Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat sonrası bir yıl içerisinde 50 kişiyle birlikte olan kadın şaşırttı.

Phobos

Öne çıkan mesajlar

kafadan ağır darbeli 2 arkadaşım var; birisi 6. kattan düşüp 2 ay komada kaldı, diğeri tragik kazasında beynini patlattı 9 ay komada kaldı. hatta bu sonuncusunun beyninindeki 6 damar parçalanmıştı. beyindeki kan basıncı için bilmem ne birimi diye birşey varmış, o belli bir seviyeye gelmeyince beyne cerrahi operasyon yapamıyorlar. komada kaldığı 6 ay sadece bu rakamı standartlara getirebilmek için uğraşmışlardı doktorlar. baya bir başında kalmıştım o gencin zira benim evimden çıkıp evine giderken kaza yapmıştı. telefonundaki son arananlardan bana ulaşmıştı polis. 6. kattan düşen olay öncesinde hayatımda tanıdğım en mülayim adamdı, sonrasınra psikopatın önde gideni oldu. diğeri baya bir akıllı bir adamdı; şimdi 2 saat konuşup birşey anlatıyorsun trenler hakkında, sonrasında adam "evet öyle yapınca, inekler yeterince süt vermiyor" falan diyor.

velhasılı demek istediğim şudur: beyinden darbe alanlarda mutlaka bir arıza kalıyor. bu iki elemanın da kafayı patlatmadan önceki halleriyle ilgisi yok şimdiki hallerinin ki bunlar arkadaşım oldukları halde bir yere kadar çekebiliyorum onları.

bundandan sonraki hayatımı senle geçirecem diye söz verdiğin birisinin önüne gelenle yattığını düşünüyorum bir de; zor valla elemanın durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...