Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Dün 22" LCD'mi aldım. Eski 17" CRT'm ile yanyana koydum. Dual screen çalışabiliyorum. Oyun oynarken çok hoş fantazilerim vardı. LCD'de tam ekran oyun oynarken, diğer ekranda browser, msn vs açıcaktım. Ama oyun windowed olmadığı sürece yapamıyorum. Tam ekran bir program çalıştırken, diğer masaüstüne tıkladığım anda tam ekran olan programı küçültüp bara atıyor. Yani tam ekran program çalışırken, öbür monitörde olanları görebiliyorum. Ama tıklamaya çalıştığım zaman, alt tab yapıp da tıklamışım gibi oluyor. Bir anlamı kalmıyor böylece. Oyun yada program pencere içinde çalışırsa sorun yok tabii. Ama pencere şekilde oyun oynamak istemiyorum. Hem performans düşüyor, hem dikkatim dağılıyor, hem de zaten her oyun desteklemiyor. Böyle efenim. Kısacası: Bir ekranda tam ekran oyun oynarken, diğer ekranda sörf yapabilmek istiyorum. Var mı yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 baps mouse'u ne tarafta kullanmak istediini nası anlasın hayvancaaz? hayır yani FPS oynarken normalde desktop'u 50 kere enlemesine geçicek kadar çok çevirebiliyosun, e ööle yapınca yan ekrana mı geçiyosun yoksa deli gibi sağa sola mı bakıyosun nası anlasın yau... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Olay o değil yahu. UltraMon diye bi program var. HotKey atıyorsun. İstersen mouse'u tek monitörde kitliyor. İstersen tek tuşla mouse'u diğer monitörün ortasına atıyor. Olay şu: Mouse diğer monitöre geçtikten sonra nereye tıklarsam tıkliyayım full screen'den çıkıyor öbür monitör. =/ O orda paşa paşa full screen devam etse, ben öbür tarafta sörf yapsam olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 haa hotkey ehe güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bir iki saat google sonrasında vazgeçtim. 12342 forumda aynı soru sorulmuş, windowed mode oynamanın dışında bir çözüm bulunamamış. Kaldırdım ben de CRT'yi. Masam rahatladı. Ferah ferah 22" kullanırım işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bende de var aynı sorunlar evet oyun oynarken msnde cevap yazamıyorsun ama work station olarak kullanılacak bir bilgisayarda çift ekran çok işe yarıyor, malum photoshop, sketchup gibi programları aynı anda kullanman gerekebilir, ekranın yetmiyor, mesela ben 21 de programları, 17 olanda folderleri falan açıyorum, googleden bişi arıyacaksan oradan arıyorum, ekranım folder ile dolmuyor kaybolmuyorum, bi de winamp hep 17lik ekranda duruyor çok işe yarıyor bu, şarkı değiştireceksem nerede olduğunu biliyorum eheh. Bi de oyun oynarken hangi şarkının çaldığını görebilmek iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu çift monitör işinin anlamam ben zaten hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Video Kurgu ve Ses kurgusu yaparken enlemesine genişlik istendiğinde işe yarıyor. Oyunlarda deneyeni görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çift ekranı en çok sol ekranda tutorial falan okuyup sağ ekranda photoshopda sketchupda uygularken, sol ekranda konsept çizimi açıp sağ tarafta modellerken kullanıyorum, mesela dün yaptığım model şeysi sol ekran olmasaydı en az 1 saat daha fazla zaman alırdı tablarla uğraşmaktan. Çeviri yaparken de çok çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekranın cd si ile rahatça yapılabiliyordu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bende 2 ekran fantezisi bir tek bende var sanıyordum. Sırf MSN sorf kombosu bile yeter. Gerçi oyunlarda dediğiniz gibi can sıkıyor. kapatmak zorunda kalıyorum karanlık yerlerde göz alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar