moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Güncel bişey bulamadım nette. Çıkmış-çıkacak oyunları yazarsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lost planet extreme condition, hellgate london, yanlis hatirlamiyosam pro evolution soccer 2008. vardi bi kac tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pes dx10 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pes dx10 degil benim bildigim yaw... bioshock, crysis, age of conan, company of heroes, flight simulator, call of juarez var bildigim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bana tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya işmdi ben dx10 oyunu donanımsal desteğimle oynamak istiyorum ama vista denen gereksiz sisteme kıl oluyorum. dx9L işimizi görürmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dx10 xp için çıkmadı ve çıkmayacak, hekleme olaylarını deniyorlardı ama birebir aynı özellikleri elde edemediler. gerçi şu ana kadar hangi oyunun dx10 seçeneğini aktive ettiysem yarı yarıya kadar performans düşüşleri gördüm ki c2d e6420, 2gb ram ve 8800gts 320mb ile bu durum. 8800 altı kartları düşünemiyorum bile. ve bu düşüşü haklı gösterecek pek efekt de göremedim, zaten efekti farkedemiyorsunuz o kadar kare atlarken heh. ağlayasım geldi company of heroes ve hellgate london'da. ki dx10 savunucusuyum hala, bir ihtimal daha optimize edecekler diye umuyorum. yoksa shader'ı dx10 açıp ayarları medium'a çekmek yerine dx9'da bırakıp diğer ayarları high'da tutmak daha makul şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dx 10.1 ile adam ederler olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sam durum böyleyse sıçar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Valla, laptopda vista yüklü onda oynuyorum oyunları şuanda, vista'nında kötü bir yanını görmedim, gerekli patchler çıkıyo yavaş yavaş düzeltiyolar aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben de vista kullanıyorum, ona lafım yok zaten. sadece dx10 aktifken gördüğüm aşırı fps düşüşlerinden bahsetmek istedim böyle sorulunca. henüz çok birşey kaçırmıyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 walla acikcasi benim fikrim "4gb Ram yoksa oynamayin arkadaş" politikasi güdüyor firmalar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Koca listede gözüme çarptı Title - Release Date Starcraft II - "When it's done" Bunu boyle yazmanın anlamı nedir ? zaten su zamandan sonra cıkcak butun oyunlar dx10 destekli olacaktır. Ne bu esprimi şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bir de yana said: Directx10 compatible but graphical features are in question yazmış utanmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar