numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tv ağlayan bi adamı gösteriyor. ulan hiç bu kadar üzülmemiştim. kurabiye fenere bile üzülmedim bu kadar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamınbiri said: Bonjo said: ahahaha tartışmalı pozisyonları tartışmıyorlar bile :D tartışılcak bi pozisyon yok sanırım bi liverpool yanlış taç kullandı sanırım okadarMaç orda koptu abi o tacı doğru verse hakem 2-0 olmıycaktı ve maçı çevirecekti Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ulan yavaş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aydın'lar, budapeşte'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 YÖNETİM İSTİFA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oper said: tek dileğim fenere de bi güzel takmaları şu an. yazık abi ya, utanın kendinizden.abi hepimiz beşiktaşlıydık bugün ama yani düşene de tekme atmak karşı takım taraftarı olarak bizim işimiz sahi ya sizin bi paf takım vardı ona ne oldu ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sinan engini geri getirmek buyuk hataydi bence, baskandan ziyade bu adam takimi yakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 niye fenere takmasini istiosunki? kendi takiminin eksiklerini yazmiyosun gelip fenere laf ediyorsun. Ne yani simdi burda yaziyoruz diye cokmu mutluyuz? mutlu olanlar coluk cocuktur. Uzulduk tabikii ama burada ona buna laf edeceginize bence oncelikle kendi yonetiminize hesap sormalisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu kindarlık değil, tanıdığım beşiktaşlıların çoğu da dalga geçiyor artık. ayrıca, beşiktaşlılar röportaja çıkmıyormuş, of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: adamınbiri said: Bonjo said: ahahaha tartışmalı pozisyonları tartışmıyorlar bile :D tartışılcak bi pozisyon yok sanırım bi liverpool yanlış taç kullandı sanırım okadarMaç orda koptu abi o tacı doğru verse hakem 2-0 olmıycaktı ve maçı çevirecekti Beşiktaş! beşiktaş bundan sonra paf takımla taç kullancakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ombakkombak said: Holy said: ombakkombak said: ya sizmi attınız golleri eğleniyonuz bu kadar fenerliler, hiçmi 7 8 gol yemediniz?kimden 8 yedik? futbol bilen birisi çıkarır birazdan garanti vardır böyle maçlarBen biliyorum futbolu da fi tarihinde yanılmıyorsam 1911 olması lazım Galatasaray maçı var 7 yediğimiz, daha farklı yenilgimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamınbiri said: Bonjo said: ahahaha tartışmalı pozisyonları tartışmıyorlar bile :D tartışılcak bi pozisyon yok sanırım bi liverpool yanlış taç kullandı sanırım okadar o zaman kural hatası var tekrarlansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben beşiktaşlı DEĞİLİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ŞOK ŞOK ŞOK: STAR TELEVİZYONU ŞAMPIONLAR LIGI MAÇININ YAYIN HAKKINDA USULSUZLUK YAPTIGI GEREKCESIYLE LIVERPOOL-BJK MAÇINI YAYINLAYAMAMISTIR VE PLAYSTATION'DA PRO EVALUTION SOCCER OYUNUNU CANLI YAYIN OLARAK OYNATIP MAÇ DIE KAKALAMIŞTIR! msn de dolaşıyor şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tebrikler.. diyecegim geliyo ama hangi birine desem bilemiyorum o kadar çok varki gerçek ve mecazi anlamda "tebrikler" hakeden o kadar çok kişi varki.. TFF MHK FB(ve "bazı" taraftarları) BJK Liverpool FC Rafael Bentinez Petr Crouch Steven Gerard Yossi Benayoun ve de özellikle Sinan Engin Yıldırım Demirören Ertuğrul Sağlam Hakan Arıkan Diatta ... eklemek isteyen varsa buyursun çekinmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yenilmesi çok iyi oldu bjknin.. Bu aptal yönetim ve mafya özentisi sinan enginin defolup gitmesi için sebep olur belki.. Bi tek Hakan Arıkan'a üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben bu türk takımıdır dalga geçmemek üzülmek gerekir olayını anlamıyorum gerçekten. milli duyguları abartmak oluyo bence. ben beşiktaşlıyım aynı duruma fener&gs vs. düşse her türlü dalga geçerim. tabiiki onlarda geçicek. bu takımlar her daim rekabet içindeki takımlar. şampiyonlar liginde hem fener hem bjk mücadele ediyor. gs ın aldığı uefa kupası neden beni gs lı gibi sevindirsinki bu demektirki takımım gs ile aynı yerde olabileceği halde olamamış ben buna üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bülent Yavuz delirdi ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bizsiziarariz said: ŞOK ŞOK ŞOK: STAR TELEVİZYONU ŞAMPIONLAR LIGI MAÇININ YAYIN HAKKINDA USULSUZLUK YAPTIGI GEREKCESIYLE LIVERPOOL-BJK MAÇINI YAYINLAYAMAMISTIR VE PLAYSTATION'DA PRO EVALUTION SOCCER OYUNUNU CANLI YAYIN OLARAK OYNATIP MAÇ DIE KAKALAMIŞTIR! msn de dolaşıyor şuan :) hahahahahahahah harikaymış buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ibhrahim üzülmez ne diyecek bakalım liverpool bizden daha çok istedi diyor. ya allaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sanguine said: tebrikler.. diyecegim geliyo ama hangi birine desem bilemiyorum o kadar çok varki gerçek ve mecazi anlamda "tebrikler" hakeden o kadar çok kişi varki.. TFF MHK FB(ve "bazı" taraftarları) BJK Liverpool FC Rafael Bentinez Petr Crouch Steven Gerard Yossi Benayoun ve de özellikle Sinan Engin Yıldırım Demirören Ertuğrul Sağlam Hakan Arıkan Diatta ... eklemek isteyen varsa buyursun çekinmesinFenerbahçe Taraftarları olmasa Beşiktaş alırdı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Coldwind said: çok acaip ya, hani birilerinin "çok üzüldüm gerçekten, avrupa'da futbolumuz açısından felaket bir imaj" gibisinden içten, samimi bir mesaj atmasını beklerdim, biraz aradım ama bulamadım. bakıyorum, bu forumda gizli ingilizler mi varmış benim haberim yokmuş, anlamadım. kişisel kindarlığınızı takıma ya da ülkeye mal etmeyin lütfen, kendi kendimizi de ezip süründürmeyelim bir zahmet. bu arada, demirören & engin istifa. yeter takımı dibe vurdurdunuz, ayıp. sırf ülkede değil hakemdi bilmemneydi, avrupa'da da rezil ettiniz, cidden yeter. futboldan bahsetmek isterdim de, bizimkiler dan dun vurmaktan, top şişirmekten başka hiçbir şey yapmadıkları için yazabileceğim fazla bir şey yok. yazık. umarım bir daha hiçbir takımımızın başına böyle bir şey gelmez.Biraz incelersen maç 8 olmadan önce, yani 4-0 falan olduğunda herkes üzgündü ama 8-0 bambaşka bir olay. Şampiyonlar ligi rekoru. Ben çok samimiyetle söylüyorum yenilen kendi takımım da olsa aynı şekilde dalga geçerdim. Madara etmişler zaten sahada, forumda dalga geçilmesi koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oper said: ben beşiktaşlı DEĞİLİM. o zaman derdin nedir? burada dalga gecen herkez fb limi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bir koyu BJK taraftarı olarak seviniyorum bu skora bu olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar