Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 madem tehlike altındalar devletin istihbaratı,güvenlik güçleri yokmu? savunsunlar teknisyenlerini,bilimadamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gellidus said: ee gotursunler bizim mahalledeki elektrikçiyi yapsın yav :) Koskoca almanya turkiye roketin problemini cozemiyor iş bilene elektronikçi yapacak.. dalga geçiyorsun di mi? işin elektronik yönü kolay ama iş yazılımda bitiyor diyorum ben. sen mahalledeki tv tamircisinden bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 meraba, yeni haber yapmış milliyet bu konuyla ilgili. ben de necroladım konuyu. f-16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 geçen bi yeniçeri aselsanda yatıyorlar bedavaya para alıyollaa diyodu.hatta teyzesi çalışıyormuş orda sadas şaka bir yana.savunma sanayimiz gün geçtikçe gelişiyor.ama siber savunma hepsinden önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Türk hackerlarımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Nasıl böyle bir hal aldık kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ulan insan aselsana girdikten sonra intaar eder mi yaf ben aselsana girsem azrail istese de alamaz canimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ölmedi hiçbiri. Özel görevleri için polat alemdar gibi oldu. Yüzünü gözünü değiştirdiler. Sahte ölüm hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://magic.tcgplayer.com/db/cards/15102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 GERGE said: http://magic.tcgplayer.com/db/cards/15102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ombakkombak said: nasıl açıldı lan adam bugün yazmış yazıyı Direkt Koptum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oha lan 2007'de ulusalcımıymışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar