Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Kasım / Fenerbahçe - PSV

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

Luinir said:
NoS said:
Luinir said:
Çarşıdan aynen kopya şuan FB taraftarı
çarşı da boca dan kopya onu ne yapıcaz?:D

Beşiktaşı falan savunduğum yok Fenerbahçe taraftarının özgün olmadığını düşünüyorum. Beste konusunda falan yaratıcı değiller

çarşı yaratıcı yani? bu tezahuratı carsı yaratmadı. ama fenerliler de soyleyemiyor yani. bjk macındaki atmosferi konustu diye herkes kasıyolar da gerenk yok.

artık gruptan cıktı diyebiliriz herelde fb için. hayırlı olsun ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
NoS said:
Luinir said:

Beşiktaşı falan savunduğum yok Fenerbahçe taraftarının özgün olmadığını düşünüyorum. Beste konusunda falan yaratıcı değiller

Boyle diyenlere asiri gicik oluyorum, besiktaslilarin futbolla ilgisi olmadigini dusunmeye basladim, sanki adamlar sov yapmaya gidiyor oraya, mac bitiyor bizim desibelimiz daha coktu, yok sesinizi bastirdik, yok su bestemiz vardi
nedir bu ya?

2-0 eziyoruz daha da goller gelicek, sen futbola bak.
Taraftarlarin beste kapismasi degil bu, futbol.
Guzel bir bicimde destekliyor iste taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Luinir said:
Kıvırmayın sanki boca dan gördünüz, çarşıdan öğrenmedinizmi bunu? biz öbür kıtadan getirdik fener de azıcık uğraşsın başka birşey bulsun, insan utanır. Ne dersen de normal vatandaş fener bjk den arakaldı diye düşünecek ne bilsin bocayı mocayı. latte machiatto

ek: İlkar yasin falan deyince aklıma bir enstantene geldi geçen haftalarda lig tv de gs nin bir maçını ümit aktan anlatmış. sabah ligradyo dinliyorum bir adam bağlandı bu adama maç anlattırmayın dedi spiker dediki aslında işte orjinal kendine has tarzı var falan. İkinci dinleyici bağlandı dedi ki kardeşim bu adama kim maç anlattırıyor, spiker bozuk bir ses tonu ile ben dedi.
-Kardeşim kim maç anlattırıyor bu adama ya?
-Ben!
-siz mi?
-evet ben belirliyorum.
-bir daha anlattırmayın....
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
birak beşiktaşi çarşiyi felan.. Kiskaniyorlar normal. Daha dun yuzleri bir karişti, bu utancla halen kafalarini kaldirip konusabildikleri için ben yerin dibine giriyorum..

Allah Beşiktaşlı yaptı adam beni tövbe tövbe
Fener yaratıcı değil diyoruz Çarşı yaratıcımı diyorsunuz ne alakaysa...
Sosyal ağlarda paylaş

ya lütfen bu topicte maçı konuşsak. geldim devre arasında yorumlarınıza bakıp yorum yazıcam. bi baktım konu dönüp dolanıp çarşı ve fb tribününe dönmüş.

herneyse
fenerbahçe çok kendini bilerek oynuyor. resmen bir futbol kimliği var takımda. şöle bi benzetme yapıcam. (kıyaslama değil benzetme) haginin gs nin uefa yı aldığı senede sahada nasıl direktifler veriyorsa carlosta fenerbahçede bunu yapıyo gibi. çok büyük etken iyi ki varsın carlos : )
birde vederson şu ana kadar pek aktif bir futbol sergileyemedi gibime geldi ama 2. yarı umarım daha iyi olur.
güzel bir galibiyet alıp inter maçının berabere bitmesini dilemekten başka bişey yapmak istemiyorum şuan : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...