bana. ne varsa eskilerde var.
Sosyal ağlarda paylaş

EA güzel bi oyunun daha içine etti anlaşılan :( SC4 çıktığında bi de rush hour paketi çıktığında millet deliriyodu güya oynamak çok zor detay çok fazla diye, ama gerçek simcityciler hasta oldu oyuna (buglara rağmen). Tabii SC4 çıktığında EA Maxis'i yeni almıştı, bildiği gibi yapmasına izin verdi. Sonra anlaşılan baktı ki kar yok, kolay bi oyun yaptıracaz dediler, ki bunu SC4 ek paketi çıktıktan kısa bi süre sora will wright da sölemişti, "bi dahaki simcity daha kolay oynanır bi oyun olacak1 diye... Neyse, bi de arada City Life diye bi oyun çıkınca, EA iyice bastırmış heralde ki böle bi oyun çıkmış. Oyunu oynamadım bu arada, bilgisayar yok zaten oynayacak :P Ama para ve altyapı ile şehir yönetim konusundan sosyal bi tarafa kaymış, ki bu rakip oyun City Life'ın yaptığı şey. Yani City Life olaya orjinal bi fikir sokarken, Simcity kendi orjinalliğini bozup City Life'a benziyo. £#$'%! senin EA gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu sim city olmamış ki, başka bir oyun olmuş. belediye başkanı simülasyonundan başka birşeye dönmüş oyun ama populous misali tanrı simülasyonu mudur nedir anlamadım. nerde bizim zone döşememiz? nerde bizim altyapı döşememiz?

tilted mill cidden tilt etti beni, maxis neden kendisini yaratan oyunu yapmamış sims'e pkaet çıkaracağına anlamak mümkün değil. id'nin fason doom 3 yaptırması gibi olmuş.

bilmiyorum beğenir miyim sonradan ama şöyle bir başlayayım dedim ama ciddi turn off oldu. sim city olayının güzelliği sizin bir bahçıvan gibi şehri budayıp, sulayıp, gelişmesini ve değişmesini seyretmeniz. ben kendi istediğim bina tipini dikeceksem zaten ne anladım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...