Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

eski şekli çok daha güzeldi ya. "ıssız adam" başlığını herkes kafasına göre yorumluyodu =) şu haliyle eternalusun dediği gibi, sourtimes havayollarına tonla iş çıktı ama gereksiz yani. zaten kala kala 2700 tane 10. nesil kalmış, onları da şutlamak istiyolarsa baştan almasalarmış.
tabi türkçe karakterin getirilmesi, trollere yem maksatlı değil bunun farkındayım. ama sözlük gibi tonla toplum katmanından insan barındıran bir ortamda olmamış. gözüme ilk çarpan şey, sol framede açılan "sözlükte kürtçe harflerin kullanılması" oldu. bu kadar da çabuk kötüye kullanılmaz ki bir yenilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bişey sorucam bende,öss'ye hazırlanırken sözlükte accyi dondurdum 6 ay(çaylaktım ve sadece yazıları yazarlar görebiliyordu).Neyse süre bitti bende yazmaya tekrar başlıyayım dedim ama hey entry yollamak istediğimde "en az 10 entry girmişsiniz daha fazla girmeniz mümkün değil" iletisini alıp hiç bir entry giremiyorum.
Çaylaklık modundan dolayı hiç bir insana da mesaj atamıyorum resmen frozen oldu duruyor öyle acc.
Yazar arkadaşlardan bilgisi olan yardımcı olabilcek mi acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ekşi'nin moderasyon tayfası ne yapıyor anlamış değilim.

Gece "ek$i sozluge ba$vurunuz bir$ekilde kabul oldu!?" şeklinde mail atıp yazar yapmışlar. Sabah girdiğimde yazarlığı tadarken bir anda çaylak yaptıktan bir süre sonra yine yazara çevirdiler. Gelen giden bir uyarı vs. bir şey olsa eyvallah bu sebepten böyle yaptılar diyecem ama bir açıklama da yok.

Adamların canı sıkılıyor da bu şekilde mi eğleniyorlar nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...