Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir / Tavsiye / Yardım

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Kısa süre içinde Çanakkale'den İstanbul'a geçiş yapacağım fakat epeyce kitabım, eşyam var. Hani yatağıydı masasıydı falan geçtim bunları. Sadece kitaplarım, bilgisayarım, yazıcım, bir kaç parça mutfak eşyam ve kıyafetlerim epeyce bir yük oluşturmakta.

Bunları en az maliyet ile nasıl taşıyabilirim ? Tutarı açısından üç aşağı beş yukarı bir fikriniz olur mu ? Kalkıp kargo firmasına desemki bunları alın indirim de yapın, 150-200 lira param var anlaşalım desem olur derler mi ?

Bir de var mı eleman falan arayanınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ç.kale ile Biga arasına 80 küsür ekran TV nakliyesi için kargolar 60 ytl fiyat biçmişti bana. TV'nin ağırlığı ve kilometreyi hesalayarak İstabul bazında sen düşün artık derim 8-)

Ayrıca İst-Ç.kale arası çamaşır makinası nakliyesi içinde yaklaşık olarak 100-120 ytl gibi bi fiyat söylemişlerdi...
Sosyal ağlarda paylaş

abi en çok taşındım.. birçok şeyi bırakmak zorunda kalıyorsun.. eşyalarının en önemlilerini (yazıcı değil mesela) güzelce paketle hacmi ne olursa olsun dağlar olmaz heralde, bir taksi tut otogara git otobüse bindir daha sonra zaten istanbulda taksi daha da ucuz bir taksi tut gene evine götür.. gerçekten en ekonomiği bu.. Geri kalanını ikinci elcilere satarsın yada ilan ver bu sahibinden tazı sitelre sat.. En akıllıcası bu 4 kere taşınmış biri olarak

ben taşındığımda yatağı o semt de satıp yeni taşındığım yerde gene ikinci elcilerden alıyordum mesela :)

edit eğer otobüs sorun çıkarırsa bu ne diye ben öğrenciyim abi falan diye ağla işe yarıyor
Sosyal ağlarda paylaş

valla çanakkale istanbul fazla istemez kargo
öğrenciye indirim yapmışlardı ıspartadan amasya ve kırklarline 2 arkadaş baya baya bilgisayar masası sandalyesi bilgisayar kitaplar b sürü kıyafet hede hödö 160 felan istemişti ki çanakkale istanbul arası daha az.
kargolarda parça başına felan indirim yapıyolar
parça sayısı artınca fiyat azalıyodu öyle hesaplamıştı.
git bi sor derim...
Sosyal ağlarda paylaş

kargo şirketleri bayagı bi ucuzladı, öğrenciysen indirim falan da yapıyorlar.. hatta şöyle de bişe var, adamlar gönderen yerine bi şirket adı yazıyolar anlaşmalı oldukları, o yüzden çok daha ucuza geliyor. mng kargoyla konuş bi, biz öyle göndermiştik. 70ytl lik şey 35 e falan gitmişti. (3 adet büyük koli)
Sosyal ağlarda paylaş

Çanakkale'den ist.'e bilmem de istanbul'dan çanakkaleye 300 - 400 civarı istediler 2 ay önce. Mecbur oralardan aldık 3-5 parça şey. nakliye işi çok yaş. ayrıca 2. el dükkanlarının gücünü küçümsemeyin. çok iyi şeyleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz iyi araştırmalar sonucu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...