LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 2005'te Amerika'dan aldığım sony PSP'mi satıyorum. 2005 aldım diye aleti haşat diye düşünmeyin, zira aldığımdan beri toplam 10 saat oynamışımdır. Kılıfından bile çıkmadı, neredeyse kullanılmadan ellere gidiyor alet. Dolayısıyla hiç çiziği miziği yok. Value Pack içeriği ile satıyorum. Yani: Sony PSP + Kılıf + 32 MB Memory Stick + Adaptör (amerikan uçlu ama çeviricisinide verebilirim, bilmiyorum) USB kablosu, kitapçıkları, demo disc'i, Spider-Man 2 UMD filmi... Ve aşağıda ki orjinal oyunlardan 1 tanesini yanında veriyorum. Fiyat: 240 YTL Oyunları ise tanesi 30 YTL'den veriyorum Dexter, Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Pro Evolution Soccer 6, Burnout: Legends, Wipeout Pure İstanbul Kadıköy tarafında oturuyorum (bağdat caddesi), yazıcıoğlunda falan teslim ederim. Daha evvel kargo ile hiç gönderim yapmadım, yolunu bulursak öylede olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 İndirimmm =) Yapalım pazarlığımızı plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 220'ye indiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Fiyat iyimiş. Ben bi düşüneyim,., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sana zahmet yakın çekim bir resim koyabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 PSP satıldı, oyunlardan ise PES6, Wipeout Pure ve Dexter kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 200 yaparsan 2 hafta içinde alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 200 yapsaydın 2 hafta içnde alabilirdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PSP satılmadı, tekrardan satışta. Yeni fiyat eklendi 200 YTL'ye yukardaki bütün oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 il hangi il kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İstanbul. Bu arada PES6'ın alıcısı var, onsuz bütün oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 korsan oyun çalıştırabiliyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Satıldı PSP. Çalıştırabiliyordu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 tüm ya geç kaldım =) neyse 300'e slim alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 200'e bu oyunlarla sattıysan helal bap. ben 240'a oyunsuz aldım valla. gerçi versiyonu düşüktü falan oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Benimkininde versiyonu son custom firmware'di, yani düşük olmasından da iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pes 6 yı sattınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sattım, herşey satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar