Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 arda girer girmez attırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oh be cok guzel gol. arda'da girer girmez yaptı asisti helal olsun. toparlanırız insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gol be ardayada helal olsun acaip güzeldi ortası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Güzel vurdu Nonda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 helal, hadi bastır gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mayhem said: bu arada maçta dakika kaç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oh be nonda attı 1-2 bitti ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilk yarı bitti. gs 1-2 helsinborg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sevindim ya galatasarayda yenilmesin.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 evet kalli'nin bu geceki fantezisi aykut yani ne alaka be dedem ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilk yarı bitti. umarım yenilmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sabri ikinci golun sorumlusu. volkan da oyle. bu kadar rezil bi gol yedigimizi hatırlamıyorum daha once. hadi ilk gol neyse de. ikinciyi yemesek iyiydik simdi. sabri'yi cıkarak yuhlayanlar allahından bulsun. neyse ki hemen gercek galatasaraylılar sabriye destek verdi, fazla cıkmadı yuhacıların sesi. aykut'un biraz daha yedek kalması lazım. orkun gayet iyi gidiyodu yani. ayrıca forvette ümit'in olmamasına nasıl sevindim anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gol öncesi ve sonrası yorumları karşılaştırın:) Amma reaktif insanlarsınız yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 FromTheHell said: servete küfür edebilir miyim? ne durumda? ya da birini söleyin küfür ediceeeEAAAAAM Etme, edeceksen de içinden et, forumdan etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 öff öff öfff bari toparlansak falan da alsak şu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2. yarı hakan şükür yerine ümit karan girerse alırız bu maçı öyle ümit ediyorum ama hakan şükür iice bitmiş artık kafaya çıkarken zamanlaması bile kalmamış adamın. umarım utandırır beni ama umudum yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bence bu maç 2-3 bitecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2 penaltı yedi hakem. adamların ilk golüde şaibeli bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o zaman uefa istifa. hakem düdüğünü assın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aman aman. ümit sakın girmesin. hakan cıkarsa cıksın da, yerine serkan calık, ozgurcan falan girsin. ümit'ten nefret ediyorum artık, bezdirdi adam. sene sonunda da defolup gitsin, bol para veren kuluplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilk golünü falan değil de Barışın ki penaltı gibiydi bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o zaman sende imzana I'M BLIND NOT DEAF yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 GS paf çıksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 GS ilk yari bitmeden golu atamasaydi stres olurdu bildigimiz o sisirme toplara baslardi ama simdi 1-2 oldu rahatladi bana gore 2 60a kadar gelirse sonra 3u de rahat bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Attığımız gol güzeldi, ayrıca basit bir goldü. Adamların defansında hiçbir şeyin olmadığının kanıtı. Biraz cesaretle yüklensek istediğimiz kadar gol atarız heralde. Ama kaleye güvenemediğimizden yüklenemiyoruz. Aykut bence de oynamamalıydı bu maçta, ancak Ümit kesinlikle Hakan'dan iyidir. Hatta şu anda ben çıksam oynasam Hakan'dan iyi olabilirim :) (ki kötü bir futbolcuyum) Bakalım 2. yarı nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar