dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hala bekliyorum //emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hala beklemedeyiz... Tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yalan olduk. 11k onay bekleyen var :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 önce eski okurları hallederler daha sonra yenilere başlarlar yani bi süre beklersiniz bence daha var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eski okurlar oldu bitti hocam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yoo olmadı. ben bi senelik falan okurdum ama 9. nesil olmuşum. olmadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eski okurlar dediğim 9. nesilden öncekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ezdin bizi pru :( benim eski hesap vardı bisürü en sonunda dedim ki doğum tarihini sallamadan düzgün düzgün yazayım. böyle olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben de 9.nesilde çaylaklardayım.Kabul edilirim diye düşünüyorum.Entrylerimden birinde facebook'uda kötüledim.Ekşi beni sever herhalde.Kesin girdim ya eminim...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben de oldum ama bi cazibesi kalmadı olduktan sonra, karma kasmak lazım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Polan said: Ben de 9.nesilde çaylaklardayım.Kabul edilirim diye düşünüyorum.Entrylerimden birinde facebook'uda kötüledim.Ekşi beni sever herhalde.Kesin girdim ya eminim...:)-D :) Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben ekşi sözlüğe hiç girmedim hep bir yanım eksik kalacak galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 lam direk almıyorlar işte.. (istemeyenleri alıyorlar?) ama ek$ibition,limon falan güzel işte.. yazı yazma kısmı çok dert değil. ben zati istersem (oraya ya da buraya veya bloga etc) bi şekilde yazıyorum.. arkadaşlarla takılmak falan hoş bi de. (burada tanıdığım bildiğim 2kişi var. onlar da online değil hiç zati.. :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yazar olarak login olabiliyorum siteye, yazar oldum mu ben şimdi? Ama login ekranında hala "çaylaksınız" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 herkes olabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sen konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 facebook açıldıktan sonra sitenin hitleri düşünce doğal olarak yeniden açtılar. 9. nesilde zaten aşırı bir patlama olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hâlâ çaylağım ülen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ekşisözlük yazar alımı iyi oldu bide limonsözlük var ben ona üye olup gerçek yazar olmusttum ama şifresini unuttum asdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ekşi'nin çaylaklığı, yazarlığı ile ne uğraşıyoruz ki? birisi kalksın lugatitpati gibi bi isimle sözlük falan açsın orda cebelleşelim :P Sanırım eskiden böyle bişeyler vardı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yuha fobos nasıl isim kasmışsın. viki var bizim adı fln kolay böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 VIKI vardı ama dürümcüler birliği kararıyla kapatmışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ekşi sözlük sadece yazı yazılacak bir yer değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 zgrw said: eheh bende çaylak olmuşum :) benim eskiden 6.nesil yazar acc. vardı, hiç bişi yazmıorm diye silmişlerdi :D dogru degil bu. silinmiyor. ucurulmanin tek yolu sozluk konsepti disina cikmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 boylece olusturulan yazar kisisel bilgi database i ile bizde facebook un sahibi gibi bir internet milyoneri cikaririz. 50k kullanici nedir yahu? oha diyorum. biz 4. nesik 2k kusur kisi idik, sozluk dagildi , mahvettiniz sozlugu diye ayaga kaldirmislardi ortaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar