Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı


cavanagh

Öne çıkan mesajlar

roket adam said:
Hesaplanma formülünü ben de bilmiyorum ama en beğenilenlerdeki entrylerim için tebrik mesajları falan geliyo lsadkfjs

Şu an için bi bok olmayan, ama ileride büyük işler beklediğim geleceğin sinemacısı.

şeklindeki bir entrym gözümüze girebilir diye silinmiş. lölz. adam arkadaşım lan sdfkjshf.


kimse benim ismimi silemez,bombalarım o siteyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moderatörlerinin planı içersinde ekşi sözlüğün böyle çürümeside vardı sanıyorum ki. Yani eski nesil yazarlarda bot değil ki sürekli aynı kalite ve sıklıkla yazmaya devam etsinler. Taze kan arayışı ekşisözlük için de geçerli sonuçta, yeni yazar alımı illa ki yapılacaktı. başta teker teker alım yapılıyordu - ki bence en doğrusu buydu - sonrada moderatörler kendilerine acı çektirmek istediler ki, 10k küsür çaylağı direk yazar yaptılar. ha bu demek değil ki hepsi yazar olacak kalacak, bu başlıkta bile birçok kişi şu uçtu bu uçtu ben uçtum 1 saatte 200 kişi uçtu gibi şeyler söylüyorlar. şu anda uçurulmak için öyle çok gorelu şeyler yazmanıza gerek yok, nickinizin yanında sabirtasi ibaresi yer alıyorsa en ufak hatanızda yörüngeden çıkarsınız.

aynı şey 6. nesil miğferdibi yazar alımlarında da yaşanmıştı. sözlük bozuldu falan dendi. evet o zaman da bozulmuştu ama görüldü ki tek ihtiyacı olan şey zamanmış.

Yazar olabildiyseniz ne mutlu, gerçekten yazar olarak kalmak istiyorsanız biraz akıllı olmanız gerekiyor. şu aralar işleri yavaştan alın, arada bir entry girin, o entrynin herşeyine dikkat edin. moderatörlerin okumanızı istediği bütün başlıkları okuyun, - bildiğinizi söyleseniz bile - hatta bunla da yetinmeyin yazarların tavsiye ettiği entryleride okuyun. genellikle olayınız okumak olsun bu aralar.

yazar olamayanlar da ekşi bozuldu gibi söylemlerine devam edebilirler tabi ki ama durum aşağı yukarı, yukarıda anlattığım gibidir. moderatörler cinnet geçirip kendilerini kesmezse de olaylar gelişecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ulan ben de uyuz oldum bi yazımı sırf faşist nedenlerden silmişler. millet forum olayına çevirmiş resmen ben de oturup adam gibi öyle "olmaz böyle olur"u yazmışım başlıkla ilgili aslında bariz bi türkçe hatası var sonra da başlığa uygun yazmışım. (ha belki her şey süper olsa uçurulabilir fekat başlıkla alakasız denilmiş. ulan kaç senedir yazıyoruz bi ton yerde o kadar da kazmalık yapacak halimiz yok) hele üstteki yazılanları görünce dedim tamam direkt faşo bi mod gelmiş silmiş. nası itiraz ediyoruz silinen entrylere bilen bi zahmet söylesin yav...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi her girdiğin onaylanıcak diye bişi yok ki. yani sen habarup buburup tarzında bişeyler girsen (geyiğe vuruyorum tabi de) olmaz yani. 10 tane girdim deyip beklemiceksin. yazıcan, onlardan 10 tanesi kabul edilir nası olsa. zaten napcan ki yazar olsan? ne farkeder yani? nası olsa 10 tane yazıp beklemişin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela çaylakken gidip sürekli anket falan doldurduysan yazarlık bekleme derim pek.

Benim için de ekşi sözlük bitmiştir madem. Kaç senedir takip ediyorum, ama bir yazara öfke sıçıyor bu adam dediğim için hesabım silinecekse, "düşünce ve ifade özgürlüğü" bu kadarsa, benim için bitmiştir madem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...