Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Smoke said: toggie said: servet son 5-6 haftadır cok iyi oynuyor. milli takımda da oyle. ayagında fazla top tutmadıgı surece iyi bence. hava topu bırakmıyo adam. ama tabi ne zaman ne yapacagı belli olmaz, takozlugu tutabilir her an. Yaw bahsettiğimiz adam servet :) her an herşeyi yapabilmenin ötesinde kritik maçlarda mutlaka ölümcül hata yapıyor adam :) Siz daha servete yeni alışıyorsunuz takımınızda, biz de ilk sene servete toz kondurmazdık. sonra anladık ne "mal" olduğunu. :) Napalım artık yokluk içerisinde Servet işte :)
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Inter'in fix bir 11'i yok,organizasyonu bana kalırsa şu CL büyükleri arasındaki en başarısızı,kadro yıldız dolu ama isimleri var sadece.Fenerbahçe yenerse sürpriz olmaz ama o maçın hakkı beraberlik olur gibi..
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zicoyada beyaz gömlek harbıden yakısıyormus.böyle efendi teknık direktörü enson nezaman gordum hatırlamıyorum valla.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yoo alakası yok :) hiç göze batacak bir hatası olmadı son haftalarda. hatta cok kritik müdaheleler yaptı. song adam edecek onu inanıyorum ben ^^
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu sırada inter maçı kaç kaç bitmişti?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 miyaw33 said: zicoyada beyaz gömlek harbıden yakısıyormus.böyle efendi teknık direktörü enson nezaman gordum hatırlamıyorum valla. omg, gay alert! hebüüüübe
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fenerbahçe-PSV threadi konu Servet'e de geldi,sırayla gidiyoruz sanırım..Trabzonspor'u ne zaman konuşuyoruz? p.s:Inter 4-2 yendi
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bakın beyler hala servetten bahsediyoruz :) 5 maç süper oynar sonra shevayı tutar :) yaşadık bazı şeyleri yol yakınken yuhalayın adamı oynattırmayın sonra çok pişman olacaksınız :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 moskova beraberliği bile yeter ozaman gruptan çıkmaya güsel ama keşke lider çıksaydık
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: ehue bi baslık bu kadar baltalanamaz yani. cocuk bahcesi olmus anasını satim, eski günleri özledim. cok değil 1 ay once falan birbirimize takılırdık da bu kadar rezil etmezdik topikleri, yazık. evet ne yazıkki. ama düzelicek umarız. patinin diğer forumlar gibi olamdığını anlamaları biraz zaman alıcaktır
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sheva,Servet'i facebook'una eklemiş..
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 trabzona gelmiş ya ordan ilkokul arkadaşıdır..
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 devre arasi yazmiştim, hepsini gene okudum. Gerek gorupde eklemek istedigim tek bişi var : Helal sana Fenerbahce'm ^^ X(
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 miyaw33 said: zicoyada beyaz gömlek harbıden yakısıyormus.böyle efendi teknık direktörü enson nezaman gordum hatırlamıyorum valla. erik gerets
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ertuğrul'da efendi,o açıdan bakarsak hakkı yenmez..
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 artık avrupa arenasında da kendimizi göstermeye başladık. helal sana kanaryam.. interi interde yen de gel :P
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 guzel bi doğum gunu hediyesi oldu bnm için :p tebrikler fenerbahçem!
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 10 sayfa öncesi için yazmıştım bunu lol sori
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Madcat said: 2-0 olucak gibi geliyor bana. ama unutmayalım,eksiklerimiz var çok kritik bir maç. 8. sayfada yazmis bunu madcat, kutluyorum.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 neyi kutluyorsun ki temmuz kaç tane üyesi var bu forumun ? elbet biri tutar yani :D
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öncelikle fbyi kutluyorum ama şu da bi gerçek psv çok kötüydü bugün. psv kalecisi 2 seneye kalmaz realde bilemedin manchester unitedta. maçta gözüme batan tek eleman oydu.
Öne çıkan mesajlar