Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fazla bilinmeyen süper müzisyenler

Lethious

Öne çıkan mesajlar

mattias ia eklundh cidden süperdir :) gitardaki deneysel denemeleri, birbirinden epey farklı şarkılarıyla 2 albümü mevcut.

dark hall var. nasıl hiçkimse bilmiyor dinlemiyor anlamıyorum. 6 şakrıları var sadece ve grup dağıldı uzun süre önce. ama şarkılara bedava ulaşabilir he insan evladı grubun hala açık olan sitesinden... progresif metal/rock, füzyon, jazz gibi türlerde gezinen bi grup... şimdi aramızdaki death falan dinleyenler hemen tanıyacaktır bass'ta steve digiorgio var.

gordion knot var. tür yine jazz rock metal falan diye geziniyor. 2 albümleri var. müthişlerdir. rivers dancing parçasını dinliyorum mesela şuan. çok etkileyici. bana nedense taşan köpüren suları hatta epey abartıcak olursam tsunamiyi falan hatırlaytıyor.. o hüzün acı bi yandan, bi yandan çoşku, sesini yükselten gitarlar, sololar.. tarif etmek zor dinlemeli insan.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:

gordion knot var. tür yine jazz rock metal falan diye geziniyor. 2 albümleri var. müthişlerdir. rivers dancing parçasını dinliyorum mesela şuan. çok etkileyici. bana nedense taşan köpüren suları hatta epey abartıcak olursam tsunamiyi falan hatırlaytıyor.. o hüzün acı bi yandan, bi yandan çoşku, sesini yükselten gitarlar, sololar.. tarif etmek zor dinlemeli insan.

guardian knot'u bende biliyorum. ama albümleri hiçbir yerde bulamıyorum. var mı bildiğin bir yer?
Sosyal ağlarda paylaş

korsan hede hödö bıdı bıdı diye konuşcaksanız umrumda değil şimdiden söyliyim tüm pati. orjinali geldide biz mi almadık 8-)

...

ben gordion knot'u siteden indirdim. link isteyen olursa bana ulaşabilir ö.m'den. 2 albümde vardı sanırım. 2. albümü kaliteli seste dinlemek istiyorsan torrent siteleri yardımcı olabilir. ben sanırım emergent albümünü bi torrent sitesinden indirmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Progressive Metal'e girdiysek eğer döktüreyim biraz, bu grupları daha önce benden öğrenmeyenler el kaldırsın:

Eniac Requiem
Ricochet
Upsilon Acrux
Sylvan (bunu bilmiyorsanız utanın ve hemen dinleyin, Posthumous Silence'ları hayatımda dinlediğim en iyi albümlerden biri)
Citizen Cain (inanılmaz bir grup daha)
Circles End
Djam Karet
Clockwork

Hepsi progressive metal, hepsi inanılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...