Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok gereksiz bir video çekmişler ama güldüm http://www.youtube.com/watch?v=i7YJlXTi26w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 toggie said: ... ayıp oluyor:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahahahaha koptum yaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bursalıyı phyx seslendirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nasıl tahrik unsuru azmo'cum. şu videoda tokadı atan adama ezik demek tahrik midir allasen. sokaktan adam cevirip tokatlayan insan taraftar falan olamaz. ayıp oluyo diyen arkadas, videodaki olay mı ayıp benim dediklerim mi ayıp. tekrar dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tokadi atan adam gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlara bas ornek, dogrudur, ama cumleyi yazis tarzin ezik bursaspor taraftari olunca butun taraftar toplulugunu ayni kumeye sokmus oluyorsun ki, forumda da Bursasporu tutan bir kac kici var, eminim ki onlarin bu adamla alakasi yok :) Anladim ben senin ne demek istedigini ama cumleyi daha net kur :P Videodaki ve onun gibi gereksiz adamlara ben de karsiyim, mumkun mertebe basip gitsinler su ulkeden ama yapacak birsey yok :) umarim aciklayabilmisimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet biraz yanlıs kurmusum cumleyi. bursalı arkadaslardan ozur dilerim, ne demek istediğimi anlamıslardır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ne mal adamlar ya töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 türbün cocuğuymuş eheueheu nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Zheld said: bursalıyı phyx seslendirmiş eheah sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o çocuğu dövebilirim. punk gibi giyinip saçımı öle yapıp bursaya gidip o çocuğu aynı onun gibi oturdup tokatlıyabilirim. çok sinirlendim. bi insanın karşısında öle sinmesini görmek ve üstüne tokat atmak lanet bir durum.saygısız birde bunu video olarak koymuşlar utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahah oradakinin punkla pek alakası yok bursalılar bi tokat atmıs o kadar büyütülecek bir sey degil gerci videoyu koymaları hos olmamısta elemanın bakıslar falan cok bomba gulduruyor beni. birde kalitesizce her konuya hakaret amaclı girenlere artık bende hakaret edecegim hos degil ona göre yazsınlar keyfimizi kacirmasinlar. tipe gel ayrıca ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Azmodai said: Tokadi atan adam gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlara bas ornek, dogrudur, ama cumleyi yazis tarzin ezik bursaspor taraftari olunca butun taraftar toplulugunu ayni kumeye sokmus oluyorsun ki, forumda da Bursasporu tutan bir kac kici var, eminim ki onlarin bu adamla alakasi yok :) Anladim ben senin ne demek istedigini ama cumleyi daha net kur :P Videodaki ve onun gibi gereksiz adamlara ben de karsiyim, mumkun mertebe basip gitsinler su ulkeden ama yapacak birsey yok :) umarim aciklayabilmisimdir :) Teksaslıların hepsi gereksiz ve bu ulkenin kurtulmasi gerektigi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Punk AHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çocukta az delikanlı olsaymışta kafayı oturtsaymış bebeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zheld said: bursalıyı phyx seslendirmiş Ahahah hakkaten yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yanliz gulunecek pek bisiy bulamadim? yakalamislar gencecik cocugu tokatliyorlar iste. trajik bir olay aslinda. videoya cekmek zaten doga ustu bi denyoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nekadar gereksiz insan varlığıdır bu tokadı atan ve kendini böle fanatik sanıp delikanlı ayaklarına yatan .. ama o punk diye geçinen arkadaşta cok kötü görünüyor,punkla alakasıda yok gerçi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 punk is must die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tokadi yien de atan da gereksiz insanlar.. ama cok komik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahah komedi ya.. Tokadı atanlar ayrı apaçi, tokadı yiyen ayrı.. Tabii o incecik kollu veletten tokat yiyipte hiçbirşey yapmamak nasıl bir ezikliktir belli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ne yapıcaksın? kaç kişi oldukları videodan görülmüyor, ya da ben körüm. cebinden bir bıçak çıkarır sallar. bi bok yiyemezsin karşına şu adam cıksa. videodaki tip gibi mal mal bakarsın ancak. caresizlik diyoruz biz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kamera neden sadece cocugu cekiyor saniyorsun? buyuk ihtimalle arkasinda capulcu grubu vardir onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 benim mesajım niye silindi şimdi ? adamın küfürlü içeriğini copy paste ettim diye mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar