Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 akılları başlarına acilen gelmesi gerekli. geç kalırlarsa üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 UEFA da 0 çekerek müthiş bir rekor kırıcaz bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Jandor said: ya dert etmeyin en kötü 3. olup çıkarız gruptan daha iyi olur akılları başlarına gelir onu da beceremeyiz pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bence cıkmayalım artık gruptan. uefa'dan bir an once kurtulup lig ve kupaya abanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mayhem sen git başka bir başlıkta kas postunu, post atmış olmak için saçmalayıp duruyorsun kaç saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: ne oldu ya? hakem penaltı vermedi mi gs ye? ligden fena alışmıştınız. Sus zaten insanlar sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: ne oldu ya? hakem penaltı vermedi mi gs ye? ligden fena alışmıştınız. stalin sus bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ekşi de gördüğüm adamın tekinin yazdığı yazı tek galip tarafın galatasaray tribünleri olduğu karşılaşma. (volkanat, 08.11.2007 21:42) Bu ülkede bi takım yenilince niye teselli olarak taraftar gösteriliyor bi türlü çözemedim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Valla her ne kadar Stalin'in şu yazdığına kızsam da hak verir oldum... Penaltısız (doğru düdük olsa bile) ya da beleş/ofsayttan golsüz son zamanlarda GS gol attı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hani cm oynarken takım böyle deli gibi yardırır da bi anda bişey olur böyle durup dururken oyunda bug olmuş gibi takım böyle arka arkaya yenilmeye başlar ya o moddayım şu anda.o zaman takımı siler yeniden lige başlardım. şimdi napmak lazım acaba. gidip floryayımı bassak kalliyimi öldürsek napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 akılları başlarına ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Floryaya gidip elini kana bulayacağına, Florya yoluna akdar gelmişken BAkırköy'de bu yağmurlu havada bir çorba iç... Ünlü çorbacısı buranın.. Sarıhan. Hatta bazen GS kafilesi maç kazandıktan sonra uğruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte sizin topik kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adamınbiri said: gsyede yazık oldu yaa bjk de gitti de gs dursaydı bari neyse ilk maçı kazanmıştınız dimi 0 çekmezsiniz? İlk maç da kayıp, bu maç da. 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 stalin en cesur balonlu üye adayı.maç topiinde saçma mesajlar yazmasana arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 toggie said: Stalin said: o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte sizin topik kim? nerede kastıysanız postu 1000 lere vardı hani o topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 canım çorba çekti pff :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Stalin said: o sinirli arkadaşlar geçen gece post kasıyorlardı bizim topikte Iyy be ne post kasması, rahat dur biraz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hakem direk alzhaimer ya. beyin ölümü gerçekleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hellsing 3 tane attı abi hani bukadar olur ya helal gs ye. ulan neyse konuşucam susuyorum. Bakırköyde oturan varmı lanbende kartaltepedeyim görüşelim lan çorba oalyına girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kalli ye bu güne kadar hiç laf söylemedim ama artık söylücem ya cozuttu adam sanki cm oynuyo aykut ne arıyo kalede?sen bu adamlara hiç gol çalıştırmıyo musun 543590359 tane pozisyonda gol olmuyo,kontralarda takım yol geçen hanına dönüyo.yuh yani bu muydu bu maçın hakkı ya öööööf valla fitil oldum çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar