UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 http://www.youtube.com/v/BfGSeD_fumQ :|
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ehahaha baya komikmiş lan... Ehahah eğlendim
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kız güzelmiş ama yaptıgını görünce tiksindim. bide not ahuahuahuhua nu ne lan :]
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Laraken said: düşecek diye bekledim de, olmadı. Kafa üstü düşse harbi süper olurmuş.
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 awahawuah denemek lasım herşei... exorcist mexorcist insan insandr dmi alıntı cem yılmaz
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya bu şey :D Şeytan diye film vardı 4-5 sene önce (the exorcist) orda vardı bu sahne, kızın içine şeytan giriyoduda böyle bişeyler yapıyodu.. Sonra bi de şey, korkunç bir film 2 idi sanırım. Bu sahneyi taklit etmişlerdi aynı şekil kız iniyodu aşağı korkunçmuş gibi, sora işiyodu falan oraya dasffdg bu şeytanınyandanyemişi de ordan esinlenmiş olmalı>:D<
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 biri kız güzel demiş yuh artık dıyorum nereden gördünde beğendin ulan
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu benim gece rüyama girer, keşke izlemeseydim.. Kabus resmen, nasıl öğürüyor ğğğğhğhöhöö
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gerçek hayatta biri bana yapsa, direk kaçarım herhalde:D ama köpeğe iyi güldüm uhehe
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 CaNNi said: Amaç amaç dünyanın diğer ucundaki birini güldürmek
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 CaNNi said: Amaç yav said: Ya bu şey :D Şeytan diye film vardı 4-5 sene önce (the exorcist) orda vardı bu sahne, kızın içine şeytan giriyoduda böyle bişeyler yapıyodu.. Sonra bi de şey, korkunç bir film 2 idi sanırım. Bu sahneyi taklit etmişlerdi aynı şekil kız iniyodu aşağı korkunçmuş gibi, sora işiyodu falan oraya dasffdg bu şeytanınyandanyemişi de ordan esinlenmiş olmalı>:D<
Öne çıkan mesajlar