Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delayed! :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gonullu calisiyorum :)

Yok o degilde aoc daha erken cikicak ve bomba gibi geliyor haa ne olur bakariz bazi mmo lar gibi elimizde patlar o ayri mesele ama sikilmadikmi cuceler elfler inekler??
Mesaj tarihi:
hikaye bakimindan dusunursen, oyun sektorunde cuce leri filan kullan ilk oyunlardan birinidir warhammer yani ilkleri oynamak daha cezbedeci yenileri oynamaktan ;)
Mesaj tarihi:
age of conan ve warhammer online bu sene yarisacak gibi gozukuyor... hele bide onun arkasina elder scroll online ve kotor online(yada baska bir sw online) gelcek gibi gozukuyor... single gamelerin sonumu yaklasio ne?
Mesaj tarihi:
adamlar oyunları çıkarırken ve ertelerken elbetteki maddi hesapları düşünecekler. kolay değil dünyanın yatırımını yapıyor adamlar o oyunları çıkaracaz diye. programcılar, animasyoncular, tasarımcılar, müziyenler, pazarlayanlar, yöneticiler, serverlar, bilimum diğer harcamalar vs. derken dünya para dökülüyor. yanlış bir hamle yapıp bütün bu masrafları suya batırmak istemez kimse haklı olarak.
Mesaj tarihi:
eer 2008 yazinda gelirse aaa suraya yaziom hardcore olmazsam banada gnome desinler... (age of conan ve warhammer online... uhu uhu ikisini nasil goturcem ben ayni anda yaw... uhu uhu uhu):(
Mesaj tarihi:
Para alıyorum evet .. siz yazarken iyi oluyor değil mi Warhammer öyle böyle o zaman keyif oluyorda aksi bir şey yazınca mı blizz para ödüyor oluyor ? lol
Mesaj tarihi:
Warhammer şöyle böyle diye warhammer topiğinde konuşuyoruz biz , bir sakınca göremedim . WoW bölümünde bırakın bunu Warhammer'ı bekleyin diyen varsa oranın görevlisine şikayet edersin .
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Archy said:
Wrath of the lich king i bekliyorlar.Akılları sıra WOW la kapışacaklar Rofl

karsimizdakilere nazik olmaliyizki onlarda bize olsun. :)

/edit Guru
Mesaj tarihi:
Ben halk tabakasından olduğum için gönül rahatlığıyla sana itolit diyebiliyorum mesela ^^.

Editleyebiliyorum ben de ne var? Ama yapmıyorum bu seferlik, sadece vücuduna girebildiğimi göstermek istedim. Çok eğlenceli ayrıca, keşke herkes yapabilse.
  • Yeni Oluştur...