Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Helsinborg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekşi de gördüğüm adamın tekinin yazdığı yazı

tek galip tarafın galatasaray tribünleri olduğu karşılaşma.
(volkanat, 08.11.2007 21:42)

Bu ülkede bi takım yenilince niye teselli olarak taraftar gösteriliyor bi türlü çözemedim bunu
Mesaj tarihi:
hani cm oynarken takım böyle deli gibi yardırır da bi anda bişey olur böyle durup dururken oyunda bug olmuş gibi takım böyle arka arkaya yenilmeye başlar ya o moddayım şu anda.o zaman takımı siler yeniden lige başlardım. şimdi napmak lazım acaba. gidip floryayımı bassak kalliyimi öldürsek napsak.
Mesaj tarihi:
Floryaya gidip elini kana bulayacağına, Florya yoluna akdar gelmişken BAkırköy'de bu yağmurlu havada bir çorba iç...
Ünlü çorbacısı buranın.. Sarıhan. Hatta bazen GS kafilesi maç kazandıktan sonra uğruyor.
Mesaj tarihi:
toggie said:
Stalin said:
o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte

sizin topik kim?

nerede kastıysanız postu 1000 lere vardı hani o topic
Mesaj tarihi:
hellsing 3 tane attı abi hani bukadar olur ya helal gs ye. ulan neyse konuşucam susuyorum.

Bakırköyde oturan varmı lanbende kartaltepedeyim görüşelim lan çorba oalyına girelim
Mesaj tarihi:
kalli ye bu güne kadar hiç laf söylemedim ama artık söylücem ya cozuttu adam sanki cm oynuyo aykut ne arıyo kalede?sen bu adamlara hiç gol çalıştırmıyo musun 543590359 tane pozisyonda gol olmuyo,kontralarda takım yol geçen hanına dönüyo.yuh yani bu muydu bu maçın hakkı ya öööööf valla fitil oldum çok fena
Mesaj tarihi:
Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs

Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla
  • Yeni Oluştur...