Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üç Deniz Kabuğu

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
Bugün içimde birikmiş olan topik açma şeysini doyuruyorum sanırım.

Şimdi konuyu anlatayim kesin yıllardır benim gibi merakdan içini kemiren arkadaşlar çıkacaktır.

Şimdi hani Sylvester Stallone'nin başrol oynadığı bir filminde Sylvester dondurucu ceza evinden çıkıyor, merkeze geliyor ve tuvalete gidiyor. Geldiğinde tuvalette tuvaletkağıdı yerine üç adet deniz kabuğu olduğunu söylüyor. Ardından oradakiler onları kullanmasını bilmediği için gülüyorlar.

O üç deniz kabuğu nasıl kullanılıyor bilen var mı?
Yoksa sadece merakdan ölelim diye mi eklenmiş birşey o filme?

Bilen varsa lütfen söylesin, yalvarırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun
Üye
yeni § 04 Nov 2007, 01:17 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
doğanın göbeğinde def-i hacet etmek zorunda kalan herkesin bildiği birşey bu aslında. makatta kalan partikülleri ister deniz kabuğu sayesinde hedef noktadan uzaklaştır, ister taşla, ister geniş yüzeyli yapraklarla.

ince nokta: ???
Hocam niye ÜÇ tane?????? 1 değil iki değil 4 değil ama üç!!?!?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Prudent@ Abi össye çalışıyorum. Bazı günler kendime tatil edip 1-2 saat nette kalıyorum onda da patide vakit geçiriyorum hani çok bağlanmayayim diye.

Abi ben şöyle düşünüyorum.
Şimdi ilk birinci deniz kabuğuna oturuyorsun. Oradan fırça çıkıyor böyle mikse gibi temizliyor. İkincisi su fışkırtıyor. Üçüncüsüde koku filan sıkar heralde ne biliyim.

Ama çok garip allah belasını versin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim anlattığım gibi, görceksiniz.

edit: ekşiden alıntı:

sylverster stallone, bu esrarengiz kabuklar hakkında son açıklamayı yapmıştır. senaryo yazarından edindiği bilgiye göre iki tanesi ile "ayırıp", üçüncüsü ile "kalanları" alıyormuşsunuz.

yakın bi şey çıktı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...