Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Reventon Deli bir araba bu Reventon. Gallardo'dan da, Murcielago'dan da güzel bir dizayna sahip. F-22'den örnek alınarak hazırlandığı söyleniyor, ki F-22 de çok hoşuma giden bir uçaktır. Hani hep böyle otomobil fuarlarında bize konsept arabalar gösterirler, dudak uçuklatan cinsten. "Biz böyle araba yapabiliyoruz ama size kullandırmıyacağız nihahah" dermiş gibi sergilerler. Tam o arabalardan olmuş Reventon. İlk başta konsept araba felan sandım ama basbayağa bildiğin normal üretilecek bir supercar imiş. Tam batmobil havası var arabada. Tamam çizgi filmlerde, çizgi romanlarda ve filmlerde hep uzun batmobiller gördük. Ancak tasarım olarak onlara çok benziyor. Bunun siyahından bir tane alıp, üstüne de batman logosu koydurmak isterdim. Kim bilir Türkiye'de satılır mı böyle birşey? Fiyatı ne olur, hiç fikrim yok. Deli birşey, hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?31,2157282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Tava gibi yan aynalar hep hoşuma gider Lambo otomobillerinde :) Tasarım bir çok kişiye (matama seni kastediyorum) soğuk ve itici gelecektir. Doğru. Otomobil züccaciyedeki baltazar zerafetine sahip. Ve bu benim hoşuma gidiyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 buarada hatırlayanlar vardır, hulk hoganın thunder in paradise diye bi dizisi vardı, aksyon, tekneli fln, ona benziyo reventon :) heran biyeri açılıp roketatar minigun fln çıkıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hah, aynen öyle. o sıralar hastaydım o tekneye de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 böyle bir arabam olsun 100 milyar borcum olsun dicem de araba zaten 700 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 uzay essegi yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 arka tamponun ordaki izgaralarin altinda dev fanlar var, jantlar karbon fiber ve deli gibi hava emiyomus fren disklerini sogutmak icin. asik olunasi bi arac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 açıldı arkadaşım açıldı. bide bu arabayı 700 milyara veriyolarsa alalım 3er 5er tane. Karaborsada 3 milyondan satarız. 13 Eylül 2007 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Frankfurt otomobil fuarının basın gösterimlerinden ilk haberler ve fotoğraflar gelmeye başladı. 13 Eylül 2007 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Frankfurt Otomobil fuarının basın gösteriminden ilk haberler ve fotoğraflar gelmeye ve merakla beklenen yeni konsept otomobiller yüzlerini göstermeye başladı. Bu otomobillerden en ilgi çekici olanlarından birisi de şüphesiz ki Lamborghini Reventon. Sadece 20 adet üretilecek olan Reventon’da Murcielago LP640’ın 6.5 litrelik V12 motorunun 650 HP gücündeki geliştirilmiş bir versiyonu kullanılacak. 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak Reventon 1.000.000 EU’luk etikete sahip ve üretilecek olan 20 otomobilin tümü araç henüz tanıtılmadan satılmış. Kaynak Foto Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sintisyzer said: buarada hatırlayanlar vardır, hulk hoganın thunder in paradise diye bi dizisi vardı, aksyon, tekneli fln, ona benziyo reventon :) heran biyeri açılıp roketatar minigun fln çıkıcak gibi ahuea ağzımdan almışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 inanılmaz birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Öf be yardır ya, bu tarz yarı keskin yarı eğimli çizgilere sahip arabalar çok güzel oluyo. Lamborghini bu konuda beni hiç yanıltmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence iğrenç ötesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 700 milyar ha.. yok ki bizde o kadar para... tayyip'in cüzdanını çalayım bari. 1 milyon dolar çıkar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kaç para bilmiyorum ama ilk okul önü kasiste kafadan bi 100bin doları tamirciye bırakırsın hacım benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sintisyzer said: buarada hatırlayanlar vardır, hulk hoganın thunder in paradise diye bi dizisi vardı, aksyon, tekneli fln, ona benziyo reventon :) heran biyeri açılıp roketatar minigun fln çıkıcak gibi of çok severdim o diziyi yaw, adada sadece eğlenen kızların olduğu bi otel vardı, süperdi>:D< İsmi neydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mükemmeeeeelllll :D En çok hoşuma giden özelliği de dijiatl kadranı uçak moduna getirebiliyor olman. Bunu hayatımda istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bence bu tarz arabalara para vermek saçma. hadi lamborghini bir derece. şekli şemali içi dışı her yeri güzel. ama mesela ferrarinin içi hiç güzel değil bence. veya bir bugatti veyronda dıştan reventon kadar çekici değil. lamborghini dizayn olarak çok güzel ama genede motor konusunda benim hayalimden geride kalıyor. sonuçta bunlar hız arabaları. alıp hız yapmak için üretiliyor. e madem amacım hız yapmak neden gidip viper venom almayım. venom 1000 ile en son denemelerde dünyanın en hızlısı olarak kabul edilen bugatti veyrona 0-200 milde 4 saniye fark atıldı :) size does matter diyerek 8.5l V10 1000hp yi ekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Renk zevk meselesi bu. Bence ferrarilerin içi gayet güzel. Bugatti Veyronun tipi de son derece ihtişamlı. Ayrıca Veyron'u nasıl bir amerikan arabasıyla karşılaştırabilirsin? Dodge Viper Venom dediğin aracın içi silme 5. sınıf plastik, klima yok düz vites. Tam bir drag arabası. Senin eline versener viper venom u ilk virajda spin atar ölürsün. Ama Veyron öyle değil. Veyronun içinde arayabileceğin her tür donanım ve lüks var. Sinyal kolları bile alüminyum magnezyum alaşımından. Navigasyon sistemi dikiz aynasının içinde vs. Tüm bu lüks ve konfora rağmen gazı kökleyen herkes 407km yapabilir. düz yolu bulursa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende zaten amacım hız yapmaksa dedim amacım "fancy" bir arabayla hava atmaksa demedim :) viperla veyronu şu şekilde karşılaştırırım. ikiside spor araba. ikiside aynı sınıf. birinin içi tamamen plastiktir birininki deridir süettir farketmez sonuçta bu iki aracın sınıfları aynı :) ve doğru evet viper ın yol tutuşu çok iyi değildir çünkü gücü çok fazla geliyor o arka iki tekere. venom 1000 dediğim aletide zaptetmek ustalık istiyor dragda bile 300 lü hızlara gelmiş alet hala patinaj yapıyor kullananın dediğine göre. kaldıki bide şöyle bişey var. veyron emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla 2 motorlu emin olarak 4 turbolu falan bir araç. halbuki adamlar viperda öyle yada böyle 1000 hp yi 2 turbo ve 1 kamyon motoruyla alıyorlar. ki piyasada drag için modifiye edilmiş olanları çok daha büyük güçlere çıkabiliyor. 1000hp olan 200bin dolar gibi bir para verip alabileceğiniz bir araç. kaldıki bide şu var 1 veyron alacağıma 5 tane viper alırım renk renk dizerim yanyana ^^ hastalık benimkisi :) bu arada veyronu gerçekte gördüm dokundum vs. belime geliyor ve gerçekten görünce o_O veyron diyorsun :) ama yanyana reventon ve veyron dursa sanırım ilk bakacağım araç reventon olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 rondar hic ferrari kullandinmi acaba diyorum yoksa fotoya mi bakiyorsun ben hemen hemen her spor arabayi kullanmis yada binmis biri olarak (veyrona a bindirmediler ama kapisi acikken baktim) sana diyebilirimki ferrari acik ara en iyisi. Rahatlik vs bakimindan bentley is kalite olarak cok iyidir ama ferrarideki rahatligi hissetmiyorsun, ve 250km le giderken en onemli sey o rahatlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 matama sende bi ilginçsin... f430 a bindim, 250 de bas bas bağırıyor üstü kapalı motosiklet gibi araç. bentley continental gt de 90 la gidiyorsun hissi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 matama said: rondar hic ferrari kullandinmi acaba diyorum yoksa fotoya mi bakiyorsun ben hemen hemen her spor arabayi kullanmis yada binmis biri olarak (veyrona a bindirmediler ama kapisi acikken baktim) sana diyebilirimki ferrari acik ara en iyisi. Rahatlik vs bakimindan bentley is kalite olarak cok iyidir ama ferrarideki rahatligi hissetmiyorsun, ve 250km le giderken en onemli sey o rahatlik şahsen kullanmadım ama kullanılırken içinde bulundum :) ve bindiğim aracın(hatırladığım kadarıyla modenaydı) içi gerçekten beni hayal kırıklığına uğratmıştı. bide dikkat ederseniz ben dizayndan bahsettim burda. rahatlıktan hiç söz etmedim. ayrıca tanımıyor olabilirsiniz ama özellikle araçlar söz konusuyken fotoğrafa bakarakda bilgiçlik yapacak biride değilim. :) ki zaten ortlamanın üstünde de bilgim vardır merak etmeyin... ;) edit: ne dediğimi daha rahat anlatabilmek için bi kaç resim koyuyorum Modena içi Mucielago içi Muricelago içi 2 Yani şu modenadaki o havalandırma kontrolleri falan olmuşmu hiç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sen icinde bulunmussun benim 430 spyder im var isin ozu su lamborghiniyi emin ol benim kadar kullanmamissindir, veya icinde bulunmamissindir bir kere kesinlike ferah degil onu kafana koy, ikincisi ole her tarafinda tus olunca araba guzel olmuyor, honda oluyor ust sinif spor arac degil:) neyse isin ozu su lamborghini alirmiyim diye sorarsan alirim, ama bunun nedeni kesinlikle ic designi olamaz, baska guzellikleri var. bu arada modena spor arabalar arasinda ben fazla begenmesemde efsanedir oda ayri 355 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 birde mesajini okuyunca tamamen yanlis insanla konustugumu anladim assagilama anlama ama modenayla murcielago arasinda 5 sene var. 430-gallardo murcilego-599gtb karsilastirmasi yapabilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar