Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

_LURTZ_ said:
neyin çaresi?ha tamam gs dünyanın en dandik takımı,kapatalım gs'yi falan mı diyelim anlamadım?

Fazla Ahmet Cakar izlemeyin ya, matah bi adam degil o.

Careden kasit soyle ki, GS'nin bu sene yararlandigi hakem hatalarindan dem vurulunca hicbir savunma one suremeden 2000DEDEMIHAKEMLERLEKAZANDIK:D oluyor, pasif kabullenme ve savunma icgudusu yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

kime ne hakem hatalarından? evet 2000 yılında hakem hatalarının falan bi etkisi olmadı,ama yine de galatasaray'ın faydasını gördüğü hakem hatası kadar zararını gördüğü hata da vardır.netice olarak maç 2-3 kaybedildi,ama maçın hakkı gs açısından galibiyetti.bunları tartışmak anlamsız bence.2 maç var önümüzde, o maçlardan 6 puan çıkarmak zorundayız.pek inandırıcı gelmiyo bana ama imkansız da değil.

edit:bu arada şunu da söyliim,bjk-liverpool topiğindeki olaylar hakkında konuşarak bu maçla ilgili laf söyleyenlere hayret ediyorum.sanki gs 8-0 yenildi.normal bi mağlubiyetti işte.kuyruk acısı yorumunu yapıyorum sadece o olayla ilgili,başka bir şey söylemek de yersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
_LURTZ_ said:
neyin çaresi?ha tamam gs dünyanın en dandik takımı,kapatalım gs'yi falan mı diyelim anlamadım?

Fazla Ahmet Cakar izlemeyin ya, matah bi adam degil o.

Careden kasit soyle ki, GS'nin bu sene yararlandigi hakem hatalarindan dem vurulunca hicbir savunma one suremeden 2000DEDEMIHAKEMLERLEKAZANDIK:D oluyor, pasif kabullenme ve savunma icgudusu yani :p

kaybettiğimiz her maça, NOLDU HAKEMLER TURK DEĞİL MWHEHEHE demek cok AKTİF bir hücüm icgüdüsü yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
said:
Luinir
Üye yeni § 07 Nov 2007, 20:39 [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
Bunlarda Fenerbahçeye benzemeye başladı

60 sayfayı arayamam zaten..

Ben bunu PAF takımıyla çıkma kararından vazgeçtikten sonra o konuyla ilgili yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
neyse ne okumadım ilk gördüğümü paste ladım , bjk topicinde bile Fenerbahçeye laf atıyorsun , sonra burda karıştırmayın ortalıgı diyorsun , mantıksız oluyor ...

Fenere laf atmak mı ? Geçen sene aynısını Fener yapmıştı bu sene tıpa tıpını Beşiktaş yaptı.. Ne yani benzememiş mi oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Luinir neyse ne , sen bi post umu göster dediğin için onu yazdım , kişisel olarak algılama ama bi bjk postunu aç bi oku , nasıl dalga geçilmiş , orda dalga geçilmesine izin veriliyorsa , burdada isteyen dalgasını geçer neticede saçma sapan bir mağlubiyet aldınız bjk gibi şimdi fark nede vay efendim damarımıza basmayın , dalga geçmeyin deniyor ..
Zamanında Fenerbahçe için Edirneyi geçmesin diyenler şimdi aynı şey kendi takımı için dendiğinde de alınmayacaklar kimse kusura bakmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Ya Luinir neyse ne , sen bi post umu göster dediğin için onu yazdım , kişisel olarak algılama ama bi bjk postunu aç bi oku , nasıl dalga geçilmiş , orda dalga geçilmesine izin veriliyorsa , burdada isteyen dalgasını geçer neticede saçma sapan bir mağlubiyet aldınız bjk gibi şimdi fark nede vay efendim damarımıza basmayın , dalga geçmeyin deniyor ..
Zamanında Fenerbahçe için Edirneyi geçmesin diyenler şimdi aynı şey kendi takımı için dendiğinde de alınmayacaklar kimse kusura bakmasın..

Öyle laf atılacak ama adam Kalecileri çok iyiydi iyi toplar kurtardu diyor adam hakem iyi miydi diyor alıntı yapıp ne alaka kaleciylese artık ?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah razı olsun Galatasaray ve Beşiktaştan..

3+0+0 / 3 = 1 Puan kazandırdık bir avrupa kupası haftaiçinin ardından ..Grup elemelerinde toplam kazandığımız puan ise ..

3+0+0+0 / 4 = 0.75 (Inter,Marsilya,Sion,Atletico)
1+0+3+0 / 4 = 1 (CSKA,Porto,Sion,Atletico)
1+3+0 / 3 = 1.33 (PSV,Liverpool,Bordeux)
3+0+0 / 3 = 1 (PSV,Liverpool,Helsinborg)

Toplam 4.08 puan kazandık .. Şampiyonlar Ligine katılım 3 Puan getirdi 2 takım içinde (Beşiktaş,Fenerbahçe)

Eleme turlarında kazandığımız puanlara gelelim..

3+3+1+1 /4 = 2(Anderlect,Slaven,Zurich,Maccabi)
3+3+3+3 /4 = 3(Anderlect,Slaven,Zurich,Maccabi)

Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi 2. Ön eleme'de kazandırdığı ve Trabzonspor'un Intertoto Fınalinde kazandırdığı puanlar :

3+0 / 2 = 1.5 (Sheriff,unuttum)
3+1 / 2 = 2 (Sheriff,unuttum)

Toplam kazandığımız Puan : 18.58

Geçen senelere nazaran iyi Fakat Yapabileceklerimize yayarsak pekte iyi bi puanda kalmadık ..

Eğer Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz olsa idi .. 2. Ön elemeyi oynamasına, Ve Beşiktaştan aldığımız 3 puanlık grup bonusunun silinmesine ramen tüm takımlarımızın topladığı puanın sadece 1.58 altı 17 puan kazanmış olacaktı..

Şimdi bakınca zamanında galatasaraylıların Fenerbahçelilere ettiği küfürlerin sebebini anlayabiliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...