Polan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yalnız ekşi sözlükte bilgi neredeyse kalmadı. Sol frame sırf geyikle geçiliyor. Umarım sabırtaşlarının %90'ı uçar.. gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Keşke biri başlık açsa; "Ekşisözlüğün Geyiksözlük olması" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 roket adam said: Hesaplanma formülünü ben de bilmiyorum ama en beğenilenlerdeki entrylerim için tebrik mesajları falan geliyo lsadkfjs Şu an için bi bok olmayan, ama ileride büyük işler beklediğim geleceğin sinemacısı. şeklindeki bir entrym gözümüze girebilir diye silinmiş. lölz. adam arkadaşım lan sdfkjshf. kimse benim ismimi silemez,bombalarım o siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bi bok olmayan dedim ya, onçün silinmiş. onu biraz daha yumuşattım. hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Polan said: yalnız ekşi sözlükte bilgi neredeyse kalmadı. Sol frame sırf geyikle geçiliyor. Umarım sabırtaşlarının %90'ı uçar.. gerçekten.. hepsi uçsa da fark eder mi? yani uzun zamandır öyle değil mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Zamanın ötesinde olunca ne oluyor tam olarak ya biri beni aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 beğenilmiyor sadece o entry, millet beğenmemiş kötü oy vermiş başka bişi olduğu yok karmanı düşürür sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 moderatörlerinin planı içersinde ekşi sözlüğün böyle çürümeside vardı sanıyorum ki. Yani eski nesil yazarlarda bot değil ki sürekli aynı kalite ve sıklıkla yazmaya devam etsinler. Taze kan arayışı ekşisözlük için de geçerli sonuçta, yeni yazar alımı illa ki yapılacaktı. başta teker teker alım yapılıyordu - ki bence en doğrusu buydu - sonrada moderatörler kendilerine acı çektirmek istediler ki, 10k küsür çaylağı direk yazar yaptılar. ha bu demek değil ki hepsi yazar olacak kalacak, bu başlıkta bile birçok kişi şu uçtu bu uçtu ben uçtum 1 saatte 200 kişi uçtu gibi şeyler söylüyorlar. şu anda uçurulmak için öyle çok gorelu şeyler yazmanıza gerek yok, nickinizin yanında sabirtasi ibaresi yer alıyorsa en ufak hatanızda yörüngeden çıkarsınız. aynı şey 6. nesil miğferdibi yazar alımlarında da yaşanmıştı. sözlük bozuldu falan dendi. evet o zaman da bozulmuştu ama görüldü ki tek ihtiyacı olan şey zamanmış. Yazar olabildiyseniz ne mutlu, gerçekten yazar olarak kalmak istiyorsanız biraz akıllı olmanız gerekiyor. şu aralar işleri yavaştan alın, arada bir entry girin, o entrynin herşeyine dikkat edin. moderatörlerin okumanızı istediği bütün başlıkları okuyun, - bildiğinizi söyleseniz bile - hatta bunla da yetinmeyin yazarların tavsiye ettiği entryleride okuyun. genellikle olayınız okumak olsun bu aralar. yazar olamayanlar da ekşi bozuldu gibi söylemlerine devam edebilirler tabi ki ama durum aşağı yukarı, yukarıda anlattığım gibidir. moderatörler cinnet geçirip kendilerini kesmezse de olaylar gelişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sol frame i açıp da direkt bilgi görmek isteyen wikipedia açar abi. yani geyik entry olunca bilgi entrysi silinmiyo ki. ben ne zaman ciddi bişey arasam buluyorum. ay lav yu sözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ulan yıllardır hergün girerim. son zamanlarda hiç giriş yaparak okumadım yazılanları sitede. tam da alımlara denk gelmiş. üzüldüm cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 · şifremi/kullanıcı adımı unuttum diyor söylemiyor kullanıcı adımı nası sistem bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Dün gece girebiliyordum bugün giremiyorum. Entry yedekleriniz diye de mail gelmiş. Yani yok hiç giremiyorum, normalde hata yapsam çaylak yaparlar, direkt hesabım silinmiş gibi sanki. Var mı bir bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 evet öyle olmuş,silinmiş hesabın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o mail silindiği anlamına mı geliyo? bana da geldi de ne ayak lan noluyo demiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hayırlı olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Süper. Şimdi modloga baktırdım bir arkadaşımdan, GG den uçmuşum. Lafımızı sakınacak değiliz, ne yapak. Herifin birine attention whore'nun türkçesini yazmışım, diğerine de öfke sıçıyor kendisi yazmışım, o yüzden uçmuşum. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 entry yedeklerini nasıl aldın, benim 3 tane acc için 100 tane mail attım vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 silnince otomatik geliyor entry yedekleriniz şurda,48 saat içinde imha olacaklar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ulan ben de uyuz oldum bi yazımı sırf faşist nedenlerden silmişler. millet forum olayına çevirmiş resmen ben de oturup adam gibi öyle "olmaz böyle olur"u yazmışım başlıkla ilgili aslında bariz bi türkçe hatası var sonra da başlığa uygun yazmışım. (ha belki her şey süper olsa uçurulabilir fekat başlıkla alakasız denilmiş. ulan kaç senedir yazıyoruz bi ton yerde o kadar da kazmalık yapacak halimiz yok) hele üstteki yazılanları görünce dedim tamam direkt faşo bi mod gelmiş silmiş. nası itiraz ediyoruz silinen entrylere bilen bi zahmet söylesin yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ya beni 1,5 yıldır yazar yapmadılar :( hala çaylak olarak takılıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 belli bi sayıda entry girip onaylanmasını bekliceksin. sanırım 10 taneydi. ben öyle saymadan girdim. oldum yani hiç farketmeden. daha iyi bilen biri yazsın ama kaç tane gerektiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 10 tane gerekiyor biliyorum da, 10 tane girdim zamanında 2-3 ay bekledim, beni unuttular diye düşünüp 1 tane daha girdim, yani 11 entry var bende, ama beni sallayan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi her girdiğin onaylanıcak diye bişi yok ki. yani sen habarup buburup tarzında bişeyler girsen (geyiğe vuruyorum tabi de) olmaz yani. 10 tane girdim deyip beklemiceksin. yazıcan, onlardan 10 tanesi kabul edilir nası olsa. zaten napcan ki yazar olsan? ne farkeder yani? nası olsa 10 tane yazıp beklemişin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 millet okumadıktan sonra yazmanın anlamı yok ki, yazar olayım, o zaman girerim yüzbinlerce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesela çaylakken gidip sürekli anket falan doldurduysan yazarlık bekleme derim pek. Benim için de ekşi sözlük bitmiştir madem. Kaç senedir takip ediyorum, ama bir yazara öfke sıçıyor bu adam dediğim için hesabım silinecekse, "düşünce ve ifade özgürlüğü" bu kadarsa, benim için bitmiştir madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar