Eternalus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 türkçe karakter desteği gelmiş süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 türkçe karakter olayına ben alışkındım ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 artiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 türkçe karaktere nolmuş ya ? adres mi olmuş türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Türkçe karakter yoktu ya sözlükte, artık var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 nası yoktu ya vardı sanki alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 başlıklarda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ha onu diom ben de taam iyiymis ama karışçak şimdi eski bi ton konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bulduğunuzu düzeltin, her şeyi devletten beklemeyin gibi bir sistem var sanırım daha hızlı düzeltilmesi için başlıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 lost konusuna entry girdiyseniz sıçtınız ama. kontrol merkezine spam oldu hehe şerefsizler lost u löst yapmış şaka gibi, ambele oldu sözlük. database gg olmuş sanırım zaten, zor açılıyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ssg başlığını da birisi ssğ başlığına taşımış. böyle herifleri direkt çaylak ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 iyi ya, bisürü adamı uçurmak için sebep çıktı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 eski şekli çok daha güzeldi ya. "ıssız adam" başlığını herkes kafasına göre yorumluyodu =) şu haliyle eternalusun dediği gibi, sourtimes havayollarına tonla iş çıktı ama gereksiz yani. zaten kala kala 2700 tane 10. nesil kalmış, onları da şutlamak istiyolarsa baştan almasalarmış. tabi türkçe karakterin getirilmesi, trollere yem maksatlı değil bunun farkındayım. ama sözlük gibi tonla toplum katmanından insan barındıran bir ortamda olmamış. gözüme ilk çarpan şey, sol framede açılan "sözlükte kürtçe harflerin kullanılması" oldu. bu kadar da çabuk kötüye kullanılmaz ki bir yenilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 nisan tasarımına kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bin yıldır bekliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Onay bekleyen çaylak arasında toplu katliam mı yaptı bunlar? 2-3 gün önce 800 küsürlerdeyken bugün 180. sıraya yükselmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 1,5 yıldır bekliyorum 323. sıradaymışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 300 kişilik bi ilerleme olmuş da bu sıradan falan hayır yok. yine kafalarına esip herkesi alacaklar falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ssg duyurudan mybrute reklamı yapmış auah 5 dk da lvl 10 oldu adam. http://img520.imageshack.us/img520/5717/caylak.jpg eline verdim ama lvl 1 pupilimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben geri gitmişlim :/ şu anda çaylak onay listesinde 429. sıradasınız. nasıl yaa 323düm hanü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5 aydır bekliyorum, 48,477. sıradayım. çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bişey sorucam bende,öss'ye hazırlanırken sözlükte accyi dondurdum 6 ay(çaylaktım ve sadece yazıları yazarlar görebiliyordu).Neyse süre bitti bende yazmaya tekrar başlıyayım dedim ama hey entry yollamak istediğimde "en az 10 entry girmişsiniz daha fazla girmeniz mümkün değil" iletisini alıp hiç bir entry giremiyorum. Çaylaklık modundan dolayı hiç bir insana da mesaj atamıyorum resmen frozen oldu duruyor öyle acc. Yazar arkadaşlardan bilgisi olan yardımcı olabilcek mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Cantona said: 5 aydır bekliyorum, 48,477. sıradayım. çok iyi ya. valla ben açıldığı gün hatta saatler içinde kaydoldum 3223. sıradayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 1,5 yıldır bekliyorum :) 277. sıradaymışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ekşi'nin moderasyon tayfası ne yapıyor anlamış değilim. Gece "ek$i sozluge ba$vurunuz bir$ekilde kabul oldu!?" şeklinde mail atıp yazar yapmışlar. Sabah girdiğimde yazarlığı tadarken bir anda çaylak yaptıktan bir süre sonra yine yazara çevirdiler. Gelen giden bir uyarı vs. bir şey olsa eyvallah bu sebepten böyle yaptılar diyecem ama bir açıklama da yok. Adamların canı sıkılıyor da bu şekilde mi eğleniyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar