Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Barbarların yaşı sorulmaz. Bırakın konanı monanı.
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Gonullu calisiyorum :) Yok o degilde aoc daha erken cikicak ve bomba gibi geliyor haa ne olur bakariz bazi mmo lar gibi elimizde patlar o ayri mesele ama sikilmadikmi cuceler elfler inekler??
Guru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hikaye bakimindan dusunursen, oyun sektorunde cuce leri filan kullan ilk oyunlardan birinidir warhammer yani ilkleri oynamak daha cezbedeci yenileri oynamaktan ;)
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 age of conan ve warhammer online bu sene yarisacak gibi gozukuyor... hele bide onun arkasina elder scroll online ve kotor online(yada baska bir sw online) gelcek gibi gozukuyor... single gamelerin sonumu yaklasio ne?
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 single gameler genellikle online opsiyonuylada geliyor artık gerci fpslerde oluyor bu sonu gelmez yani kolay kolay
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Oyunun hikayesinin oynayan oyuncuların hareketleriyle şekil alacağı bir MMO çıkarmadıkları sürece single playerlar bitmez .
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yakinda o da cikar merak et me... yavas yavas her sey oluo
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adamlar oyunları çıkarırken ve ertelerken elbetteki maddi hesapları düşünecekler. kolay değil dünyanın yatırımını yapıyor adamlar o oyunları çıkaracaz diye. programcılar, animasyoncular, tasarımcılar, müziyenler, pazarlayanlar, yöneticiler, serverlar, bilimum diğer harcamalar vs. derken dünya para dökülüyor. yanlış bir hamle yapıp bütün bu masrafları suya batırmak istemez kimse haklı olarak.
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eer 2008 yazinda gelirse aaa suraya yaziom hardcore olmazsam banada gnome desinler... (age of conan ve warhammer online... uhu uhu ikisini nasil goturcem ben ayni anda yaw... uhu uhu uhu):(
Archy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Wrath of the lich king i bekliyorlar.Akılları sıra WOW la kapışacaklar Rofl
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zannedersin blizzard para ödüyor. ne manası varsa şu lafların
Archy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Para alıyorum evet .. siz yazarken iyi oluyor değil mi Warhammer öyle böyle o zaman keyif oluyorda aksi bir şey yazınca mı blizz para ödüyor oluyor ? lol
Guru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 arkadas WoW fani demekki oyle dusunmek istiyorsa dusunebilir, bizlerde WAR faniyiz yani :D
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 burasi WO yeri WoW yeri deil... CIISARI
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Warhammer şöyle böyle diye warhammer topiğinde konuşuyoruz biz , bir sakınca göremedim . WoW bölümünde bırakın bunu Warhammer'ı bekleyin diyen varsa oranın görevlisine şikayet edersin .
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Wow fanıyım ama warhammerıda 4 gözle bekliyorum. Bu kadar kişi iyi güzel diyorsa illaki bi denicez ucundan.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Archy said: Wrath of the lich king i bekliyorlar.Akılları sıra WOW la kapışacaklar Rofl karsimizdakilere nazik olmaliyizki onlarda bize olsun. :) /edit Guru
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 İçinde pvp olan her oyun benim gözümde wowla kapışır.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 WoW'la kapışması için PvE olması gerekmiyor mu?
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Öncelikle henüz olmayan bir oyunu Wowla karşılaştırmak hem Pve hem Pvp olarak mantıksız. Oyujn çıkar beğenilir ondan sonra karşılaştırırız.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bu mesajımda sana hakaret ettim ancak yetkilerim ve elit kesimi temsil ediyor olmam bunu açık açık belirtmeme engel oluyor sdhsfgh.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ben halk tabakasından olduğum için gönül rahatlığıyla sana itolit diyebiliyorum mesela ^^. Editleyebiliyorum ben de ne var? Ama yapmıyorum bu seferlik, sadece vücuduna girebildiğimi göstermek istedim. Çok eğlenceli ayrıca, keşke herkes yapabilse.
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 open beta yada cikis tarihi hakkinda bisi belli oldumu? (edit)
Öne çıkan mesajlar