Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 inanılmaz derecede fazla çaylak sayısı var. hepsine bakıp gerekli işlemleri yapmaları oldukça uzun sürecek gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Orada yazamadığım için okumamakla boykot ettiğim hede hem ekşimiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yedeklerini al aha diye mail gelmiş,almamışlar herhalde. zaten sıkılıp 48 entry girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 link çalışmadıysa expire date olayı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yok çalışıyor beni almamışlar herhalde anlamında dedim onu,cümle devrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vay, bir şekilde kabul olmuşum ben de. nick dorke ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ekledim doruk. yannız bakın adama, son entry girdigi zaman 7 ay once toplam entry 10 tam denildiği sayıda entry yi girmiş beklemiş. hatta ilk on entrysine de bakın. ben deli gibi bilgisel kasmıştım sorun olmasın diye, doruk öyle kaynaktan aktarma değil direkt kendisi görüş bildirmiş mesela bazı başlıklara. yazar olmuş mu olmuş. doruk, ilk on şukelan ben olayım dedim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sağolasın eternalus :) öyle demişlerdi 10 entry girin bekleyin diye ben de dediklerini yaptım valla 7 ay olmuş mu haberim yok baya olmuş =) entrylere çok kasmadım dediğin gibi beni ben olarak kabul etsinler önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben kabul edildim de çoktan unutmuştum başvurduğumu. pek girip yazasım da gelmiyor şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya şu oylama olayı nedir, nasıl işler? mesela oylanan entry niniz diyor ama beğenenlerde yok kötü mü oylanmış oluyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Bu sefer onaylanmazsam sıkıntı var demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 fenris said: ya şu oylama olayı nedir, nasıl işler? mesela oylanan entry niniz diyor ama beğenenlerde yok kötü mü oylanmış oluyor? :P bikaç kişiden daha fazlasının oylaması lazım listelere girmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 beni de yazar yapmışlar. sevin beni de. aranıza alın. araya alınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben de yazar olmuşum lan sonunda 13 ay fln olmuştu heralde çaylaklığım. nick black ice görürseniz çakın şukelayı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ya ben istemiyorum haftanın en beğenilen entry'leri listesine girmek. bak yine sokmuşlar listeye. ilahi ssg. ehehehe. sevgili patiler, sözlükte de eternalus nikim, bana sözlükten atın mesaj eklerim sizi badi listime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 cuppa'yı ekleyin, sözlükteki bayanları tanıyorum ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 xaress nickiyle ekliyom hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 21 aralık itibariyle butun çaylaklar yazar olmus. kac zmndır bekliodum ii oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yok öyle bişey ben hala çaylağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 doğru olabilir. site kımıldamıyor habire server busy'e düşüyor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sözlüğün yapacağı en saçma hareket olur öyle bişey olursa. olay butonunda yarım saat önce birazdan olanlara inanamayacaksınız, zaten biz de inanmıyoruz yazıyodu ssg'nin doğum günü diye, tüm çaylaklar normal yazarların kullanabildiği tüm özellikleri kullanabiliyomuş, uludağ mı itü mü ordan birinden okudum. yarın ya rollback olur ya da entryleri yine görünmez olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 dogru, ben de oldum yazar an itibariyle. ama sanmiyorum uzun sureli bir sey olsun. cunku ssg'nin dogum gunu(ymus) ve tum caylaklar yazar yapilmadan once ssg'ye ithafen olan biten'de bir hediye verilecegine dair entry yazildi. tum caylaklari yazar yapmak pek iyi bir hediye degil olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bi kere şöyle bi sorun olur, mesela bi başlıkta olmayan bi bilgiyi bikaç çaylak birden yazmış olabilir, birbirlerinin entrylerini göremedikleri için. öyle olunca her yer "bu zaten yazılmış"la dolar. ama şöyle bişey de olabilir ki galiba öyle, tüm çaylaklar yazar olmamış, belli bir süredir bekleyenler yazar olmuş. onların entrylerindeki çakışmalar zamanlar giderilebilir. bişey anlatamadım galiba çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şimdi ben anlayamadım. bende yazar oldum gibi gozukuorm. bazıları 9. nesil olmuş, bazılarıda 10. nesil olmuş. ne farkı war şimdi bunları. ama mutluyum tabi guzel oldu. inş kalıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yok ben anladim ne demek istedigini. senin dedigin sey dogru, ancak atiyorum ben bir baslik actim, daha sonra ben yazar olmadan o baslik baska bir yazar tarafindan geldi dolduruldu. ben yazar oldugumda otomatik olarak benim caylakken girdigim entry tarihi, o basligi benden sonra dolduran ama yazar olan adamin entry giris tarihinden daha once oldugu icin, benim entryim ust sirada yer aliyor (daha karisik anlatilamazdi sanirim, evet). o zaman, eger baslik altinda iki tane ayni icerikli entry olursa haliyle bu sorundan sen mesul olmuyorsun, zira entryi once girmis olan sensin. ha caylak-caylak durumlarinda nasil hallediliyor bilmiyorum. muhtemelen yine iki caylak da yazar yapilirsa, entryi ilk giren kisinin entrysi kalir, ondan sonra gelen icerigi ayni olan entry'de "e bu zaten yazilmis" denir silinir moderatorler tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar