Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Fistan said: fazla bilinmiyosa süper değildir. yalan. külliyen yalan hatta. çoook var öyle radyo dostu şarkılar yapmayıpta ünlü olamayan ama süper müzisyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Blues: Chris Duarte (SRV tarzı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mike Patton'un tüm grupları? Faith No More, Fantomas falan?... Bu arada yukarıda biri UFO demiş evet daha eski bile olabilir Bruce Dickinson konserlerinde onların t-shirtünü giyiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mattias ia eklundh cidden süperdir :) gitardaki deneysel denemeleri, birbirinden epey farklı şarkılarıyla 2 albümü mevcut. dark hall var. nasıl hiçkimse bilmiyor dinlemiyor anlamıyorum. 6 şakrıları var sadece ve grup dağıldı uzun süre önce. ama şarkılara bedava ulaşabilir he insan evladı grubun hala açık olan sitesinden... progresif metal/rock, füzyon, jazz gibi türlerde gezinen bi grup... şimdi aramızdaki death falan dinleyenler hemen tanıyacaktır bass'ta steve digiorgio var. gordion knot var. tür yine jazz rock metal falan diye geziniyor. 2 albümleri var. müthişlerdir. rivers dancing parçasını dinliyorum mesela şuan. çok etkileyici. bana nedense taşan köpüren suları hatta epey abartıcak olursam tsunamiyi falan hatırlaytıyor.. o hüzün acı bi yandan, bi yandan çoşku, sesini yükselten gitarlar, sololar.. tarif etmek zor dinlemeli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Spastic Ink tavsiye ederim baya sakat bi progresif grubudur. Andy McKee ilginç bir akustik gitarist kişisi. Türkiye den In Spite isimli bir death grubu vardı bir vakitler, şuan aktifler mi bilmiyorum bi deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 -Cleglaw- said: gordion knot var. tür yine jazz rock metal falan diye geziniyor. 2 albümleri var. müthişlerdir. rivers dancing parçasını dinliyorum mesela şuan. çok etkileyici. bana nedense taşan köpüren suları hatta epey abartıcak olursam tsunamiyi falan hatırlaytıyor.. o hüzün acı bi yandan, bi yandan çoşku, sesini yükselten gitarlar, sololar.. tarif etmek zor dinlemeli insan. guardian knot'u bende biliyorum. ama albümleri hiçbir yerde bulamıyorum. var mı bildiğin bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 korsan hede hödö bıdı bıdı diye konuşcaksanız umrumda değil şimdiden söyliyim tüm pati. orjinali geldide biz mi almadık 8-) ... ben gordion knot'u siteden indirdim. link isteyen olursa bana ulaşabilir ö.m'den. 2 albümde vardı sanırım. 2. albümü kaliteli seste dinlemek istiyorsan torrent siteleri yardımcı olabilir. ben sanırım emergent albümünü bi torrent sitesinden indirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gordian knot un bilinmedik olması enteresan. onu dinnicek adam zaten türle ilgileniyodur, ilgileniyosa da biliyodur gibi geliyo bana. spastic ink fena diil. çok bilinmiyo evet, ama tekniğe kasış çok fazla. eskiden watchtower ı oluşturan türün öncülerinden insanların grubu. bilmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ron thal.bir donem GNR da caldı..bumblefoot isimli bir grubu var.ayak seklinde bir gitarı var.chopin impromptu felan calıyo deli :D ayrıca grup olarak poets of the fall ile demons&wizards tavisye edebilirim.albumleri var ama cok da bilinmiyordurlar en azından bizim ulkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 andy timmons var, steve vai de bol bol övmekte kendisini. ron ve bobby jarzombek biraderlerin akıl sağlığı kuşku verici bu arada. a wild hare izlenmeli youtube'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 The Sounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Randy Burns,bu adamın neden bilinmediğini aklım almıyor çok şahane.Golden Death Music var bide oda çok güzel.www.myspace.com/goldendeathmusic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 paloalto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 dr. skull var çok hoş şarkıları vardır princess ve rools 4 fools un hastasıyımdır gerçi dağıldılar ankaralı 4 doktordan oluşuyormuş vb. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Spiral Architect / Teknik Progresif Metal, Norveçli bir grup. Tek albümleri var; A Sceptic's Universe. Çok başarılılar. @-Cleglaw-; Dark Hall çok kalitelidir, bildiğim kadarıyla albümleri yok ve sitelerinden download edebiliyorsun şarkılarını. hatta grubun sitesi; www.darkhall.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Progressive Metal'e girdiysek eğer döktüreyim biraz, bu grupları daha önce benden öğrenmeyenler el kaldırsın: Eniac Requiem Ricochet Upsilon Acrux Sylvan (bunu bilmiyorsanız utanın ve hemen dinleyin, Posthumous Silence'ları hayatımda dinlediğim en iyi albümlerden biri) Citizen Cain (inanılmaz bir grup daha) Circles End Djam Karet Clockwork Hepsi progressive metal, hepsi inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar