MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şimdi arkadaşlar notebookumda oyun oynamak istediğim zaman oyunlar streched şekilde açılıyor. ve bu da dolayısıyla bir süre sonra ekran kartının sapıtıp driverını kapatmasıyla son buluyor. şu anda ekranım widescreen olduğundan 1280x800 çözünürlükte kullanıyorum. fakat atıyorum FM2008 açtığım zaman oyunun bütün menüleri ekrana gerilmiş bi şekilde gözüküyor. bunun çözünürlüğünü 1280x800 ayarlayabilsem bütün problem geçecek. mesela serius sam vardı onda da aynı şey oldu. oyunun 1280x800 çöznürlük desteği yoktu. yani kısacası bütün oyunlarda çözünürlük ayarı yapabilen birşey varmıdır? bunun çözümü için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oyunda destek yoksa zor gibi. belki ekrana 4:3 oranında gösterme gibi bi olay yapabilen bi driver vs. bulursan iş görebilir. ki bu da saçma bi çözüm olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Oyunda destek yoksa http://www.widescreengamingforum.com/forum/ forumlarında biraz gez derim. Gaming bölümünde işine yarayan bir şeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Aynı sorun bendede var yapabilirsen.Buraya yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mr Levie FM için şunu yap: Desktoptaki resolutionını not et bir yere START > RUN BAŞLAT > ÇALIŞTIR burdan başlatıcaksın oyunu resolution'u yukarda dediğim gibi desktop ile aynı yaparsan strechted olmaması lazım, bende olmuyor... "d:gamesFM 2008fm.exe" --fullscreen_height=600 and --fullscreen_width=1072 evet doğru görüyosun -- ve and var komut satırında.. aynen kopyala " " işaretleri de olucak, ordaki directory'i editlersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Benim gibi yap, koy masaya eski CRT 17" monitörünü, bağla notebook'u ve oyna paşa gibi. Bende Acer var ve Diablo oynarken sorun çıkarmamıştı aslında ama ben yayvan tiplerle oynamaya sıkıldım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kertenkele Terazine abandım bide her oyun için olur mu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 olmaz, özellikle 2-3 seneden eski oyunların neredeyse hiçbiri desteklemiyor. maalesef geriye uyumlu bir olay değil. ancak windowed mod ya da ekran kartının sürücüsünün "stretch out yapmama" seçeneğini devreye sokarak (windowed gibi oluyor bir bakıma ama siyah kenarları) oynayabilirsin. ben de o şekilde tercih edemedim çünkü aynı oyunlar zaten 800x600 veya daha düşük çözünürlüklerde oluyor ki minicik kalıyorlar ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yeni oyunlarda olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yeni oyunlarda zaten widescreen çözünürlükler destekleniyor %99'unda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sam said: çünkü aynı oyunlar zaten 800x600 veya daha düşük çözünürlüklerde oluyor ki minicik kalıyorlar ekranda. Windows çözünürlüğünü 960x600 yada 1120x700 falan yaparsan oynanabilir yine de o şekilde. Tabii her oyuna girerken çözünürlük değiştirmek, streching'i kapatmak falan üşendirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Warcraft için bi çözüm yolu var mı 1440:900 için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Var. Registry'den değiştirebiliyosun. said: You can edit it in the same registery place as Reign of Chaos, in the key Find: HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft IIIVideo Edit: reswidth = xxxx resheight = yyyy Kaynak: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?p=86919&highlight=warcraft#86919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben valla warcraft'ı oynuyorum gayet günlük plazma ekranda oynuyorum oyunları warcraft hiç garip gelmiyo? daha çok ekran kartıyla alakalı sanırsam bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar