Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmetçiklerimiz serbest bırakıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:
şehit olayını söyleyen arkadaşlar onursal bi durum için öyle bişeyler demişlerdir çünkü bende dün babamla konuşurken "acaba şehit olsaydım" diyorlarmı diye konuşmuşuk. evlerine döndüklerinde bir çoğu unutulcak ama onlar uzun süre unatamıcak psikolojıleri ne durumda çok merak ediyorum şuan gerçekten neler yaşıcaklar bilemeyiz.. bu yüzden şehit olsalardı diyenler olabilir

nasıl şehit olacaklardı?
bu adamlar nasıl esir düştü biliyo muyuz? belki mermisi bitti silahında, o sırada yakaladılar, belki adam geldi arkasından hop dedi. esir düştükten sonra şehit olmak biraz zor, adamın elinde silah mı var ki kendini öldürmeye falan kalksın.
pkk da öldürecek olsa zaten esir almazdı, hadi diyelim adamlara saldırmaya kalktılar o şekilde pkk çekti silahı vurdu.
pkk bu adamların ölmesini istemiyordu, öldürmedi, sonra ne hikmetse 5 kasım gibi önemli bi tarihten önce serbest bırakıverdi.
Mesaj tarihi:
Sylian said:
Esir duseceginize sehit olsaydiniz ya diyen insanlar var bi de ahaha cok merak ediyorum bu askerler evlerine donduklerinde nasil bir tepkiyle karsilanacaklar acaba.

bu videoları zaten türk kanalları göstermedi, devlet örtbas ettirecek bunları söylediklerini. kimse konuşmayacak öylece hasıraltı.
Mesaj tarihi:
http://www.haber50.com/haber_detay.php?haber_id=25672

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=296185

TÜRK ASKERİ BUDUR

Diğer yaralı askerlerin doktorlara anlattığına göre; Dağlıca Taburu’nun uzak emniyetini sağlayan iki üs bölgesinden birinde görev yapan Uzman Çavuş Sadık Atılmış, K.Irak’tan sızan 200 kişilik PKK’lı terörist grubunun ilk roketatar saldırısında ayağından yaralandı. Ayağı parçalanan Atılmış, mevziye sızan bir teröristin “teslim ol” çağrısına, “Sen Türk askerinin ne zaman teslim olduğunu gördün şerefsiz” diye karşılık verdi.
GÖZÜ DÖNMÜŞ TERÖRİST

Gözü dönmüş terörist, bu sözler üzerine teslim olmak istemeyen çavuş Atılmış’ın kafasına kurşun sıkıp diğer mevzilere yöneldi. Kafasından vurulan ve ayağı parçalanan kahraman çavuş, saldırıdan saatler sonra helikopterle Hakkari Dağ Komando Tugayı içerisindeki 30 yataklı seyyar cerrahi hastanesine getirilebildi. Şehit olma pahasına PKK’lı teröriste teslim olmayan Sadık Atılmış, Azrail’e de teslim olmadı.

yukardaki arkadaşın dediği olay bu sanırım :) yani esir düşmemek için elinden geleni yapmış öyle hemen bahane uydurmayalım tamam kabul o an ölümden korkmuş olabilirler bir anlık duraksamış olabilirler yani belki de direndiler teslim olmamak için
neyse özetle ben şey diyorum ben esir olmaktansa ölürüm daha iyi ama kimseye de sen niye ölmedin esir alındın diyemem sonuçta karşıdakinin canını istiyorsun ama sen o askerler için ne yaptın bugüne kadar diye sorarlar adama :)
Mesaj tarihi:
apo bayrağı karşısında pkk lı terörist dtpli milletvekili ve barzaninin adamları karşısında sebest bırakılıyor olsaydım o an ölmekten başka hiçbirşey düşünmezdim .
bu kadar salakça yorum yapabilcek kadarda sinirliyim ayrıca
Mesaj tarihi:
öyle düşünüyor olabilirsin..
bende kanımın son damlasına kadar savaşırdım ki..
eğer bi askerimiz teslim oluyorsa ona da neden ölmüyorsun asla diyemeyiz!

Teslim olmamalıydı.. haklısın ama onları sorgulamaya hakkın yok çünkü ne onların yerindesin nede onlar gibi düşünebilirsin şu an..
Bu soruyu ancak komutan sorar.
neyse...
Mesaj tarihi:

Simdi Sinan demagojiye hic gerek yok, hakli oldugun noktalar var ama ortada da soyle bir resim var. Farkli gorusler olmasi cok normal, goruslere bu sekilde saldirmak asil yanlis olan.

Ben bir TC vatandasi olarak su yukaridaki goruntuyu kendime yediremiyorum. Yedirebilene de helal olsun.
Mesaj tarihi:
`Olselerdi teslim olacaklarina.` diye bir mantik yok. Senin teslim olmani istediklerinde `oluversirsin` sen olur biter. Sahsen ben de `Vay be kahramandi.` diyenlerden degil `Ahahaha salaga bak ya.` diyenlerden olurum.
Hepsi bu Kurtlar Vadisi Irak yuzunden...
Erlerimiz sen ben gibi insan bu arada biliyorsunuz di mi? Yani yarin mezun oldugunda kisa donem gittiginde askere sen de `asker` olacaksin. Rambo degiller, robocop degiller.
Bana bakmayin. Ben kacicam.
Mesaj tarihi:
4. sayfanın sonunda yazdığım şeylerin vakit gazetesi tarafındanda yazıldığunu gördüm.şu an kendimden utanıyorum

ayrıca bende"gelmesinler Türkiye ye ölsünler" demedim.onların penth in gösterdiği resimdeki utanç içinde hiçbir yerlerinin olmadığını umuyorum yine yukarılardaki videolara rağmen.
şahsi konuştum apo bayrağı karşısında anlaşmayla kurtarıldıktan sonra utanç içinde yaşayamam diye.
Mesaj tarihi:
O duruslarini begenmedigin vekillerin temaslari olmasa da oldurulseydi askerlerimiz ya da onlar ugruna sicak catismalara girseydik Kuzey Irak'ta ve Kurt'u Turk'u bir suru insan olseydi daha mi iyiydi?
Yediremiyormus o durusu... Hic dayak yedin mi ki daha dogru duzgun gelip burda olumden, olmekten bahsediyorsun Ilke? Yapmayin hocam. Birakin sovenist medya yapsin, cahil genclik yapsin. Ne bileyim tek niteligi milliyetciligi olan bos beyni yikanmis coluk cocuk yapsin... Sen, senin gibiler yapmasin.
Mesaj tarihi:
burda herkes yok ben ölmeyi göze alırdım yok ben almazdım diyor ama, olayı yaşamadan hiç bişe diyemezsiniz.
bir de şöyle bi söz vardı, konu vatansa, bilmem ne geride kalır gibi bişeler, unuttum şimdi.
vatan vatan değil ki artık. devletim bana bakamıyorsa ya da benle ilgilenmiyorsa, ben neden öleyim bu devlet için?
Mesaj tarihi:
DTP li vekillerin girisimlerinin hicbir etkisi oldugunu sanmiyorum, bunun da tamamen kurmaca bir olay oldugunu dusunuyorum su resim ve videolara bakarak.

Bu devlet ha diyince kurulmadi, bir gecmisi bir serefi var. Ben devleti bireyden ustun goren bir insanim (insan egoist oldugundan kendisini bu tanimlamanin disinda tutuyor tabi asagida anlatacagim sebepten), su resim bence benim icin onemli bir resim, her ne icin olursa olsun bir devlet teroristle ayni masaya oturup onun seviyesine dusmemeli.

Oradaki 8 askerden biri olsam bu olay suresince 3.5 atiyor olur ve devlet bir sekilde beni kurtarsin yalvarir, kurtulmak icin de her seyi yapardim tahminen, ama bu, bu olayi hakli kilmazdi, sadece olay kendi kicimla baglantili oldugundan isterdim bunu. Ha kaldi ki o 8 askerin de kacirildigi, en azindan hepsinin kacirildigini dusunmuyorum.
Mesaj tarihi:
Penth said:
DTP li vekillerin girisimlerinin hicbir etkisi oldugunu sanmiyorum, bunun da tamamen kurmaca bir olay oldugunu dusunuyorum su resim ve videolara bakarak.

zaten adamlar neden erdoğanın bush la görüşeceği günden bi gün önce bıraktı askerleri? burda oyun olduğunu görmek pek zor değil ama oyunun ne olduğunu bilemeyiz tabi.
yalnız o DTP li milletvekillerine napacaklar bundan sonra bilemiyorum. herhalde her biri adına değişik davalar açılıp meclisten defederler.
Mesaj tarihi:
adam 24 ekimde demiş bunu, 13 gün önce.

ombakkombak said:
Merak etmeyin PKK bugüne kadar kaçırdığı askerlerin hepsini serbest bıraktı bunlarıda bırakır. Propaganda amaçlı. K.Irak'taki kamplarda canlı kalkan kullanacaklar. Hava saldırısında karşı. Sonra DTP liler gidip onları kurtaracak falan filan. Daha önce olmuştu bunların hepsi. balık hafızalı toplum 7 8 sene öncesini bile hatırlamıyor. Bu baskınlar şehitler esirler hiçbiri ilk kez olan şeyler değil. Ben aynı filmi izlediğimin farkındayım ama halkın çoğunluğu değil.
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
O duruslarini begenmedigin vekillerin temaslari olmasa da oldurulseydi askerlerimiz ya da onlar ugruna sicak catismalara girseydik Kuzey Irak'ta ve Kurt'u Turk'u bir suru insan olseydi daha mi iyiydi?Yediremiyormus o durusu...

Wissy gene ben zekiyim, hümanistim; hepiniz beyinsiz milliyetçi kurtlar vadisi gençlerisiniz moduna girmişsin..

Ombakk'ın daha önce dediği gibi hep aynı oyunlar bunlar.. O zaman FP yaptı, şimdi de DTP.. Bu partilerin ortak noktası ne? İkisini de kuranlar puştlardan oluşuyor ve kendinlerini kamuoyuna bir şekilde "yararlı" gibi gösterme çabaları var..Ama sen hemen yemi yutmuşsun ve "onlar olmasaydı ölürdü askerlerimiz bıkbık" moduna geçmişsin..

Koskoca Türkiye'nin düştüğü hale bakarmısınız? Allah kahretsin bu resimlere bakıpta rahatsız olmayanların milli haysiyetlerinden şüphe ederim..

Mecliste çok önemli stratejik kararlar tartışılırken DTP denen bu köpekler güruhu da içerde bulunuyor.. Kim bana bu pisliklerin PKK'ya istihbarat vermediğinin güvencesini verebilir ki? Şu resimlere bakarmısınız?! 50 yıllık kanka sanki or.. of çıldırdım gene.. Amaaan ne de olsa gaz kurtlar vadisi milliyetçisi gencim ne anlarım ben böyle işlerden..

DTP'nin hemen kapatılması ve bütün vekillerin içeri atılması lazım..
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisine laf yok, adamlar gayet liberal şu an :)

arkadaşlar, bunlar politik oyunlardır. basbaya dtp'nin bu olaydan kendine pay çıkarma çabasıdır. dtp'ye oy verenlerin büyük bi kısmının pkk sempatizanı olduğu zaten bilinen bişeyse, bir dtp milletvekilinin pkklıyla el sıkışmasına şaşırmayın, oha falan olmayın, "devlet ne hale düştü" diye yaygara koparmayın. bunlar bizim elimize geçen fotoğraflar. görmediğimiz zaman nerelerde ne eller sıkışılıyo bilemiyoruz.

şimdi sorun kendinize, dtp diyebilir mi "pkk teröristtir" diye? diyemez. çünkü dtp'ye oy verenlerin çoğu pkk'lı. ve gözünüzü açın artık, bu ülkede pkk'yı değil de bizim ordumuzu terörist ilan edenler insanlar var. ve bu insanlar aniden ortaya çıkmadılar, gökten zembille inmediler. bu davranışları sırf gıcıklık olsun diye yapmıyolar, kötücül-alçak-hain-namussuz falan oldukları için yapmıyolar.

biz onları, kültürlerini, yaşantılarını, sıkıntılarını, kendilerini ifade etme haklarını görmezden geldikçe, onlar da bize diş bilediler. şimdi de bizler; kendi yanlış politikalarımızın, kafaları kuma gömmemizin ve halkımızı doğru düzgün eğitememiş, sosyal güvence verememiş, kalkındıramamış olmanın cezasını çekiyoruz.
Mesaj tarihi:
yanlış!
Turgut Özal ile başladı her şey biz kardeşiz politakısyla politakımız başladı..
MIT Eski müşavirine göre ya 40 yıl boyunca kapılar açık kalacak ver Türk-Kürt kardeş olacaktı ya da onlara Diyarbakır ve çevresini bırakacaktık!
2 seçenek vardı! Günümüz Türkiye'sinde. 2 seçenekten biri gerçekleşti!

onlar ileri gitti biz hiç bizaman böyle bir şey yapmadık ki! -bazıları hariç DTO ve Saşcıların bazı örgütleri dışında- TC vatandaşı ise Türk'tür dedim geçtim.
Dedik geçtik!
Ne arkadaşlarım oldu Atatürk'ü savunan hatta hakkında benden fazla bilgiye sahip olan!

Bu yazdıklarım senin biz onları tanımadık yazısınaydı!

ASIL SORUN: PKK örgütü kürtlerden daha bağımsız hareket ediyor!
Kürtlerin içersinde ama asla onları kapsamayan bir şey.!
...
Mesaj tarihi:
biz nası bişey yapmadık abi, kürtçe şarkı bile dinlemek yasaktı eskiden. sosyal bi sorundu kürt sorunu, çözülmeyince, görmezden gelinince büyüdü, ulusal güvenlik sorunu oldu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...