Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de 9.nesilde çaylaklardayım.Kabul edilirim diye düşünüyorum.Entrylerimden birinde facebook'uda kötüledim.Ekşi beni sever herhalde.Kesin girdim ya eminim...:)-D
Mesaj tarihi:
Polan said:
Ben de 9.nesilde çaylaklardayım.Kabul edilirim diye düşünüyorum.Entrylerimden birinde facebook'uda kötüledim.Ekşi beni sever herhalde.Kesin girdim ya eminim...:)-D

:)
Olay budur.
Mesaj tarihi:
lam direk almıyorlar işte.. (istemeyenleri alıyorlar?)

ama ek$ibition,limon falan güzel işte..

yazı yazma kısmı çok dert değil. ben zati istersem (oraya ya da buraya veya bloga etc) bi şekilde yazıyorum..

arkadaşlarla takılmak falan hoş bi de. (burada tanıdığım bildiğim 2kişi var. onlar da online değil hiç zati.. :( )
Mesaj tarihi:
ekşi'nin çaylaklığı, yazarlığı ile ne uğraşıyoruz ki?

birisi kalksın lugatitpati gibi bi isimle sözlük falan açsın orda cebelleşelim :P Sanırım eskiden böyle bişeyler vardı burda
Mesaj tarihi:
zgrw said:
eheh bende çaylak olmuşum :) benim eskiden 6.nesil yazar acc. vardı, hiç bişi yazmıorm diye silmişlerdi :D

dogru degil bu. silinmiyor. ucurulmanin tek yolu sozluk konsepti disina cikmak.
Mesaj tarihi:
boylece olusturulan yazar kisisel bilgi database i ile bizde facebook un sahibi gibi bir internet milyoneri cikaririz. 50k kullanici nedir yahu? oha diyorum. biz 4. nesik 2k kusur kisi idik, sozluk dagildi , mahvettiniz sozlugu diye ayaga kaldirmislardi ortaligi.
  • Yeni Oluştur...