Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Merhaba arkadaşlar. Bugün içimde birikmiş olan topik açma şeysini doyuruyorum sanırım. Şimdi konuyu anlatayim kesin yıllardır benim gibi merakdan içini kemiren arkadaşlar çıkacaktır. Şimdi hani Sylvester Stallone'nin başrol oynadığı bir filminde Sylvester dondurucu ceza evinden çıkıyor, merkeze geliyor ve tuvalete gidiyor. Geldiğinde tuvalette tuvaletkağıdı yerine üç adet deniz kabuğu olduğunu söylüyor. Ardından oradakiler onları kullanmasını bilmediği için gülüyorlar. O üç deniz kabuğu nasıl kullanılıyor bilen var mı? Yoksa sadece merakdan ölelim diye mi eklenmiş birşey o filme? Bilen varsa lütfen söylesin, yalvarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 auaha nerden buluyorsun böyle şeyleri ya ? benim de hep içimi kemirmiştir o 3 deniz kabuğu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benimde kemirmeye başladı filmide izlememiştim iyice bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İşin gerçeği, tamamen muammadır o. Oyuncular da BİLİYOMUŞ kisvesi altında sırıtırlar da bi boktan haberleri yoktur. Herşey hayalgücüne bırakılmıştır. Ha ama çok tüyo istiyosan da sıyıra sıyıra silersin hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 lan şerefsizim ben de hep merak etmiştim "acaba gerçekten nasıl kullanılıyor" diye :D bilgisi olan var mı? hadi 1 tanesiyle sildin kıçını taşla siler gibi de, diğer 2 tanesi ne için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 doğanın göbeğinde def-i hacet etmek zorunda kalan herkesin bildiği birşey bu aslında. makatta kalan partikülleri ister deniz kabuğu sayesinde hedef noktadan uzaklaştır, ister taşla, ister geniş yüzeyli yapraklarla. ince nokta: ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 birisiyle kabasını alıyosun sonra 2.yi iyice içeri sokunca çıkartamıyosun işte 3.yü de onu kurtarmak için sokup çıkartıyosun komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: huun Üye yeni § 04 Nov 2007, 01:17 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- doğanın göbeğinde def-i hacet etmek zorunda kalan herkesin bildiği birşey bu aslında. makatta kalan partikülleri ister deniz kabuğu sayesinde hedef noktadan uzaklaştır, ister taşla, ister geniş yüzeyli yapraklarla. ince nokta: ??? Hocam niye ÜÇ tane?????? 1 değil iki değil 4 değil ama üç!!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 açıkladım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 senin açıklaman bizi gay yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yok abi öyle bildiğin deniz kabuğu değil bunlar. Şimdi tuvaletin yanında ufak bir tezgah var o tezgahların içine oyulmuş 3 tane deniz kabuğu kalıbı düşün yan yana dizilmiş. Yani kutunun içinde deniz kabuğu, kaşık gibi kullanma durumu yok. Sabit duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok bu işin raconu bu. ayrıca fırat niye msnini açmıyosun it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o zaman kıçımızı sürtüyoruz o kabuk gibi oyuk yere? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kabuklara bakıyosun kıcın kendi temizleniyor, telepati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Prudent@ Abi össye çalışıyorum. Bazı günler kendime tatil edip 1-2 saat nette kalıyorum onda da patide vakit geçiriyorum hani çok bağlanmayayim diye. Abi ben şöyle düşünüyorum. Şimdi ilk birinci deniz kabuğuna oturuyorsun. Oradan fırça çıkıyor böyle mikse gibi temizliyor. İkincisi su fışkırtıyor. Üçüncüsüde koku filan sıkar heralde ne biliyim. Ama çok garip allah belasını versin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya kazıyaraka fln temizliosundur kesin :P (iğrençim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi benim anlattığım gibi, görceksiniz. edit: ekşiden alıntı: sylverster stallone, bu esrarengiz kabuklar hakkında son açıklamayı yapmıştır. senaryo yazarından edindiği bilgiye göre iki tanesi ile "ayırıp", üçüncüsü ile "kalanları" alıyormuşsunuz. yakın bi şey çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi o senarist'in üç eli var galiba :D 2 si ile ayırdıktan sonra 3.yü nasıl kullancaz yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 iki elle iteleyip ayırdıktan sonra bir eli çekip tek elle destekliceksin abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 +18 belki.. hmm bilmem öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oha adamın k..ında tuvaletini daha bitirmemiş bi görüntü var eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla bende filmin bi o sahnesini hatırlıyorum hep merak etmişimdir asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hava aşırı soğuksa dışlı kıçta donduğu için olabilirmi ? yani ilk iki ile donmuş dışlıyı organdan ayırıp 3 ile sıyırıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 şema ile anlatılmışı falan varmış abi olaya gel ohooooo iyiymiş bu arada uyheuahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ulan uzay çagında teknoloji çagında yaşıyolar ama magara adamının yapmadıgını yapıyolar. ben beklerdim ki işte birine konsantre olunca manyetik etkiyle bişiler yapsın digeri baska bişi yapsın filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar