Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Günde 3-5 film izleyen biri olarak fragmanını sinemada izlerken konu olarak dabbeyi andırsada beğendim. Yaşlı hacı hocaların katil olmasını ızlemek. Delirmesini izlemek zevk verir gibi. Özellikle dünyada metafiziksel filmlerin azlığı can sıkıyo benim gibi metafiziksel fılm hayranları için. Bakalım.16 kasım'da gösterime giricekmiş. Konusunuda beğendim. hoş gibi duruyor. 3-5 site inceledim film hakkında herkez; "Türk filminden ne beklersin çok komik olcak euahea" modunda ben tam aksini düşünüyorum. Zaten Biğkemin hayranıyım büyük bi zevk olcak benim için izlemek. Yanılmıyorsam Alper mestçi nin Zaga, $ahan, Shockhaber gibi yapımlardan sonra film olaylarında ilk filmi. Film hakkında sormuslar alper mestciye ; said: + neyle korkutacaksınız seyirciyi? - Türk halkının en korktuğu imge cin. cin aslında hollywood'un korku öğesi olan şeytanın karşılığı. tıpkı latince'nin karşılığının arapça olması gibi. türk insanı şeytan, vampir ya da kurt adamdan korkmuyor. kanımca bir kurt adam ya da vampir gece 24.00'ten sonra taksim'de yalnız dolaşmaya kalksa çok pis dayak yer. Hadi bakalım hayırlı olsun hepimize. Benim gibi bekleyen varmı merak ediyorum.Fragman : Dergi.biz söyleşisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 güzel beğendim fragmanı tutar gibime geliyor bu film... ancak o kadın oyuncuyu (genç siyah saçlı) tutmadım olmamış, fragmanda bile tutmadım yani.. bekleyip görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu sefer oldu mu acaba diye soruyorum kendime. İzleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fikir güzel, bakalım eylem nasıl olacak, izlenir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Maksat puştluk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 filme bakmak lazım gelsin bi 16 kasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kusura bakma aratmıştım bulamamıştım neyse acıklamalı falan yaptım daha iyi gibi sfsds. Ben beğendim fragmanı, Araf da gösterdiği performansı gösterirse tutar gibime geliyor. En çok şu hacı hocanın katil olma olayı gözüme girdi benimde. Umarım güzel bi film olurda ön yargılardan kurtulur Türk yapıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o teyzeyi gördüm ya o şekilde, 3 yıl büyük annemi ziyaret etmem artık xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hehe yonetmeni Magic necmi nin takimindanmis yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu filme zorla gece götürülücem ona üzülüyorum.en korktugum şeylerden biri hani belki gerçekten 3harf mevzusuna şahit olmamış biri olsam.film önemsiz ama yaşadıktan sora tırsıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 uff bayılırım anlatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 su anda star da tam sana gore program var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bugün oyuncularından biri Nükhet Duru'nun konuğuydu da orada farklı bir iş yapmak istedik, bö diyip korkutmak yerine psikolojik korku filmi bu, ön yargılı olmayın falan demişti. Benim de ilgimi çekmişti, güzeldir falan demiştim. Ama şimdi fragman'ı izleyince bu mu psikolojik korku dedim. Psikolojik korku filminden çok uzak olmuş bence. Görsel efektlerle filme iticilik katılmış. Eğer o oyuncunun dediği gibi yapılmak istenip böyle bir film çıktıysa yazık. En azından fragman kötü olmuş, gerisini izledikten sonra söyleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bende bayılırım anlatsana diye bşalamıştım :) makara yaptım baya bi.çok güldüm dalga geçtim sora benle dalga geçildi :) o yuzden konusmuyorum yani.bi daha elleşmem o işlere bendne uzak Allah'a yakın olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hehe adam korkutmuyo ki huzur buluyom ben daha onun programında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 said: kanımca bir kurt adam ya da vampir gece 24.00'ten sonra taksim'de yalnız dolaşmaya kalksa çok pis dayak yer Lol iyiymiş. Bu 3 harf nedir ya yabancıyım ben? En son ortaokulda bi arkadaş burak kutun ruhunu çağırmıştı, o arada adam fenalaşmış hastaneye kaldırılmış falan. Cin min olaylarıyla alakam bu kadardır :P Eti cin var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 cgler güzel duruyor.ümitlenmiyorum cok tabide belki güzel bişi yapmışızdır bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Son saniyelerdeki görüntü güzel gibime geldi inşallah güzel bişiy çıkmıştır bu sefer gidip görücez yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 idare ederdi dabbedeki gibi böhh hadi korkun efektleri çok fazla yoktu.ama çok iyi deildi yani ortalama bi korku filmi.yalnız başlarda bi yerlerde ki kiliseden camiye geçme sahnesi çok güzeldi. bu arada hoca amcanın katil falan olduğu yok yanlış alarm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Çıktıgı gün gittik arkadaşlarla cok güzel film hele son sahneleri cok etkiledi beni bebegin doğması falan o ne biçim dogdu lan canavar gibi cok hoşuma gitti film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Türk filmlerindeki ön yargı hafiften kalkmaya başlıyor dün gece izledim bende, gayet güzeldi. Korku fılmı moduna gırınce Ring deki görsellik acısından eksik , ses bakımındanda eksik bi film ortaya cıkmıs. Bazı sahneleri Testere serisine benzettim. olayların karışık ilerlemesini falan. Rqm filmındeki hap olayıda gayet guzel lanse edilmiş. Ani girişlerin bol olduğu bi film sonunda "oha o ona degılms" gibi bi tepki verdiriyor. süpriz bi sonla bitiyor. Filmin sonunu filmın yarısında ızlettırıp öncesınde gelisenleri gösteriyor sürekli. Gayet güzel umarım, kötüleyenlerde bir kaç mesaj atarlar haksız cıktıklarına dair. Alper mestçi güzel vurgulamış, haberlere çıkan olayları filme nakletmiş konu olarak. Gerçek hikaye olarak anlatılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 rahatsızlık beni rahatsız eden şeydi sonunda hocanın konuşuğ konuşup olayları anlatması,salak mıyız lan biz diyordum ki baktım abim o konuşma olmasa anlamayackamış =)dedim işe yarıyormuş.. ben açıkçası sevdim cidden filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 izleyelim ozaman bizde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kim kime musallat oluo peki filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 keşke konusunu hiç okumadan gidebilseniz.Şu an konuyu az buçuk biliyorsunuz,normalde son 25-30 dakikaya kadar konuyu bile anlamıyorsunuz.ben sadece afişi okuyarak girdim filme,ki aşkı gerçek kendi değil falan yazıyordu,durmadan adamın şizofren olduğunu falan düşündüm durdum ama alakasız çıktı..Ayrıca fragmana bakmadım hala ama öyle BÖÖÖ yapıp korkutma yok nerdeyse hiç.Bence gayet güzeldi dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar