Phobos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İşte bir Haber Türk klasiği daha 8-) http://www.haberturk.com/haber.asp?id=43034&cat=180&dt=2007/11/03 Not: Bir tuhaf olan arama sisteminde arama yapma tenezzülünde bulunmadığımı belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu eski bi haber sanki ya. yanlış mı hatırlıyorum acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Eğer Haber Türk'ün, eski haberleri tekrar gündeme sunan bir departmanı mevcutsa haklı olabilirsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cok lüzumsuz bi o kadar masabası uydurma haber gibi görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 habertürk kral ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 omg diablotg koş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hürriyette de vardı aynı haber = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yettim nerde ??? açık adresini alayım amaaaa bu kadın bana yok yapmayalım saol derse bende ona its allright then see you tomorrow demem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 "Eşi ise "Heather hasta. Ne kıskanıyorum ne de kızıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum" diye konuştu." pohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kafadan ağır darbeli 2 arkadaşım var; birisi 6. kattan düşüp 2 ay komada kaldı, diğeri tragik kazasında beynini patlattı 9 ay komada kaldı. hatta bu sonuncusunun beyninindeki 6 damar parçalanmıştı. beyindeki kan basıncı için bilmem ne birimi diye birşey varmış, o belli bir seviyeye gelmeyince beyne cerrahi operasyon yapamıyorlar. komada kaldığı 6 ay sadece bu rakamı standartlara getirebilmek için uğraşmışlardı doktorlar. baya bir başında kalmıştım o gencin zira benim evimden çıkıp evine giderken kaza yapmıştı. telefonundaki son arananlardan bana ulaşmıştı polis. 6. kattan düşen olay öncesinde hayatımda tanıdğım en mülayim adamdı, sonrasınra psikopatın önde gideni oldu. diğeri baya bir akıllı bir adamdı; şimdi 2 saat konuşup birşey anlatıyorsun trenler hakkında, sonrasında adam "evet öyle yapınca, inekler yeterince süt vermiyor" falan diyor. velhasılı demek istediğim şudur: beyinden darbe alanlarda mutlaka bir arıza kalıyor. bu iki elemanın da kafayı patlatmadan önceki halleriyle ilgisi yok şimdiki hallerinin ki bunlar arkadaşım oldukları halde bir yere kadar çekebiliyorum onları. bundandan sonraki hayatımı senle geçirecem diye söz verdiğin birisinin önüne gelenle yattığını düşünüyorum bir de; zor valla elemanın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 illüminati yapmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: Misafir 03.11.2007 17:37 50 kişi den sonra tabi ki tedaviye ihtiyaç olur. hohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bende travmatik bir faciayım ama gayet normalim yani. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bence kadın hayatın ne kadar kısa olduğunu anladı zevk almaya bakıyor. said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 haberturk guiness rekorlar kitabina girecek sanırım bu haberlerle, en cok salliyan haber kurulusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 said: Eşi ise "Heather hasta. Ne kıskanıyorum ne de kızıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum" diye konuştu. tabikiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sdfsvf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hayır niye 50 yani hadi bi 10 da fln uyansa neyse de kadın herhalde alacağı kadar zevki aldı şimdi hasta ayağına yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yılda 50 az geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sacmalamayin. /zeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aa çaktırmayan log out linkleri yasaklanmıs.Bilmiyordum.Özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kocası harbi pısırıkmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Fistan said: yılda 50 az geldi bana katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oha devasa boynuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar