Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 biz atarsak 7 atariz, biri daa demiş, kasim ayi malum 7 kasim hatirasi olur 30 senede kasim ayini doldurucaz.. Fener'in ayi olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PSV fener için rakip diildi, zaten bunu hollandadaki maçta gördük, CSKA maçı çok daha zor olucak açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bende diyorum ki o auuuu oooo geyiği zaten bocaya ait beşiktaşın kendine ait bişey değil ve açıkcası yapmasınlar zaten bi esprisi yok bence sadece ses çıkarmak için ses çıkarmak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 3-1 yazmistim, galba harbiden 3-1 bitecek bu mac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: NoS said: Luinir said: Çarşıdan aynen kopya şuan FB taraftarıçarşı da boca dan kopya onu ne yapıcaz?:D Beşiktaşı falan savunduğum yok Fenerbahçe taraftarının özgün olmadığını düşünüyorum. Beste konusunda falan yaratıcı değiller çarşı yaratıcı yani? bu tezahuratı carsı yaratmadı. ama fenerliler de soyleyemiyor yani. bjk macındaki atmosferi konustu diye herkes kasıyolar da gerenk yok. artık gruptan cıktı diyebiliriz herelde fb için. hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilker yasin lanetini atlatmamıza 45 dakika kaldı sadece. dayanın çocuklar.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 birak beşiktaşi çarşiyi felan.. Kiskaniyorlar normal. Daha dun yuzleri bir karişti, bu utancla halen kafalarini kaldirip konusabildikleri için ben yerin dibine giriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: NoS said: Luinir said: Çarşıdan aynen kopya şuan FB taraftarıçarşı da boca dan kopya onu ne yapıcaz?:D Beşiktaşı falan savunduğum yok Fenerbahçe taraftarının özgün olmadığını düşünüyorum. Beste konusunda falan yaratıcı değiller Boyle diyenlere asiri gicik oluyorum, besiktaslilarin futbolla ilgisi olmadigini dusunmeye basladim, sanki adamlar sov yapmaya gidiyor oraya, mac bitiyor bizim desibelimiz daha coktu, yok sesinizi bastirdik, yok su bestemiz vardi nedir bu ya? 2-0 eziyoruz daha da goller gelicek, sen futbola bak. Taraftarlarin beste kapismasi degil bu, futbol. Guzel bir bicimde destekliyor iste taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NoS said: Luinir said: Çarşıdan aynen kopya şuan FB taraftarıçarşı da boca dan kopya onu ne yapıcaz?:D Kıvırmayın sanki boca dan gördünüz, çarşıdan öğrenmedinizmi bunu? biz öbür kıtadan getirdik fener de azıcık uğraşsın başka birşey bulsun, insan utanır. Ne dersen de normal vatandaş fener bjk den arakaldı diye düşünecek ne bilsin bocayı mocayı. latte machiatto ek: İlkar yasin falan deyince aklıma bir enstantene geldi geçen haftalarda lig tv de gs nin bir maçını ümit aktan anlatmış. sabah ligradyo dinliyorum bir adam bağlandı bu adama maç anlattırmayın dedi spiker dediki aslında işte orjinal kendine has tarzı var falan. İkinci dinleyici bağlandı dedi ki kardeşim bu adama kim maç anlattırıyor, spiker bozuk bir ses tonu ile ben dedi. -Kardeşim kim maç anlattırıyor bu adama ya? -Ben! -siz mi? -evet ben belirliyorum. -bir daha anlattırmayın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 curse of ilker yasin sona erdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Baluu said: birak beşiktaşi çarşiyi felan.. Kiskaniyorlar normal. Daha dun yuzleri bir karişti, bu utancla halen kafalarini kaldirip konusabildikleri için ben yerin dibine giriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi hala carsı falan diyorsunuz bugun 45 dakika maçı izlerken fenerden keyif aldım dünde keyif aldım ama golleri izlerken fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Baluu said: birak beşiktaşi çarşiyi felan.. Kiskaniyorlar normal. Daha dun yuzleri bir karişti, bu utancla halen kafalarini kaldirip konusabildikleri için ben yerin dibine giriyorum.. Allah Beşiktaşlı yaptı adam beni tövbe tövbe Fener yaratıcı değil diyoruz Çarşı yaratıcımı diyorsunuz ne alakaysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Alex sinyali verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 eheh adamlar artk neyle mutlu olmaya calısıyolar yaknda buda biter biz daha delikanlıyız triplerine girerler gerçi gördk 2000 kişi iskelede coluk cocuk dövdm diye sevinen tipler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 neyse mac topigi bu, maca odaklanin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya lütfen bu topicte maçı konuşsak. geldim devre arasında yorumlarınıza bakıp yorum yazıcam. bi baktım konu dönüp dolanıp çarşı ve fb tribününe dönmüş. herneyse fenerbahçe çok kendini bilerek oynuyor. resmen bir futbol kimliği var takımda. şöle bi benzetme yapıcam. (kıyaslama değil benzetme) haginin gs nin uefa yı aldığı senede sahada nasıl direktifler veriyorsa carlosta fenerbahçede bunu yapıyo gibi. çok büyük etken iyi ki varsın carlos : ) birde vederson şu ana kadar pek aktif bir futbol sergileyemedi gibime geldi ama 2. yarı umarım daha iyi olur. güzel bir galibiyet alıp inter maçının berabere bitmesini dilemekten başka bişey yapmak istemiyorum şuan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NoS said: Luinir said: Çarşıdan aynen kopya şuan FB taraftarı Senin takımında bizden bi kopya alsa ne güzel olucak.. Hala laf yetiştiricem diye orda tırnagınızı,parmagınızı yiye yiye post atıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Apache said: abi hala carsı falan diyorsunuz bugun 45 dakika maçı izlerken fenerden keyif aldım dünde keyif aldım ama golleri izlerken fds kuzenim var carsida 2-1 yendiler liverpoolu, kutladim dimi ne guzel tezaurat yaptik dedi, o an anladim, carsi dunyadaki en dandirik taraftar grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilker yasin'in laneti yok bugun cunku spiker olarak değil yorumcu olarak bulunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gökhan Gönül de bi carlos havası sezen tek insan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fenerbahçe iyi oynuyor büyük ihtimalle maçı da alacak. Kıskandığım falan yok sadece ilgimi çekti söyledim. Hemen üstümüze binin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: ilker yasin'in laneti yok bugun cunku spiker olarak değil yorumcu olarak bulunuyor :) varlığı yeter onun. ama bugün ilker yasinin bacağını kırcaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kromkamp çıktı Zonnefeld girdi 2.yarı baslıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NoS said: Gökhan Gönül de bi carlos havası sezen tek insan ben miyim? saçları kestirip biraz bacak kası çalışırsa belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 10.sayfa (Toplam 20 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Apache said: abi hala carsı falan diyorsunuz bugun 45 dakika maçı izlerken fenerden keyif aldım dünde keyif aldım ama golleri izlerken fds kuzenim var carsida 2-1 yendiler liverpoolu, kutladim dimi ne guzel tezaurat yaptik dedi, o an anladim, carsi dunyadaki en dandirik taraftar grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilker yasin'in laneti yok bugun cunku spiker olarak değil yorumcu olarak bulunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gökhan Gönül de bi carlos havası sezen tek insan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fenerbahçe iyi oynuyor büyük ihtimalle maçı da alacak. Kıskandığım falan yok sadece ilgimi çekti söyledim. Hemen üstümüze binin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: ilker yasin'in laneti yok bugun cunku spiker olarak değil yorumcu olarak bulunuyor :) varlığı yeter onun. ama bugün ilker yasinin bacağını kırcaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kromkamp çıktı Zonnefeld girdi 2.yarı baslıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NoS said: Gökhan Gönül de bi carlos havası sezen tek insan ben miyim? saçları kestirip biraz bacak kası çalışırsa belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar