Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70'lik Rakı 70 YTL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milletin hatasi
baligin tadini almak istiyorsan yaninda hic bir sey icmeyeceksin

bir tutturulmus raki balik diye gidiyor oyle

terbiyesizlik resmen o baliklara AYIP
Mesaj tarihi:
popeye söylediğin şeyin toplum içersinde nasıl bir kaosa sebebiyet vereceğini biliyorsun değil mi :D rakı balık iğrenç demek simit çay, karpuz peynir gibi ikilileri de hiçe saymak demek.
Mesaj tarihi:
Popeye said:
milletin hatasi
bir tutturulmus raki balik diye gidiyor oyle

terbiyesizlik resmen o baliklara AYIP

popeye sorarım allah mısın?
sonunda biri masaya vurdu çat diye, yırtınmıyoruz boşuna ne zamandır :D

olmaz rakı-balık diye bişey.
Mesaj tarihi:
valla tad zevk meselesi
ayrıca herşey tad almak deil ki, yani gayet bardakları yıkamaya usendıgımden gıdıyorum ben genelde balıkcıya, meze gıbı davranıyorum eğer yersem balığı ki soylemiyorum genelde.

mesela ben patates+burger dondurması

bal+sıcak su+karabiber - evet ilaç olan =)) -
bunları seven bı adamım.
Tad zevk meselesi=)
Mesaj tarihi:
axedice said:
Greeny said:
toggie said:
hadi sen kullanmıyorsun içki, milletin içkisine ne karısıyosun ulan? bırak insanlar istediği gibi içsin SANANE.

izmit'e sekapark yapıldı yeni, deniz kenarında falan süper olmuş. balık lokantaları var ama içki satılmıyor. gel de küfür etme simdi bu adamlara.

istanbul plz

İstanbul uzak valla gerek yok, valiliğin karşısı sahil balıkçıları piliz. Hatta direk balıkçı hamdi. Azcık kaçabiliyor hesap ama mezeler imba.

istanbul, izmit, bursa, canakkale, denizli... farkeder mi?
demek istediğim cillop gibi deniz kıyısında mekan acılmıs, balık yiyoruz rakı içemiyoruz. sadece istanbul var sanki türkiye'de balık yiyecek.
Mesaj tarihi:
hersey guzelde AB baglantisini anlamadim, ne baskisi yapmis neye gore karar veriliyor. yunanistanda red label 10 euro, ozuo ise 2 euro.fake haberdir yada millet alkolu biraksin zemzem suyuna baslasin diye yeni bir kampanyadir.
Mesaj tarihi:
tamam abi vardır elbette. ama benim demeye çalıştığım şey boğazda ki rakı balık ayrı bir yerdedir. Hani üstünlük deil ama çokda sağlam bişi. hımm..

en iyisi boğazda olur lan!!!1bir!
  • Yeni Oluştur...