Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

hani cm oynarken takım böyle deli gibi yardırır da bi anda bişey olur böyle durup dururken oyunda bug olmuş gibi takım böyle arka arkaya yenilmeye başlar ya o moddayım şu anda.o zaman takımı siler yeniden lige başlardım. şimdi napmak lazım acaba. gidip floryayımı bassak kalliyimi öldürsek napsak.
Sosyal ağlarda paylaş

kalli ye bu güne kadar hiç laf söylemedim ama artık söylücem ya cozuttu adam sanki cm oynuyo aykut ne arıyo kalede?sen bu adamlara hiç gol çalıştırmıyo musun 543590359 tane pozisyonda gol olmuyo,kontralarda takım yol geçen hanına dönüyo.yuh yani bu muydu bu maçın hakkı ya öööööf valla fitil oldum çok fena
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs

Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...