Zopik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Selamlar, Kısa süre içinde Çanakkale'den İstanbul'a geçiş yapacağım fakat epeyce kitabım, eşyam var. Hani yatağıydı masasıydı falan geçtim bunları. Sadece kitaplarım, bilgisayarım, yazıcım, bir kaç parça mutfak eşyam ve kıyafetlerim epeyce bir yük oluşturmakta. Bunları en az maliyet ile nasıl taşıyabilirim ? Tutarı açısından üç aşağı beş yukarı bir fikriniz olur mu ? Kalkıp kargo firmasına desemki bunları alın indirim de yapın, 150-200 lira param var anlaşalım desem olur derler mi ? Bir de var mı eleman falan arayanınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ç.kale ile Biga arasına 80 küsür ekran TV nakliyesi için kargolar 60 ytl fiyat biçmişti bana. TV'nin ağırlığı ve kilometreyi hesalayarak İstabul bazında sen düşün artık derim 8-) Ayrıca İst-Ç.kale arası çamaşır makinası nakliyesi içinde yaklaşık olarak 100-120 ytl gibi bi fiyat söylemişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abi en çok taşındım.. birçok şeyi bırakmak zorunda kalıyorsun.. eşyalarının en önemlilerini (yazıcı değil mesela) güzelce paketle hacmi ne olursa olsun dağlar olmaz heralde, bir taksi tut otogara git otobüse bindir daha sonra zaten istanbulda taksi daha da ucuz bir taksi tut gene evine götür.. gerçekten en ekonomiği bu.. Geri kalanını ikinci elcilere satarsın yada ilan ver bu sahibinden tazı sitelre sat.. En akıllıcası bu 4 kere taşınmış biri olarak ben taşındığımda yatağı o semt de satıp yeni taşındığım yerde gene ikinci elcilerden alıyordum mesela :) edit eğer otobüs sorun çıkarırsa bu ne diye ben öğrenciyim abi falan diye ağla işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla biz istanbul-izmir yaptık 2001 yılında, 2 milyar gibi bi fiyat tutmuştu tüm evi taşıtmak (baya kitap falan vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nakliyecilere gidip, istanbula giden kamyonları sormak lazım. kamyonda boş yer varsa 3 5 bişey atıp sen de ortak olursun. ben hiç yapmadım ama yapan gördüm, güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bilgisayarı kutu yap yolcu otobüsüyle yolla. Kalanlarıda kutula nakliyat ambarına git. Ağbi öğrenciyiz yapın bi güzellik de, uygun fiyatla bi kamyonun arkasına atıp yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla çanakkale istanbul fazla istemez kargo öğrenciye indirim yapmışlardı ıspartadan amasya ve kırklarline 2 arkadaş baya baya bilgisayar masası sandalyesi bilgisayar kitaplar b sürü kıyafet hede hödö 160 felan istemişti ki çanakkale istanbul arası daha az. kargolarda parça başına felan indirim yapıyolar parça sayısı artınca fiyat azalıyodu öyle hesaplamıştı. git bi sor derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Zopik en basta sadece bilgisayar ki,taplar gibi önemli esyaları tasıyacaksan minibüs kiralar önemli esyaları minübüsün arkasına koy, vapurla geç geliboluya oradan götür istanbula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet minibüs kiralamak falan uygun bir çözüm olabilir. Yol da uzun değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ev taşırken -Bursa-İstanbul arası- otobüslere "abi, şunu son durakta bırakırsınız be ?" diyerek bütün işi halletmiştik = minibüs olabilir senin için de, veya kamyon kasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kargo şirketleri bayagı bi ucuzladı, öğrenciysen indirim falan da yapıyorlar.. hatta şöyle de bişe var, adamlar gönderen yerine bi şirket adı yazıyolar anlaşmalı oldukları, o yüzden çok daha ucuza geliyor. mng kargoyla konuş bi, biz öyle göndermiştik. 70ytl lik şey 35 e falan gitmişti. (3 adet büyük koli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bence de minibus kiralamak iyi bir fikir olabilir. Zaten Çanakkale-İstanbul 6 saat sürüyor. Bir günlük minibus kiralarsın sabahtan toplanır yola koyulursun. İstanbul'daki bayisine de minibusü bırakırsın. Hem otobüse 25 kağıt bayılmazsın hemde kargonu kendin rahat bir şekilde taşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kardeşim sivasta okuyor.5 büyük koli yolladık otogardan bir yolcu bileti aldılar.şehirlerarası otobüs iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İstanbul tur vs gibi garip firmalardan birine bilet alıp 4 5 koli götürebilirsin. Otobüs olabildiğince boş olsun yani. Taksi parası verirsin sadece. Ama bazı taksiler sadece bagaja alıyor arka koltuğa eşya almıyor önce bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çanakkale'den ist.'e bilmem de istanbul'dan çanakkaleye 300 - 400 civarı istediler 2 ay önce. Mecbur oralardan aldık 3-5 parça şey. nakliye işi çok yaş. ayrıca 2. el dükkanlarının gücünü küçümsemeyin. çok iyi şeyleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz iyi araştırmalar sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2. el dükkanlar mükemmeldir abi. zamanında eve çıkıyodum bir kızla. ozaman bakmıştık buzdolabı çamaşır makinesi falan ordan kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Öyle büyük yatağım masam falan yok bunları taşımam zatende ağır eşyam çok, kitap gibi. Postanenin kargosu ile yollicam sanırım. Geçen senelerde öyle yapmıştım. 100 lira civarı birşey tutmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar