Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 µh said: ... bu nick ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 harbi niye terledin bak ibo gibi bi kankan olmuş kızlar doğum gunun diye sana ilgi gösteriyolar zart,zurt bide keşke para vermeseydin kız sana gelip "ibonun dogum gunu para verirmisin?"dediğinde "bugun benimde doğum günüm" diyiverseydin o kız sana verirdi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizene lan bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Relax ol olm amma kasmışsın =) rahat takıl konuş çevrenle etkileşim içinde ol.. hepimiz insanız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla bence ibrahim haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne terliyceksin ya "eki eki" diyip indiriceksin pastayı mideye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dinen dogum gunu kutlamak caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arkadaşlar teşekkür ederim, paylaştım rahatladım lan ohh be. Birde Çoğrafyacının sorduğu soruyu bilemediğim için sınıfa yaş pasta alıp getirme anım var oda çok terletti. Bir ara onuda anlatmak istiyorum. Artık ya bu topikde yada başka bir terleten topikinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 doğumgünüm 15 ağustos hep içimde kalmıştır okulda kutlayamamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yeni ortam tanımadığın insanlar, birde podyuma çıkınca kasılmışsın, doğaldır rahat ol. Hepsi insan evladı hem sen çok akıllı bir adamsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Durduk yere neler açtın lan başıma ibooo deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sen hiç montla sıçmadın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vermiceeem derdim direk kiza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yok abi o sıra harbiden İboya neler saydırdım içimden. Hayır ulen ne güzel kutla doğum gününü beni ne karıştırıyorsun. Birde şöyle mal bir diyalog çıkıyor ortaya: - Doğum günün kutlu olsun. - Sağol. Seninde. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahaha cok begendim :) -dogum gunun kutlusu olsun -hep beraber ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben lise 1 deyken bizim sınıftan iki kıza hocanın bir bayaa bir sert çıkıp sınıfın ortasında ağlatmıştı. Kızlar sonraki derslerde kafa çekip rahatlamaya karar verdiler çıkışta, bira alabilmek için herkesten para toplamışlardı. millet bozuk para falan veriyordu baktım hiç bozuk yok, bende çıkarıp 5 milyon verdim dört tane öpücük aldım karşılığında. pasta parasını okuyunca bu geldi aklıma. Bende bayaa bir terlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ulan bira 1,250 mi ne bunun için para mı toplanır o kızlar başka birşey için topluyordur o parayı, kadına falan gitçeklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bence hoca ile kızlar ortak çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kac kisilik sinifti ?? kac paraya almislar cok merak ettim bi pastayi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Abi şimdi sınıf ortalama 27 kişi sanırım. 4 tane 2,5 Litrelik Kola almışlar, toplam 10 Litre yani. Bunun yanında: Tabağı, peçetesi, çatalı, bardağıda vardı. Pastada yuvarlak olandan değildi baya büyükdü en az 50 Ytl tutar diyorum ben. Hatta 60-70 bile olabilir ama belki çokda uçmuş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bir daha boyle bir sey oldugunda gerginlige falan son bana soyleyin hemen organizasyon ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ibrahim harbi cocukmus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 doğumgünümü herkes bilmez en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ıyıdı kızlara cool cocuk imajı vermişsin, e bide dik durursan böle cökük cökük durmazsan tamam işte o kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benzer bişe benimde başıma geldi cuma dogum günümdü içme planları yapıoduk aynı gün bölümden başka bi arkadasında dogum günü cıkınca planlarımız kısmen suya düstü içtik mi içtik ama biraz geç içtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar