Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salak amerikalı (Americans are not stupid)

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Ilk olarak sorularin hangi cercevede soruldugunu bilmiyoruz; soruyu sormadan once muhabir baska bir sey soylemis ise, bundan pek haberimiz yok; kaldi ki sadece bize yansitilan tarafiyla ilgileniyoruz ve burdan yola cikarak gulunmesini elestirmiyorum ben. Komik sonucta. Ancak olay insanlarin aptalligi degil, cehaleti. Cehalet de gecen konuda da ornek verdigim gibi yasanilan cevreye gore degisir. Ucgenin kenarlari belki degismez haklisin ama o adamin ucgen diye bi seyi hayatinda duydugunu, duyduysa bile ne kadar ipledigini cevabindan cikarabiliriz. Buna karsilik o kisi de seni, inek sag dediginde bon bon inege baktigin zaman hayretle izleyecektir (senin koy ortaminda yasamadigini varsayarsak). Hatirlatirim California zaten demokrat bir eyalettir. Her ne kadar secimde cumhuriyetci gozukseler de bunun nedeni peskes cekilmesidir (normalde Al Gore'un almasi gerekiyodu). Secimde donen haltlari, gazeteler bangir bangir yazdi, siz okudunuz mu? Cumhuriyetcilerin nasil California'da 50% uzeri oy aldigini biliyo musunuz? Mesela bunu kacinizin bildigini merak ediyorum?!?! Senin tezine gelecek olursak, ayni sekilde ben de "yonetilensiniz ama nasil yonetildiginizi bilmiyorsunuz bile..." diyebilirim. Ama bu benim dogru bi yargida bulundugum anlamina gelmez, ayni senin yazdigin cumle gibi. Sonucta sadece birbirimizi hirpalar dururuz. Gereksiz seyler bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...