Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 21 Kasım 2007 tarihinde çıkıyormuş oyun. İsminden'de anlaşıldığı gibi sırf şehri yönetmiyicez. İnsanların yaşamlarını şekillendiricez. Sosyal yaşamlar,Şehir ortamları,Kültürlerinede müdahele edicez. Resimlerden görüdüğüm kadarıyla pek beyenmedim oyunu. Sims ile Sim City'yi birleştirmeye çalışmışlar ama olmamış.Ayrıca oyunu Maxis yerine Tilted Mill Entertainment firması yapmış. Bu oyunu Maxis'in yapmaması insanı düşündürüyor. Çok yaşa EA (:D SS'lere buradan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 başlığı yanlış açtım Societies olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 off böyle çok mikroyönetime indiği zaman tadı kaçıyor oyunun yaa. yalnız çin mimarisi falan gördüm bi anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çıksa bari ya oynsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maxis'in yapmaması beni de endişlendiriyor ama yine de bekliyorum. dilek olay, sim city herhalde başından sonuna kadar devamlı takip ettiğim en uzun süreli oyun franchise'ı. 18 yıl oldu. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bugün çıkıyo oyun bakalım nasıl olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 rlslog da herkes berbat demiş, harddiskte duruyo şu an öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 3 mart 2008 de Spore çıkıcak, yemişim societies i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 spore yalan olcak. konusu ilk başta cazip gelmişti de, böyle protoss, alien, wookie, orc vs hibi humanoid yaratıklar yapılamadığını görünce kaçasım geldi. çocukları baz alarak hazırlanmış herhalde, hep böyle şirin şirin yaratıklar hazırlanıyor spore'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 37 dakikalık vidyodaki dev örümcegimsi şey pek şirin degildi... Long live the hive queen... (kasıcam, sonunda çıkarsa :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 barney de pek "şirin" değil ona bakarsan. dinozor denver'ı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Biliyorum biliyorum konusu var ancak 2 gün oldu oyunu indireli ve acayip gıcık oldum para kazanamıyorum. Hayatımda ilk defa bir şehir simulasyonu oynayım dedim içimde patladı. Nası para kazanıcaz bu oyunda ya 50.000 bittimi bende bitiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oyun cok kotu. bayagi kotu... yillar once cikan simtown bile daha iyidi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 okuduğum yorumlarda oyunda neredeyse hiçbir amacın olmadığı, oyunun gereksiz şekilde kolay olduğu yazıyordu bir çok kullanıcı tarafından. ama grafikler harbi süpermiş (çok önemliydi sanki) o yüzden dikkate almadım. simcity 2000 in verdiği tadı hiçbiri vermedi bana. ne varsa eskilerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sc2k > sc3k > sc4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sc societies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Varoş bir mahalle yapıcam,samimi durur en azından.Yedi tepe İstanbul tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 resimlere baktımda osururum böyle simcity'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 EA güzel bi oyunun daha içine etti anlaşılan :( SC4 çıktığında bi de rush hour paketi çıktığında millet deliriyodu güya oynamak çok zor detay çok fazla diye, ama gerçek simcityciler hasta oldu oyuna (buglara rağmen). Tabii SC4 çıktığında EA Maxis'i yeni almıştı, bildiği gibi yapmasına izin verdi. Sonra anlaşılan baktı ki kar yok, kolay bi oyun yaptıracaz dediler, ki bunu SC4 ek paketi çıktıktan kısa bi süre sora will wright da sölemişti, "bi dahaki simcity daha kolay oynanır bi oyun olacak1 diye... Neyse, bi de arada City Life diye bi oyun çıkınca, EA iyice bastırmış heralde ki böle bi oyun çıkmış. Oyunu oynamadım bu arada, bilgisayar yok zaten oynayacak :P Ama para ve altyapı ile şehir yönetim konusundan sosyal bi tarafa kaymış, ki bu rakip oyun City Life'ın yaptığı şey. Yani City Life olaya orjinal bi fikir sokarken, Simcity kendi orjinalliğini bozup City Life'a benziyo. £#$'%! senin EA gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yaramaz ben 2 saat oynadım sonra sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 simtown harbiden daha zevkliydi ozledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bu arada Simcity oynamak isteyen halen simcity4 ve rush hour oynayabilir bence. Grafikleri pek kötü değil detay da süper :) bi de hepsi 3 cd sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 DS de oynuom ben :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yahu bu sim city olmamış ki, başka bir oyun olmuş. belediye başkanı simülasyonundan başka birşeye dönmüş oyun ama populous misali tanrı simülasyonu mudur nedir anlamadım. nerde bizim zone döşememiz? nerde bizim altyapı döşememiz? tilted mill cidden tilt etti beni, maxis neden kendisini yaratan oyunu yapmamış sims'e pkaet çıkaracağına anlamak mümkün değil. id'nin fason doom 3 yaptırması gibi olmuş. bilmiyorum beğenir miyim sonradan ama şöyle bir başlayayım dedim ama ciddi turn off oldu. sim city olayının güzelliği sizin bir bahçıvan gibi şehri budayıp, sulayıp, gelişmesini ve değişmesini seyretmeniz. ben kendi istediğim bina tipini dikeceksem zaten ne anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya işte sims sims nereye kadar, olan sim city'e oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar