Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Texassa punk sökmez

Apache

Öne çıkan mesajlar

Tokadi atan adam gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlara bas ornek, dogrudur, ama cumleyi yazis tarzin ezik bursaspor taraftari olunca butun taraftar toplulugunu ayni kumeye sokmus oluyorsun ki, forumda da Bursasporu tutan bir kac kici var, eminim ki onlarin bu adamla alakasi yok :)

Anladim ben senin ne demek istedigini ama cumleyi daha net kur :P Videodaki ve onun gibi gereksiz adamlara ben de karsiyim, mumkun mertebe basip gitsinler su ulkeden ama yapacak birsey yok :)

umarim aciklayabilmisimdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

o çocuğu dövebilirim. punk gibi giyinip saçımı öle yapıp bursaya gidip o çocuğu aynı onun gibi oturdup tokatlıyabilirim. çok sinirlendim. bi insanın karşısında öle sinmesini görmek ve üstüne tokat atmak lanet bir durum.saygısız birde bunu video olarak koymuşlar utanmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah oradakinin punkla pek alakası yok

bursalılar bi tokat atmıs o kadar büyütülecek bir sey degil gerci videoyu koymaları hos olmamısta elemanın bakıslar falan cok bomba gulduruyor beni.

birde kalitesizce her konuya hakaret amaclı girenlere artık bende hakaret edecegim hos degil ona göre yazsınlar keyfimizi kacirmasinlar.

tipe gel ayrıca ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Tokadi atan adam gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlara bas ornek, dogrudur, ama cumleyi yazis tarzin ezik bursaspor taraftari olunca butun taraftar toplulugunu ayni kumeye sokmus oluyorsun ki, forumda da Bursasporu tutan bir kac kici var, eminim ki onlarin bu adamla alakasi yok :)

Anladim ben senin ne demek istedigini ama cumleyi daha net kur :P Videodaki ve onun gibi gereksiz adamlara ben de karsiyim, mumkun mertebe basip gitsinler su ulkeden ama yapacak birsey yok :)

umarim aciklayabilmisimdir :)

Teksaslıların hepsi gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...