LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 LucifeL Zamanında Demişki!!! said: LucifeL Üye medal 1k § 09 Oct 2007, 22:34 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] abi ya olaya bak baktımda tüm postlara öbür takımlar selimiye spor falanda hemen yendi gs cıktı gruptan abi saçmalamayın ya bi durun bakalım bi 1.açlar oynansın sanki gs müthiş top oynuyorda puan vermeden guruptan cıkacak ya.saka gibi postlar okudum acıkcası paticik bayağı aşmış kendini. bu yazıyı yazdığım da yeni sistem bile yoktu patideki büyük bi çoğunluk gs bu guruptan puan kaybetmeden cıkar dedi ama yukarda yazdığım yazı açıklayıcı olmustur gs nin durumuna :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Siporiks ben niye editleyim birader. gs'li bile değilim. adamlar hakkaten öyle görüyolar işte acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yabancı basının yazdıgı habere bile saldıranlar var, ...ımla mı gülsem ne sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu arada izleyemedim avrupanin en iyi 10 numarasi ne yapti? asistler onunmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 fmea said: bu arada izleyemedim avrupanin en iyi 10 numarasi ne yapti? asistler onunmuydu? Vallahi Lincoln yine çok kötüydü, 10 numara olarak hiç insiyatif almadı. 42.dakikada giren Arda 2 asist yaptı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şu takımın başına ben gelsem yemin ederim daha iyi oynatırım. feldkamp gs'den direk karacaahmet'e falan gidecek zaten heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 guruba yaptığım yorumlardan sonra toggie banlandı sinirinden bilmiyorum bir özür mü borçlu artık bana nedir... he toggie ne dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mike said: vay be insanlar ne kadar çabuk değişebiliyor, kuyruk acısından dolayı olsa gerek. Biz 0 yaptık diye 30 sene acısını cıkararak anlattınız, şimdi Jimnstk 8 yıyor, gs eziliyor diye sizimi savunmamız gerekiyor? Şimdimi Türklük ağır bastı? Biz 6 yediğimizde kac gün dalgası geçildi burda? Bazı şeyler başa gelincemi böyle oluyor? Nerdeydi ozaman Milliyetçiliğiniz? Bırakın bu işleri. İyikide ezmişler. ps : yeni gördüm üstteki posta sadece ...ımla GÜLÜYORM ASUFHASUFHASUFHASUFH AVRUPA DEVİ nedir ya? 77 sene önce kupa alıp nasıl avrupa devi olunuyor? Nasıl bi teknik direktör, Gs yiyendik en büyük basarım bu diyebiliyor ya ? Trömsö napsın ozaman ya? Şaka gibi ya siz editliyosunuz, yada DHA kafayi yedi. yazdigim onca yazinin tek cevabi sen ve senin gibiler arkadasim.. kuyruk acisi? basa gelince? iyi okuyamadin galiba.. "alayimizi hep birlikte gecioken niye hep birlikte destek olamiyoruz" diye bi soru sorudm ve cevabin.. cevap sensin arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla maçı izleyemedim d smart yüzünden.yenildğimiz için de özetinide izlemedim fenerin başarısı ve bizim başarızlıgımız olmadı yani.üzdü bizi ama takım kücümsersen ve çok gol kaçırırsan yapıcak bişi yok feldkamp da şaşırdı biraz.ligin başındaki performansımızın geri gelmesini isteriz tabi.hem lig hem uefa çok zora girdi.hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cevap bensem söylüyorum işte, Fenerbahçe m.uniteddan 6 tane yediğinde kimse çıkıp milliyetçilik demedi, herkes "euaheuahea" diye geçti dalgasını. Aylarca unutturmadılar. 0 puan yapınca kimse çıkıpta "Türklük hepimiz destek olmalıyız" yapmadı. Hala daha dalgası geçiliyor Biz 8 yedik sizde 0 cektiniz ne var yooeaavh diye. Şimdi gelirsen, 8 tane yersen, 3 tane yersen. Kimse de sana destek çıkmaz. İlla bişeylerin başınıza geldiğinde mi yapmanız gerkiyor bunu? PAF dediniz gündem değiştiniz, 3 gün sonra vazgeçtik dediniz. 8 yediniz Milliyetçiliği ortaya attınız. Bişeylere kılıf uydurmak, gündemi örtmek ne kadar kolaylaştı. Yok kardeşim yok. Milliyetçi adamı zorla milliyetçilikden sogutursunuz. İşinize gelince Milliyetçi, İşinize gelince Abeci. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hayır dalga geçilecek tabi, isteyen istediği gibi dalgasını geçer abartmadıkca hiç bir problem yok. Ama yenilince dalga geçen bazı insanlar, yendiğimiz zaman "ne seviniyon lan sanki barcelona'yı yendiniz" diyorlar. Nasıl bir sataşma şekliyse bu ehue. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Amaç Barcelonayı yenmek .. Yok liverpoolu şaklaban etmek değil .. Kardeşim senin önünde 4 senin önünde 5 kişilik grup war..4 kişilik grupta amacın liverpooldan istersen 15 ye gidip ilk ye girmek olmadımı 3. olup UEFA ya kalmak. Ha 5 kişilik gruptaki görevin ne 3 Senin standartlarının altındaki, ve 1 senden çok az bir farkla üstün takımlı gruptaki sahandaki 2 maçını en azından kazanıp şu gruptan ilk 3 e girerek çıkmak .. İster TRÖMÖSÖ den 15 tane ye ister Liverpoolu yen Sonuç olarak sen bu 2 gruptan kalifiye olmak zorundasın. Ha olamadınmı? Fenerbahce 0-3 Barcelona Fenerbahce 0-1 Lyon (90+3'te foul'lu bir gol ile) Leverkusen 2-1 Fenerbahçe (öne geçmemize ramen) Lyon 3-1 Fenerbahçe (öne geçmemize ramen yine) Fenerbahçe 1-2 Leverkusen (çok baskın ve iyi oynadığımız bir maçta) Barcelona 1-0 Fenerbahçe (90+4 te Rivaldo'nun kullandığı Frikik tekrar edildi .. Ve Uzaklardan bir Frikik golüyle yine puan alamadık) Leverkusen bu sezon Şampiyonlar ligi finali oynadı .. Lyon bildiğimiz Lyon.. Barcelona'yıda anlatmama gerek yok sanırım Bu grupta Fenerbahçe gerçekten Barcelona 3-0 maçı hariç hep başa baş top oynadı Şanssızlık üstüne şanssızlık yaşadık. ve SONUÇ OLARAK 0 puan aldık ne 8-0 yenildik ne Herhangi bir maçta rezil olduk . Fakat Beşiktaş o Liverpool maçında 3-0 yenilseydi .. Fenerbahçenin iyi oynayıpta aldığı 0 puandan daha az konuşulucaktı bu kötü futbol .. O yüzden Önce iyi futbolun ötesinde AMAÇ larımızı yerine getirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yanlız Trasty, Lyon biliyoruz Lyon ama o sene o Lyon değildi. Barcelona da şimdikinin 10da1i gücündeydi, Leverkusen zaten hiçbir zaman "çok parlak" bir takım olmadı. GS'nin UEFA'sı gibi ara ara çıkışlar yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 o zamanki fenerbahçe de şimdiki fener değildi. hatta o kadrodan 2-3 adam yazsam yerlere yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Helsinborg cok tatli bi sehir bu arada, sevinsin garibanlar mutlu oldum ben sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarfac3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kotude oynansa ıyıde oynansa onemlı olan Türkiye. bu kadar elstırmeyelım ıı oynamayı umalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gs gruptan 1. çıkmayı garantiledi mi :D bence 0 çekecekler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 nocom said: gs gruptan 1. çıkmayı garantiledi mi :D bence 0 çekecekler ... Bu mesajı fena uplatırım canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 30 kere banlensen yine aynı nocomsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 toggie özrümü isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 haha özür dileyecek bişey mi yaptık. sen bence larsson fanatikliğini gs maçı ile doruğa cıkardığın için utan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 :) onu bunu bilmem ama grupta 4. olur dedim diye banlanacak kadar laf saydın bana hatırlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 fenerbahçeye dönün artık bak son 2 senede 15-16 kişiyi döndürdüm ben.bırakın şu biz dönmeyiz olaylarını da adam gibi bi takım tutun sdfğg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar