Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş Çığırtkanlığı, Hedef değiştirme, vs.

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum, şu anda bunu düşünen tek kişi miyim, ya da düşündüklerim ne kadar tutarlı; ama...

Son 1 aylık askerlerin kaçırılmasından bütün gazete manşetlerinin savaşla ilgili manşetler hazırlaması sürecinde, bütün bunlarla alakasız bir şekilde gerçekleşen bomba bir olay ya da geçirilen önemli zamlar var mı, bunlarla ilgili bilgi verebilir mi birisi bana?

Neden?

Yanlış anlaşılmasın bunlar, pkk terörü diye bir şey var, hepimizin büyük derdi, buna söylediğim bir söz yok, ancak;

Bütün PKK olaylarını falanı filanı geçtim, bu savaş çığırtkanlığı döneminden birilerinin ciddi anlamda başka bir alanda önemli şeyler yaptığını düşünüyorum. Çok önemli futbol maçlarından hemen önce ya da sonra geçirilen zamlar gibi, bu dönemde de birilerinin bir şeyleri bize kakalamış olma ihtimali oldukça yüksek bence.

Pkk terörü yapay gündem değildi; ancak yapay gündem gibi kullanılmış olabilir mi, bununla ilgili olaylar var mı hiç bildiğiniz, son 1 ay içinde gelişmiş olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik, doğalgaz, benzin, ulaşım, içki sigara vs vs bir çok şeye zam yapılmayacak denmesine rağmen zam yapıldı..

İmamhatiplerin önü büyük ölçüde açıldı.. Yakın gelecekte istedikleri gibi üniversitelere girebilecekler..

Birçok devlet kurumundaki düzgün insanlar çıkarıldı veya görev süreleri bitti, yerlerine hep milli görüşçü ve dinci dallamalar getirildi..

Daha bi sürü şey var ama hatırlamıyorum pek :/
Sosyal ağlarda paylaş

SSK lı hastaların hastaneye yattıklarında katkı payı ödemesi getirildi, yeni sağlık yasasına göre kar etmeyen devlet hastanelerinin özelleştirilmesi getiriliyor, anayasa arada kaynadı, AB uyum paketi uykuya yatırıldı, türban nedeniyle okullara sokulmayan öğrenciler için af paketi hazırlandı, öss de kaysayıların kaldırılması için yeni bir formül hazırlandı, Anayasa Mahkemesinin başkanlığına tek eşi türbalı mahkeme üyesi seçildi, daha önce veto edilen anasının nikahı kadar atama ve kararname çankayadan geçti... benim aklıma gelen gelişmeler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...